Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 09 07, 13:23)
tu is school skyriaus ziurejai? Man grazi ta juostele padaryta kur sagutes segasi.

jis ten per abu skyrius idetas tas pats. juostele grazi, o vat rankogaliai kelia abejoniu, kad issitasys ir kabes kaip pas ta "Petruska" nukarusiom rankovem is vaikystes multiku tongue.gif
vienzo reik pardej gyvai vertint
Papildyta:
QUOTE(lola.lola @ 2017 09 07, 12:30)
Pirkau is asda mergaiciu skyriaus, mergaitisku atributu near, eina kaip su berniukisku.

uzsegimas mergaitisku is kitos puses, maniskis dar antroj klasej mokyklini svarka tik pasimataves isbrokavo, kai per klaida atsisiunciau mergaitiska rolleyes.gif as net nepastebejau, nes svarkas buvo tiesus, nei iliemenuotas, nei ka, o vat jam iskart uzkliuvo, nes neiprasta segtis buvo. parduot teko ir staigiai kita pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 09 07, 13:30)
Arba man per mob nerodo, arba aš nematau kainų. Kažkur lyg akcija buvo. Lpexpres radau per tarpmergaiciu o omniva nerandu.

Siųskite siuntas specialiomis kainomis ir džiuginkite gavėjus!
Omniva vasaros akcijos kainos Lietuvoje:

S dydis – 1,55 Eur
M dydis – 1,79 Eur
L dydis – 1,99 Eur
Atsakyti
gal kas iš amazon.de perkat? 4u.gif
Atsakyti
gal galit rekomenduot kur isigyt oro drekintuva? ax.gif 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš vis su ta kosmetikos parduotuve https://www.easycosmetic.de/
skaičiuoju ir taip ir kitaip, neapsimoka per DE siųstis.
Esame tryse, gal yra norinčių vilniečių prisijungti? siųsiu tieisiai į LT, siuntimas 10,99 eur?
Noriu nupirkti šiandien (apie 19 val.), nes ir taip ilgai laiką marinavau.
El. p. Pirkinukas69@gmail.com
Atsakyti
Gal kur uzmatet ir ar jau perkat zieminius Crocs batus vaikams? arba gal parduodat uz protinga kaina ax.gif reik J1 smile.gif
Atsakyti
Dar kart užklausiu smile.gif 4u.gif
Gal būtų norinčiųjų jungtis prie sportsdirect.com Klaipėdoje arba su persiuntimu terminalu į kitus miestus. Užsakysiu šiandiena vakare. Rašykite: spalvotax@gmail.com
Atsakyti

Arba man per mob nerodo, arba aš nematau kainų. Kažkur lyg akcija buvo. Lpexpres radau per tarpmergaiciu o omniva nerandu.

paaiškinkitman man, ką jūs radot tarp mergaičių? :) nuolaida lpexpress siuntoms? vis matau, kad ten kažkas būna...bet nesuprantu.

:hmm:  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 09 07, 15:11)
paaiškinkitman man, ką jūs radot tarp mergaičių? smile.gif nuolaida lpexpress siuntoms? vis matau, kad ten kažkas būna...bet nesuprantu.</p><p> hmm.gif  rolleyes.gif​ 

http://tarpmergaiciu.lt/siuntos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 07 rugsėjo 2017 - 14:15
QUOTE(egliosha @ 2017 09 07, 15:14)

Tik, kad jie vis kainas kelia ir kelia. Dar puslapyje kainu nepakeite, o pastomate jau kaina didesne gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 09 07, 15:22)
Tik, kad jie vis kainas kelia ir kelia. Dar puslapyje kainu nepakeite, o pastomate jau kaina didesne  gun_smilie.gif

Tikrai? blink.gif gal žinote kiek m spintele kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 09 07, 16:43)
Tikrai?  blink.gif gal žinote kiek m spintele kainuoja?

Tai kad geros kainos.Šiandien siunčiau s - 1.67eur unsure.gif
Atsakyti