Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(as-berry @ 2017 10 17, 13:21)
Off topic  4u.gif

Loram , ar jusiske pupa lanko naminuku grupe? Kazkada koperavomes is nakiki, o dabar lyg ir maciau jus saviskes rubinej  biggrin.gif bet taip iki galo neatgaminu  biggrin.gif

taip! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 10 17, 14:26)

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 10 17, 12:38)
o uniqlo vaikiski rubai didinti/mažinti/?

Siaip atitinka ju dydziu lentele. Maniske, kadangi smulki, tai 6m. nesiojo 3-4dydi (striukes), sijonuka 5-6m. dydzio
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 10 17, 09:45)
merginos,  Mytoys  zinoves,  kokai  cia dar  off  galima  ?  prisireike  leles...
ir  siunciate tiesiai  I Lt  ar  nuomos  adresa?

merginos, pakomentuokit prasau, gi daznai siuntimas is mytoys vykdavo. tik man nebuvo aktualu, neisidemejau.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 10 17, 14:07)
merginos,  pakomentuokit  prasau, gi  daznai  siuntimas  is  mytoys  vykdavo.  tik  man nebuvo  aktualu,  neisidemejau.

pirmam pirkimui galima google rast kodą -10eur
siuntimas i LT - 14eur, į DE - 3 (berods), tai reikia įvertinti kiek prekė sveria ir tada žiūrėt kaip labiau apsimoka; dažniausiai būdavo kooperuojamos nemažos siuntos, todėl siųsdavome tiesiai į LT.
Atsiunčia kartais įvairių kodų - pvz -10 -15proc rubams arba batams arba tam tikrai žaislų linijai ir pan.
PVZ aš db turiu -15proc kodą Ravensburger puzlėms smile.gif galioja iki 23 dienos, kam reikia - rašykit

P.S. primenu kad jei radot kodą - jokiu būdu nebandykit kol tikrai neperkat, nes mytoyse po pabandymo dažniausiai jie nebeveikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 17 spalio 2017 - 13:28
QUOTE(Loram @ 2017 10 17, 14:22)
pirmam pirkimui galima google rast kodą -10eur
siuntimas i LT - 14eur, į DE - 3 (berods), tai reikia įvertinti kiek prekė sveria ir tada žiūrėt kaip labiau apsimoka; dažniausiai būdavo kooperuojamos nemažos siuntos, todėl siųsdavome tiesiai į LT.
Atsiunčia kartais įvairių kodų - pvz -10 -15proc rubams arba batams arba tam tikrai žaislų linijai ir pan.

vat man zaislam ir reikia, tai pabandysiu palaukt, man tai niekad near nieko atsiunte, bet gal kam nereikes atsiusto. aciu !!!!
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 10 17, 14:24)
vat  man  zaislam  ir  reikia,  tai  pabandysiu  palaukt,  man  tai  niekad  near  nieko atsiunte,  bet  gal  kam  nereikes  atsiusto. aciu !!!!

tų 10 € siuntimui internete pagoogling, jų kažkaip ir neatsiunčia.
Ir beje bent anksčiau kodo reikėdavo nevesti, kol tikrai neperki, nes paskui jis gali ir nebeveikti.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 10 17, 14:26)
tų 10 € siuntimui internete pagoogling, jų kažkaip ir neatsiunčia.
Ir beje bent anksčiau kodo reikėdavo nevesti, kol tikrai neperki, nes paskui jis gali ir nebeveikti.

aha, dekui smile.gif mano prekes apie 160 eur, tai geriau butu bent 10 proc nei 10 eur ,,,
Atsakyti
Mergaiciu mamos 4u.gif
Gal kuri noretumete perimti sia HM striukyte, nes labai nenoriu grazinimo daryti smile.gif Pirkau praejusia savaite su akcija, gavosi 11euru. Dydis 116cm
http://www2.hm.com/e...0436285001.html
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2017 10 17, 13:01)
Negi nieks nesat pirkę? ax.gif  4u.gif

Gal jau būtų kas atsiliepęs?... Gal niekas nepirko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 10 17, 14:28)
aha, dekui smile.gif  mano  prekes  apie  160  eur, tai  geriau  butu  bent  10  proc  nei  10  eur ,,,

Kas per prekės jei ne paslaptis? Gal kitur pigiau nei mytoys?
Aš niekad mytoys nieko gero nerandu, kitur kainos reikiamų daiktų mažesnės.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 10 17, 15:12)
Kas per prekės jei ne paslaptis? Gal kitur pigiau nei mytoys?
Aš niekad mytoys nieko gero nerandu, kitur kainos reikiamų daiktų mažesnės.

ta pati Lele Anabbele (43 cm) su daikteliais smile.gif) 52 eur ji cia, amazonuose irgi radau po 52, pigiau niekur nerandu

Maniskei butu puiki Kaledine dovana smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 17 spalio 2017 - 14:14