Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2017 10 08, 09:28)
Kviečiu jungtis prie https://www.shoes-world.de/, pirksiu šiandien po pietų. Kainas matysite tik prisiloginę. Prie prekės kainos  reikia pridėti 19% PVM. Siuntimo kainą rodo 14eur, dalinsiu ant batų poros, kuo daugiau - tuo pigiau gausis (tikiuosi jei labai daug batų būtų, neužkels siuntimo biggrin.gif). Geriausiai Kaunas, bet galiu atvežti į Vilnių, Panevėžį, Šiaulius, bet ten jau reiktų pačioms iš manęs pasiimt smile.gif. Laukiu: priklausomybe@gmail.com
P.S. Niekada iš čia nepirkau, tai tikrai nepatarsiu dėl dydžių, nežinau po kiek laiko ateis siuntinukas ir pan. smile.gif

shoes neatnaujina info, jau seniai siuntimas i LT 9eur iki 30kg smile.gif
jei vien tik zieminiai ilgaauliai tai man 28 poros tilpo, karta esu 40 sutalpinus smile.gif
rinkites bankiniu pavedimu moket, nebus papildomo mokescio, o tai tikrai saugus psl, tad nieko nenutiks
kai gaus mokejima, dienos ar dvieju begy issiust ir per kokias 4d gausit
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 10 08, 10:45)
jei vien tik zieminiai ilgaauliai tai man 28 poros tilpo, karta esu 40 sutalpinus smile.gif
rinkites bankiniu pavedimu moket, nebus papildomo mokescio, o tai tikrai saugus psl, tad nieko nenutiks

Kokiam psl ziuredavot daugiau info apie batus? Pagal numeri ar kaip? Kazkoks psl budavo, kuriame ziuredavot papildomos informacijos, nes shoesword nieko apie juos neraso. Aciu
Papildyta:
dar klausimas, kaip pasirinkti, kad rodytų vienetais batus shoesworld.de? anksčiau šone būdavo pasirinkimas, kad ne urmu o po vieną porą. dabar nerandu unsure.gif
Atsakyti
Laukiu norinciu jungtis mytoys.de siuntimui dalintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 10 08, 10:59)
Kokiam psl ziuredavot daugiau info apie batus? Pagal numeri ar kaip? Kazkoks psl budavo, kuriame ziuredavot papildomos informacijos, nes shoesword nieko apie juos neraso. Aciu
Papildyta:
dar klausimas, kaip pasirinkti, kad rodytų vienetais batus shoesworld.de? anksčiau šone būdavo pasirinkimas, kad ne urmu o po vieną porą. dabar nerandu unsure.gif

www.ital-design.de

dabar viskas viename, atsidarot batus ir apacioje galima dydi pasirinkti, bet ne visi parduodami po viena
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 10 08, 10:45)

Ačiū už info papildymą!
O bankinis pavedimas per SEPA? Tai reiškia nemokamas būtų, ane?
O jeigu mokėčiau kortele, dar papildomą mokestį nuskaičiuotų?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 10 08, 12:02)
Ačiū už info papildymą!
O bankinis pavedimas per SEPA? Tai reiškia nemokamas būtų, ane?
O jeigu mokėčiau kortele, dar papildomą mokestį nuskaičiuotų?

darau tiesiog paprasta pavedima, kuris nieko nekainuoja
O kortele, paypal kainuoja nuo krepselio sumos kazkoki procenta
Atsakyti
Gal kas is Yoox renkate shipui pasidalinti? Geros nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaReina @ 2017 10 08, 02:21)
Reikia Jusu pagalbos  4u.gif  Noriu pirkti mini micro savo mazajai, bet neapsisprendziu, ar imti 3 in 1 ar tiesiog paspirtuka su viena rankena? Mazylei vasara bus 2 metukai  ax.gif

Is anskto dekoju visoms pasisakiusioms  4u.gif

Jei iki vasaros važinės namie, tai tikrai 3in1. Mano nuo 1,8 pradėjo važinėti atsisėdus, žiūrėdama į draugus, važinėjančius su balansiniais. Dabar beveik 2, važinėja su balansiniu, o su paspirtuku nemoka dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 10 08, 13:20)
Jei iki vasaros važinės namie, tai tikrai 3in1. Mano nuo 1,8 pradėjo važinėti atsisėdus, žiūrėdama į draugus, važinėjančius su balansiniais. Dabar beveik 2, važinėja su balansiniu, o su paspirtuku nemoka dar smile.gif

mes nuo 1,7 m. lekiam su vejeliu (mini micro). sedyne siuo atveju butu buvus tikrai nereikalinga
Atsakyti
Sveikos, ar george asda niekas Vilniuje nerenka? ačiū
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2017 10 08, 12:31)
Sveikos, ar george asda niekas Vilniuje nerenka? ačiū

prisijungciau,tik as Kaune 4u.gif
Atsakyti

Ir as prisijungciau Vilniuje.

Atsakyti