Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Reginok @ 2017 08 13, 20:27)
Labai reikia pagalbos. Reikia  skubiai nusiusti siunta is Vilniaus i Kauna su pristatymu gavejui . Kiek skaitau siuntosautobusu ta pacia diena atvez bet jie nepristato, lpexpres kurjeris pristatys per darbo diena, bet antradienis iseigine tai tik treciadieni. Gal kas turi patirties?

Ieškot FB tarp draugų, gal kas važiuoja tuo maršrutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 08 13, 21:03)
O turint narystę galima kitiems pirkti? Ar būtinai turi pats skristi?

Būtinai pats turi, na ir kažką vieną į kompany priimti
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 08 13, 18:20)
pirskiu is mytoys.de vilnius
tiesiai i LT. ieskau kompanijos siuntimui pasidalinti.

Gavau minus 10 euru koduka. Tik reikia surinkti reikiamą sumą. Atpigtu pristatymas
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 08 13, 21:40)
Gavau minus 10 euru koduka. Tik reikia surinkti reikiamą sumą. Atpigtu pristatymas

tai man gal ka priglaustum
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2017 08 13, 21:19)
Neraudonink skruostų pagyvenusiai moteriškei biggrin.gif Man tiesioginius surast mizeris, biškį azuoną padusinu, tada einu į tiesioginius ir vsio. Su peresadkom jau daugiau triusliavos, gal valandą sėdėjau, kol į Faro susidėliojau.
Tai jei nusipirkai ir turi narystę, neleisk laiko veltui - metus galioja, skraidyk dabar pirmyn atgal non stop, neleisi gi jai supūt be naudos  smile.gif

As irgi prie tu skrydziu ieskotoju tundru kazkaip biggrin.gif na tie Ryainair,Wizzair ir kt.ok,bet tais skyscanneriais nemoku naudotis biggrin.gif nieko man ten nemeta...pvz ieskau dabar skrydzio i Lvova,juk yra tiesioginiai tikrai is Vilniaus, man tik su persedimu meta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 08 13, 22:42)
As irgi prie tu skrydziu ieskotoju tundru kazkaip biggrin.gif na tie Ryainair,Wizzair ir kt.ok,bet tais skyscanneriais nemoku naudotis biggrin.gif nieko man ten nemeta...pvz ieskau dabar skrydzio i Lvova,juk yra tiesioginiai tikrai is Vilniaus, man tik su persedimu meta... unsure.gif

Aš ir normaliai jų neperprantu. Man dažniausiai ten tikrai ne pigiausius variantus meta.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 08 13, 23:45)
Aš ir normaliai jų neperprantu. Man dažniausiai ten tikrai ne pigiausius variantus meta.

Va va,ir ne pigiausius ir ne viska meta,nueina i koki wizzaira visai ka kita ismeta
Atsakyti
Uzsisakiau lagamina is amazon.it, issiusti turi iki 26 d, dabar drebesiu, kad nesusivelintu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2017 08 13, 20:27)
Labai reikia pagalbos. Reikia  skubiai nusiusti siunta is Vilniaus i Kauna su pristatymu gavejui . Kiek skaitau siuntosautobusu ta pacia diena atvez bet jie nepristato, lpexpres kurjeris pristatys per darbo diena, bet antradienis iseigine tai tik treciadieni. Gal kas turi patirties?

Pasidomėkit kaip pristato Kautra. Man klientai labai gyrė Kautrą,sakė jei užsakai iki 11 valandos,priatato tą pačią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 14, 00:58)
Uzsisakiau lagamina is amazon.it, issiusti turi iki 26 d, dabar drebesiu, kad nesusivelintu  fear.gif

Kurį išsirinkote?
Atsakyti
Merginos, kas pirkot stambius didžiulius daiktus per nuomos adresą, kaip būdavo su užnešimu? Samdydavot? Svarstau ar prasidėti su skalbiankės pirkimu. Gi patys neužsinešim į 4 aukštą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 08 14, 07:39)
Kurį išsirinkote?

Sita https://www.amazon.i...61_TE_item?th=1
Nors labai del dydzio bijau, kad L nebutu didelis.. M mazokas atrodo.. Del to visa vasara ir svarsciau unsure.gif
Atsakyti