Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(raselita @ 2017 08 23, 10:49)
Aš vis seku jų kainas, bet didelių nuolaidų nelabai ir būna. porąkart buvo 6pm įmetę po 20$ kažkas, bet nespėjo tarpininkės pagauti.. o amazon žiemą keliais $ pigiau buvo. Bet basutės super, turiu ir pati, trečia vasara, vis dar kaip naujos smile.gif

Man jos irgi nerealios! Iš pradžių net netraukiau jų vasaros pradžioje, nes galvojau kad trimetė nesusitvarkys su užsegimu, bet ji pati jas susirado, puikiai perkando užsegimo subtilybes ir daugiau Ecco nebesiavė. O ji tokia batų manjakė, net po namus su batais nori vaikščioti. Grožis aišku pirmoje vietoje, bet patogumas irgi ypač svarbus. Todėl darau prielaidą, kad jai jie patogesni nei Ecco.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 08 23, 08:36)
Gal kas esat atradę kur galima Salt Water basučių pigiau nusipirkti vaikams? Anksčiau esu pirkus JAV amazone, bet dabar žiūriu ne kokia kaina jau kuris laikas.

Mano mažoji šią vasarą turėjo nuo sesės likusias kelias poras Ecco basučių ir Salt Water, tai Ecco nei kart neapsiovė... o jei apsiaudavo, tai ištisai zyzdavo, kad nepatogu ir nori tų žalių...
tai galvoju reikia kitam sezonui ruoštis jau  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Kuris modelis ir kas yra pigiau?
Atsakyti
gal amazon.de kuri pirksite prisijungciau iki nemokamo siuntimo jeigu truksta ir svoriui padalinti proprorcingai prekes svoriui
Atsakyti
Pirksiu www.zooplus.de. Iki nemokamo siuntimo man trūksta 35,03 Eur. Ieškau kompanijos smile.gif
Pinigėlių prašysiu iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2017 08 23, 11:49)
Kuris modelis ir kas yra pigiau?

modelis nesvarbu, pigiau - iki 30 eurų.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 08 23, 07:36)
Gal kas esat atradę kur galima Salt Water basučių pigiau nusipirkti vaikams? Anksčiau esu pirkus JAV amazone, bet dabar žiūriu ne kokia kaina jau kuris laikas.

Mano mažoji šią vasarą turėjo nuo sesės likusias kelias poras Ecco basučių ir Salt Water, tai Ecco nei kart neapsiovė... o jei apsiaudavo, tai ištisai zyzdavo, kad nepatogu ir nori tų žalių...
tai galvoju reikia kitam sezonui ruoštis jau  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Pigiausia is usa, amazon budavo anksciau geresniu kainu, keleta modeliu 6pm galima pasigauti. As tai amazon pirkau, bet man jos visiskai nepasiteisino, bet cia butent tos storu padu, gal didesniems vaikams, tiems kurie vaiksto ne bega visur ir gerai, bet maziukams ir lakstantiems tikrai ne. Kliuva jos visur, vaikas krenta...panasiai kaip su birkenais, storas nelankstus padas negerai vaikams. O tas klasikines plonu padu noreciau isbandyti, patraukliai atrodo, grazios spalvos smile.gif
Atsakyti
kaip sportsdirecte geriau pirkti eurais ar svarais?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 08 23, 14:12)
modelis nesvarbu, pigiau - iki 30 eurų.

UK amazone yra kelių modelių iki 30eur, bet atrodo ft pobaisiai... gal neoriginalai????....
Atsakyti
Atejo i italijos eswd l dydzio lagaminas. Svoris 2 kg. Mazoka...
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2017 08 23, 14:15)
Pigiausia is usa, amazon budavo anksciau geresniu kainu, keleta modeliu 6pm galima pasigauti. As tai amazon pirkau, bet man jos visiskai nepasiteisino, bet cia butent tos storu padu, gal didesniems vaikams, tiems kurie vaiksto ne bega visur ir gerai, bet maziukams ir lakstantiems tikrai ne. Kliuva jos visur, vaikas krenta...panasiai kaip su birkenais, storas nelankstus padas negerai vaikams. O tas klasikines plonu padu noreciau isbandyti, patraukliai atrodo, grazios spalvos smile.gif

Gal apie skirtingas kalbam? biggrin.gif maniškė retai kada eina, ji visada bėga! Ji net stadione, kol sesė dviračiu ratus suka, ji ratus bėga biggrin.gif bet jai jos labai patogios. Ir padas jų lankstus. Turim tokias:
https://www.amazon.c...r...&ref=plSrch
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 08 23, 16:26)
Atejo i italijos eswd l dydzio lagaminas. Svoris 2 kg. Mazoka...

Samsas? Vadinas atėjo pusė lagamino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2017 08 23, 16:29)
Gal apie skirtingas kalbam?  biggrin.gif maniškė retai kada eina, ji visada bėga! Ji net stadione, kol sesė dviračiu ratus suka, ji ratus bėga biggrin.gif bet jai jos labai patogios. Ir padas jų lankstus. Turim tokias:

Ir mano vaikas tokias turėjo. Labai labai geros baskės. Superinės.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 08 23, 15:29)
Gal apie skirtingas kalbam?  biggrin.gif maniškė retai kada eina, ji visada bėga! Ji net stadione, kol sesė dviračiu ratus suka, ji ratus bėga biggrin.gif bet jai jos labai patogios. Ir padas jų lankstus. Turim tokias:

Taip, butent apie tokias, ir tokias, nors jos vienodos https://www.amazon.c...pID=41IQYydr1ZL Mano patirtis si sitom basutem buvo tokia, nesiojo 1,5 ir 3,5 metu mergaites, tikrai daug dazniau uzsikabindavo koja nei su kitomis. Didesniems vaikams gal ir viskas ok, bet maziukams nelabai... Nes ju padas ir stotas, priekis kiek uzsirietes ir dar sonai pado issikise. Bet del kokybes ir nesiojimosi joa tikrai labai geros. Dabar bandyciau imti tokiu padu https://www.amazon.c...pID=415CWkX0ryL
Atsakyti