Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Su nuolaidos kodu "Mamyčių klubas” iki spalio 22 d. tiek internetinėje parduotuvėje Open24.lt., tiek Crocs parduotuvėse visai CROCS vaikiškai rudens–žiemos kolekcijai bus taikoma 10 proc. nuolaida (internetinėje parduotuvėje reikėtų suvesti kodą „mamyciuklubas”, o fizinėje parduotuvėje tiesiog pasakyti
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite Eye Q kapsuliu per daug uzsipirke?
Neurologe mano paauglei rekomendavo, bet man is UK atveztu tik po menesio, norisi greiciau 4u.gif
Atsakyti
Gal butu norinciu prisijungti prie GAP.EU? Truksta man iki nemokamo siuntimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2017 10 16, 12:03)
Gal airbnb yra kokia nuolaida?  4u.gif

Per šitą nuorodą 25 eurų nuolaida pirmam užsakymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2017 10 16, 10:48)
4u.gif  sveikutes,
gal zinote, kada SD buna nuolaidos?? ir ar orekes lietuvoje tokiais pat kodais kaip UK? (kad galetume pasimatuoti)

hmm.gif
nieks negalit pakomentuoti??
Atsakyti

happy mammy, parašykit savo el. paštą, negaunu SM žinučių dėl Reebok  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2017 10 16, 10:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kipitun" data-cid="71843927" data-time="1508136351"><div><p>Visas rinkinys vartotojo įkelta nuotraukaNorėjau griebti savo būsimam pirmokui, bet susilaikiau. Pagalvojau, kad dar beveik metai iki mokyklos, bus dar tų kuprinių.</p></div></blockquote><p></p><p>Nebus</p><p>Jei tinka ir patinka kaina superine</p><p>Cia juk visas komplektas</p><p>As saviskei 1,5 metu kuprine laikiau nupirkus</p><p>Gerom kainom nesimeto, tuo labiau, kad UK vaikams kuprines kaip ir nereikalingos, jie ten knygu nesinesioja</p><p>Tai UK nuolaidu sumedziot gana sunku buna</p>

QUOTE(pasimetus1140 @ 2017 10 16, 10:48)
as tai sakyciau pirkit, jei patinka. As buciau radus tokia pries metus, buciau tikrai pirkus. Nesu macius tokia kaina. O dabar viskas jau supirkta. ir kuprine brangi, negaliu pirkt antros...

Tikrai? ax.gif Pažiūrėjau, kad kaina su siuntimu gaunasi 38 eur. Tikrai gera kaina? Ar nebūna LT panašių kainų kai 40 proc nuolaida būna?
Dukrai per Prismos uždarymą pasisekė Herlitz rinkinį už 22 eur nupirkti. Bet aišku daugiau tokių stebuklų nesitikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 16 spalio 2017 - 12:14
Cocooncenter Kaune gal kas renka?

Arba aš galiu parinkti 4u.gif
Atsakyti
Renku COFFERISTA.Kam kavytes vilnietės?Vilnius.Rasykit i a.z.
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2017 10 16, 13:39)
Renku COFFERISTA.Kam kavytes vilnietės?Vilnius.Rasykit i a.z.

Pačiu laiku smile.gif Jungsiuos prie kavytės!
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2017 10 16, 13:38)
Gal butu norinciu prisijungti prie GAP.EU? Truksta man iki nemokamo siuntimo  ax.gif

Kada užsakinėsite?
Atsakyti
Pasikartosiu rolleyes.gif
[quote=Kripu,2017 10 16, 09:39]
Labas rytas, gal kas nors turite patirties su ikea rasomaisiais stalais-Verta ar neverta pirkti vaiku kambariui?o gal kazkur kitur galite parekomenduoti pasiziurejimui? 4u.gif

O gal kas nors turit Kuri is siu stalu ir galit pasakyt verta/neverta pirkti:
http://www.ikea.com/...ucts/S39128941/

Arba

http://www.ikea.com/...ucts/S99223389/
Atsakyti