Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2017 09 04, 15:18)
as namie ar 37, ar 38 naujus Timbus turiu. kai pernai pirkau dideli buvo, o neseniai sunus matavo, sake dabar kaip tik ir mazi ziemai bus.

[QUOTE]

pasirodo 38 dydis pas mus, bet jie gal labiau i 37,5 dydzio puse mano galva, nes tokiai pedai dabar kaip tik
https://www.amazon.d...4...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 04, 15:10)
man reikia kasio batu. kur pirkt? ar geriau matuot ir intiku negerai?

Mes www.skm.lt pirkom. Važiavom matuotis prie Vilpros. Bet čia seniau buvo, gal dabar pasikeitė.
Atsakyti

Laba.ar pirksite amazon uk? Noreciau jungtis

mano prekė tokia "nedeganti", bet vėliau ar ankščiau aš ją pirksiu, tai vat galiu prijungt.

:)

Atsakyti

Laba.ar pirksite amazon uk? Noreciau jungtis

mano prekė tokia "nedeganti", bet vėliau ar ankščiau aš ją pirksiu, tai vat galiu prijungt.

:)

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 04, 15:36)
Mes www.skm.lt pirkom. Važiavom matuotis prie Vilpros. Bet čia seniau buvo, gal dabar pasikeitė.

bet skm brungu ax.gif
Atsakyti
https://www.amazon.c...IE?ref=ast_p_ep
Po kodo WHAK8HRY 10 svaru
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 04, 15:49)
Mano 12metės paauglės koja 39 dydžio ax.gif

Eina sau, dar gi ir augs ax.gif , nebent ir ūgio krepšininkinio. Mano 12-metis dar į 37 kai kurios įlenda, bet šiaip jau 38 dabar perku, bet ką 39 nupirkau dar reikia daaugti. Ir nėra žemas ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(*Taja* @ 2017 09 04, 19:10)

Gal kas pirksit? Prisijungčiau ax.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kas is E5P pirksite?

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 09 04, 20:24)
Eina sau, dar gi ir augs ax.gif , nebent ir ūgio krepšininkinio. Mano 12-metis dar į 37 kai kurios įlenda, bet šiaip jau 38 dabar perku, bet ką 39 nupirkau dar reikia daaugti. Ir nėra žemas ax.gif 

Mano 12metes koja 40 biggrin.gif Ūgis 162 smile.gif
Atsakyti

Ir aš turiu PRIME narystę Amazon.co.uk. Galiu prijungti Vilnius-Panevėžys.

Atsakyti
maniškės paauglės 11 metų koja buvo 40 dydzio, ir nuo tada nebeauga
Atsakyti
Labas vakaras, gal kas planuojate i6 george asda pirkti ir priimtumėte ax.gif ax.gif
Atsakyti