Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2017 09 26, 14:31)
Norit pasakyt, kad Vokietijoje pigiau? Kažkaip abejočiau....
Papildyta:

Noriu pasakyt, kad ne del pigumo kartais Vokietijoje perkama buitine technika ir dar daug daug kas rolleyes.gif
Atsakyti

šiandien Knygų klube knygos su 35% nuolaida, plius dar turi galioti 30% kodas SKAITAU-KNYGA. pristatymas į omnivą 1.15€

Suvargau su tuo knygu klubu, bet siaip

ne taip apsiprekinau.

aciu labai, super kainos gavos

Atsakyti

Planuoju pirkti is amazon.co.uk Priimciau i kompanija, siuntimo islaidoms pasidalinti  :4u: 

Atsakyti

su buitine technika biški kitaip, nei su maisto produktais. Tiek pas mus, tiek Vokietijoje gali nusipirkti Turkijoje surinktą Bosch. Priklauso nuo modelio, kurį perki. 

Atsakyti

su buitine technika biški kitaip, nei su maisto produktais. Tiek pas mus, tiek Vokietijoje gali nusipirkti Turkijoje surinktą Bosch. Priklauso nuo modelio, kurį perki. 

Atsakyti
M&S http://www.marksands...1_050716_cisale
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Aš dabar renkuosi skalbimo mašiną, žiūrinėjau ir Vokietijoje, kainos dažnai gan panašios. Bet perkant per nuomos adresą niekas man jos iki namų neatveš ir į 4 aukštą neužneš, todėl pirksime LT, kad šitas paslaugas mums suteiktų.

Atsakyti

Jeigu normalesnės firmos, normalesnis modelis, tai jo, kainos panašios pas mus ir Vokietijoje, aš irgi pastebėjau. Nedaug pastaruoju metu teko pirkti didžiosios buitinės technikos, bet pas mus taip pat yra laaabai daug tokių modelių, kur nei vienoje Vakarų Europos valstybėje nėra, tada ir supranti, kad čia tie modeliai tik mums pagaminti :))))

Papildyta:
kai kurių dydžių Crocs 13,50 svaro bigsmile.gif
Crocs Unisex Kids’ Bumpitbootk Water Boots
https://www.amazon.c...i...;th=1&psc=1
Atsakyti

Aš neperseniausiai visą techniką susipirkau, daug domėjausi, kalbėjausi su pardavėjais, tai tas pats Bosch, ar AEG tikrai ne viską Vokietijoje gamina. Bet žiūrint konkrečius modelius ir aiškiniesi, kur tas modelis pagamintas. Ir tikrai nėra taip, kad modelis x parduodamas LT bus pagamintas Turkijoje, o tas pats modelis x parduodamas DE - Vokietijoje. Tiesiog skirtingi modeliai ir tiek. Bet pas mus didžiulis pasirinkimas būtent Vokietijoje pagamintos technikos.

Atsakyti

Tai gali būti, kad gamintojas modelius gamina vienoje šalyje visiems, bet kaip jau minėjau, pas mus pilna tokių modelių, kur nesurasi Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje ir pan. Šie modeliai dažnai būna pigesni, na ir stumia juos mūsiškiams.

Žinau iš patikimo pardavėjo tik tiek, kad visi Lietuvos perpadavinėtojai ima prekes iš to pačio sandėlio :)

Turbūt tik ypač specializuoti konkretaus gamintojo centrai atsiveža prekes patys.

Atsakyti

M&S nieks nerenka?

Atsakyti

Žinau iš patikimo pardavėjo tik tiek, kad visi Lietuvos perpadavinėtojai ima prekes iš to pačio sandėlio :)

Turbūt tik ypač specializuoti konkretaus gamintojo centrai atsiveža prekes patys.

Kaip įmonės importuojančios buitinę techniką atstovė, galiu užtikrinti Jus, kad tai netiesa.

Atsakyti