Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(susula @ 2017 09 10, 16:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="71792758" data-time="1505045705"><div><p>Keli klausimai:
Gal kad žino, kada Pompe de Luxe sale prasideda? Pažiūrėjau, rasčiau daug gražių dalykų, bet prisimenu geri sale būna.
kur pirkti sienų lipdukus į vaikų kambarį? Ir pamenu neseniai kalba apie vaikiškus kilimus ėjo, kažkaip nepamenu puslapio pavadinkml...</p></div></blockquote><p>mane irgi domina pomp de lux smile.gif </p><p>bet man rodos jie siuntima pabrangino..dabar nuo 20€. Ar ir buvo tiek? huh.gif </p>

Gal iš de versijos per adreso nuomą būtų galima pirkti, tada siuntimas pigiau būtų
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 09 10, 20:38)
Žiemą bus nepamainomos smile.gif neparduokit

Kuom jos ypatingos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 10 rugsėjo 2017 - 19:31
QUOTE(dangerele @ 2017 09 10, 19:38)
Žiemą bus nepamainomos smile.gif neparduokit

Turėjau kitas, niekur aš jų nenaudojau.
Atsakyti

renku ASDA-GEORGE.
https://direct.asda....default,sc.html
pirksiu tiesiai i LT.

uzsakymus siuskite ilona7810@yahoo.com

Kedainiai, galesiu persiusti.
Atsakyti
Laba vakara,norejau paklausti del booking,buvau idejus cia nuoroda Ruta pasinaudojo(aciu Jums)raso,kad 10eu,gavau bet pvz pas mane koretlej ju neber,kaip jus gaunat?
Atsakyti
Nebeturiu jau kojinių.
Atsakyti
Kur perkat golfus vaikams? Esu pirkus anksčiau utenos trikotažo dryžuotus, bet nusitampydavo rankovės ir tokie trumpi būdavo unsure.gif patiko vertbaudet ax.gif kur dar pasižiūrėt?

Ir dar... kaip grąžint į yoox? Kam ten skambint, kad paimtų? ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2017 09 10, 21:38)
Laba vakara,norejau paklausti del booking,buvau idejus cia nuoroda Ruta pasinaudojo(aciu Jums)raso,kad 10eu,gavau bet pvz pas mane koretlej ju neber,kaip jus gaunat?

Bookingas ne iskart perveda pinigus, reikia siek tiek palaukti, kol jie ten kazka patikrina ir kol perveda.
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2017 09 10, 21:17)
Bookingas ne iskart perveda pinigus, reikia siek tiek palaukti, kol jie ten kazka patikrina ir kol perveda.

na lauksiu,o savaitgaly ir pati pasinaudojau kitos merginos cia ideta nuolaida,paziuresim ir is ten tada dar tureciau gauti...aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti

O as is Ikejos ciuzini pirkau 80x200 ir nera tokios paklodes.

artimiausia buvo 90x200 tai tokia pasiemiau, galvojau gal cia tie 10 cm tai uzlenkimai bus, bet ne... skesta ciuzinys 😔

Atsakyti
Sveikos, ar lenkijoje yra kažkas panašaus į umckalor? Vaikams perkat tik sirupus?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 09 10, 14:23)
Isdurineja...ka tik apsipirko drauge,tai nuolaida pritaike ne 20,o 17,6 procento kazkodel unsure.gif

Nepastebejot ar papildo ten prekiu ?

Praziopsojau liemenuku, verkian reikejo

http://www2.hm.com/e...0198518010.html

Jei uzmatytumet kas idejo 158/164 ir 170 susaukit 4u.gif
Atsakyti