Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal galit rekomenduoti riedlente 10-metei? Kad tikrai butu gera ir minkstai/tyliai riedetu 4u.gif ax.gif
Atsakyti

Nauja GAP ziemine kolekcija, patiko striukyte, bet jau kainos kainos :( net ir su papildomom nuolaidom labai jau brangu :unsure:

Kazkoks kosmosas. Sunus mano jau studentas, sako mamyte radau grazius ecco rudeniui batus, sakau kaina ? 174 eurai, Normaliai :blink: kaip sportbaciai, grazumo grazus, bet kaina su protu prasilenkia :daktaras

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 20, 10:09)
Pasakykit kaip pasinaudoti ta booking nuolaida, ką ax.gif Paspaudžiau aš ant čia įdėtos nuorodos ir išmetė man bendrą booking puslapį. o kur ta nulaida? ką ne taip darau?

Tai jūs ir turite atsirasti bendrame Bookingo puslapyje. Išsirinksit nakvynę, užsirezervuosit, o kai grįšit iš kelionės, į jūsų kortelę grįš bonusas.
Papildyta:
QUOTE(irmante @ 2017 09 20, 10:57)
Nauja GAP ziemine kolekcija, patiko striukyte, bet jau kainos kainos verysad.gif net ir su papildomom nuolaidom labai jau brangu unsure.gif
Kazkoks kosmosas. Sunus mano jau studentas, sako mamyte radau grazius ecco rudeniui batus, sakau kaina ? 174 eurai, Normaliai blink.gif kaip sportbaciai, grazumo grazus, bet kaina su protu prasilenkia doctor.gif

Yra paklausa, yra pasiūla 4u.gif
Tad ramiai ieškokit analogų arba laukit kolekcijos išpardavimų.
Atsakyti
Pasakykit kaip pasinaudoti ta booking nuolaida, ką ax.gif Paspaudžiau aš ant čia įdėtos nuorodos ir išmetė man bendrą booking puslapį. o kur ta nulaida? ką ne taip darau?

jeigu paspaudėte nuorodą tai viskas gerai, Jūs tiesiog renkatės kas patinka
Instruksija tokia
Invite your friends
Invite your friends to Booking.com by sharing your unique link with them
They book and stay
They click on your link and find the perfect accommodation to stay.
You both get US$15
For each friend that stays, you both get US$15 back on your credit cards.
Linkas 15 USD https://www.booking....s/35_8/50dc15b8 4u.gif
Atsakyti

Tai viskas tvarkoje, taip ir turi būti. Kai padarysite rezervaciją, bus parašyta apie tą gražinama sumą, pvz. pas mane prie patvirtinimo yra taip:
Your booking is confirmed.
We've sent your confirmation email to
You can make changes or cancel your booking at any time
You’ll pay the property directly.
Get paperless confirmation when you download the app
Get US$15 back once your stay has been verified!
Atsakyti
Renku MYTOYS.de Vilniuje, priimsiu kelias mergaites siuntimo išlaidoms pasidalinti. Kol kas esam tik dviese verysad.gif siųsiu tiesiai į LT. norus siųskite onaema83@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 09 20, 12:24)
Renku MYTOYS.de Vilniuje, priimsiu kelias mergaites siuntimo išlaidoms pasidalinti. Kol kas esam tik dviese verysad.gif siųsiu tiesiai į LT. norus siųskite onaema83@gmail.com

Turit kokiu nuolaidos kodu?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 09 20, 09:08)
Kas renka? Pameciau? Man reikia dovanos vaikui hotwheels geromis kainomis

Kokius hotwheels žiūrite? Maniškis vis pazirzia, kad trasos nori, nežinau ar verta pirkti....
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2017 09 20, 11:26)

Atsiuntė mattel firmos žaislams —15%.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas nori prisijungti prie https://www.mangooutlet.com/lt/women iki nemokamo siuntimo truksta. Vilnius, i a.z.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 09 20, 11:26)

ar pabandei? ar šašais neišvertė?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 09 20, 12:36)
Kokius hotwheels žiūrite? Maniškis vis pazirzia, kad trasos nori, nežinau ar verta pirkti....
Papildyta:

Atsiuntė mattel firmos žaislams —15%.

https://www.mytoys.d...et-7073117.html šito noriu smile.gif) vaikas sokinetu iš laimės biggrin.gif
Atsakyti
gal esate kuri uzsakinejusi maikutes vaikams vienodas i darzeli gera kaina? reikia 20 vnt 4u.gif
Atsakyti