Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2017 09 06, 22:34)
Gal kas zinot kokias knygas skaito 12 ir 8 metu berniukai?

Mano 8-metis tik per prievartą paskaito.
Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2017 09 06, 15:41)
O tiesiai i LT siuncia? Kiek siuntimas?

As siunciu per eswd. Vietinis siuntimas nuo 250 ar 300 zlotu nemokamas.
Papildyta:
QUOTE(Niushka @ 2017 09 06, 15:21)
Gal kas is Boots uzsakinesit? labai reikia wellbaby vitaminu  4u.gif

Jie nėra labai geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 09 06, 23:34)

Mano 12-metis šią vasarą su malonumu perskaitė visas Louis Sachar knygas, nors šiaip irgi reikia varu varyti prie knygų. Pati jas perskaičiau, nes sūnus sakė kad ir man patiks. Tikrai berniukiškos, 12-mečiui ir vyresniam kaip tik, 8-metis dar per mažas joms. O šiaip greitai komiksus "suvalgo"
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2017 09 06, 16:22)
10€ nuolaida su kodu MINUS10- tik iki 09.07;
Nuolaida galioja vienam apsipirkimui, perkant nuo 39€.

AČIŪ! 4u.gif
Atsakyti
merginos, kur pirkot susagstomus megztukus berniukams i mokykla. reikia melyno. nei asdoj nei tesco nera. asdoj tik mergaitiski. bet is kazkokios papiguskines pamenu pirkot. niekaip neatgaminu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 09 06, 22:34)

aštuonmečiui gal tiktų Zombio dienoraščiai. Nuotykiai Minecraft pasaulyje - skaitymo nėra daug ir nepernelyg sudėtinga, manau rastumėt bibliotekoj pabandymui. dar Mažieji herojai. dvylikamečiui jau daug daugiau pasirinkimo, pavyzdžiui Vabalų berniukas, Luridijaus vagis, Krankas, Magisteriumas, Brolijos ir Žvalgo mokinio serijos, Mokšė.
Atsakyti
4u.gif ne ten pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 07 rugsėjo 2017 - 08:16
https://www.z-eshop.com/fr-fr/
gal kas bandė šiuos rūbus?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 07, 08:55)
merginos, kur pirkot susagstomus megztukus berniukams i mokykla. reikia melyno. nei asdoj nei tesco nera. asdoj tik mergaitiski. bet is kazkokios papiguskines pamenu pirkot. niekaip neatgaminu  rolleyes.gif

ir as nerandu melyno susagstomo... kazkada esu macius parkas outlet aprangos isparduotuvej, bet niekaip iki jos neissiruosiu. nebandei ten ziuret?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2017 09 07, 09:20)
ir as nerandu melyno susagstomo...  kazkada esu macius parkas outlet aprangos isparduotuvej, bet niekaip iki jos neissiruosiu. nebandei ten ziuret?

ne. reik nuvaryt per pietus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 07, 09:23)
ne. reik nuvaryt per pietus.

jei rasi, brukstelk ir man 4u.gif
Atsakyti
merginos, kur pirkot susagstomus megztukus berniukams i mokykla. reikia melyno. nei asdoj nei tesco nera. asdoj tik mergaitiski. bet is kazkokios papiguskines pamenu pirkot. niekaip neatgaminu  rolleyes.gif

Ir as tokio ieskau🤔niekur nerandu
Atsakyti

8togo tikrai yra, bet ten kainos gun_bandana.gif
Atsakyti