O as knygu klube negaliu atsiskaityti nuo 18 val. Neuzsikrauna atsiskaitymo budas visai nei kompe nei telefone...
QUOTE(geliuke @ 2017 10 24, 20:55)
<p>O as knygu klube negaliu atsiskaityti nuo 18 val. Neuzsikrauna atsiskaitymo budas visai nei kompe nei telefone...</p>
Turekite kantrybes ir uzsikraus. Esu kazkada ir puse valandos laukusi
Turekite kantrybes ir uzsikraus. Esu kazkada ir puse valandos laukusi
turiu kantrybes. Nuo 19 val neuzsikrauna...
QUOTE(geliuke @ 2017 10 24, 21:08)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="aijos" data-cid="71857437" data-time="<a href="> Turekite kantrybes ir uzsikraus. Esu kazkada ir puse valandos laukusi</blockquote>
<p>turiu kantrybes. Nuo 19 val neuzsikrauna...
</p>

Kita narsykle pabandykite ir neatnaujinkite puslapio. As pries valanda pirkau, man per kelias sekundes apmokejimas uzsikrove
QUOTE(geliuke @ 2017 10 24, 22:08)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="aijos" data-cid="71857437" data-time="<a href="> Turekite kantrybes ir uzsikraus. Esu kazkada ir puse valandos laukusi</blockquote>
</p>

Bandykit dabar, mano mamai irgi strigo, dabar praėjo

QUOTE(Kirisama @ 2017 10 24, 20:47)
Pirkau tuos sirupus, tai skaniausias karamelinis, po to šokoladinis, o braškinis fee, labai jau sintetinis skonis ir skystas jis, žodžiu, nerekomenduoju.
Dėkui

<p>O as knygu klube negaliu atsiskaityti nuo 18 val. Neuzsikrauna atsiskaitymo budas visai nei kompe nei telefone...</p>
Maždaug prieš pusvalandį užsakiau - viskas gerai (krovėsi apie 15 sekundžių)
QUOTE(elituke @ 2017 10 24, 22:36)
Sveikos mamytes
uzrodykit, prasau, kur perkat savo vaikams pasiltintus dzinsiukus arba kelnes. Ieskau pirmokui i mokykla, 128-134dydi. Nu niekaip nerandu pasiltintus
Aciu! 

As pernai pirkau Gariunuose!nerealus dzinsai, su gumyte, negariuniskos isvaizdos, reiks ziuret ar isaugo siemet...
Kiek daiktų krepšelyje? Man kažkada taip buvo, tai šioje temoje kažkas patarė sumažinti prekių kiekį, nes krepšelis ribotas ir pavyko, tik dabar niekaip neatsimenu kiek daugiausia gali būti

QUOTE(geliuke @ 2017 10 24, 22:08)
</p>

Aš pirkau apie 16 valanda. Viskas labai greitai uzsikrove. Vakare gal daugiau lankytojų puslapis neatlaiko
QUOTE(-Braskeele @ 2017 10 24, 22:35)
As pernai pirkau Gariunuose!nerealus dzinsai, su gumyte, negariuniskos isvaizdos, reiks ziuret ar isaugo siemet...
Gal pamenat, kiek mazdaug kainavo?
QUOTE(Tresor @ 2017 10 24, 11:59)
Merginos,
gal kuriai reikia hialiurono,serumo ar krempudros is The Ordinary
Keliu dalyku reikia ir noreciau uz siuntima nemoketi, gal kuriai ko reikia ir galetu uzpildyti nemokama krepselio siuntima
http://theordinary.com/
gal kuriai reikia hialiurono,serumo ar krempudros is The Ordinary

Keliu dalyku reikia ir noreciau uz siuntima nemoketi, gal kuriai ko reikia ir galetu uzpildyti nemokama krepselio siuntima

http://theordinary.com/
Gal dar reikia prisijungti? Aš mielai

Gal kas Cocooncenter renka?