Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O as knygu klube negaliu atsiskaityti nuo 18 val. Neuzsikrauna atsiskaitymo budas visai nei kompe nei telefone...

Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2017 10 24, 20:55)
<p>O as knygu klube negaliu atsiskaityti nuo 18 val. Neuzsikrauna atsiskaitymo budas visai nei kompe nei telefone...</p>

Turekite kantrybes ir uzsikraus. Esu kazkada ir puse valandos laukusi
Atsakyti

Turekite kantrybes ir uzsikraus. Esu kazkada ir puse valandos laukusi

turiu kantrybes. Nuo 19 val neuzsikrauna... :(

Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif uzrodykit, prasau, kur perkat savo vaikams pasiltintus dzinsiukus arba kelnes. Ieskau pirmokui i mokykla, 128-134dydi. Nu niekaip nerandu pasiltintus verysad.gif Aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2017 10 24, 21:08)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aijos" data-cid="71857437" data-time="<a href="> Turekite kantrybes ir uzsikraus. Esu kazkada ir puse valandos laukusi</blockquote>
<p>turiu kantrybes. Nuo 19 val neuzsikrauna... verysad.gif</p>

Kita narsykle pabandykite ir neatnaujinkite puslapio. As pries valanda pirkau, man per kelias sekundes apmokejimas uzsikrove
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2017 10 24, 22:08)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aijos" data-cid="71857437" data-time="<a href="> Turekite kantrybes ir uzsikraus. Esu kazkada ir puse valandos laukusi</blockquote>

Bandykit dabar, mano mamai irgi strigo, dabar praėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 10 24, 20:47)
Pirkau tuos sirupus, tai skaniausias karamelinis, po to šokoladinis, o braškinis fee, labai jau sintetinis skonis ir skystas jis, žodžiu, nerekomenduoju.

Dėkui 4u.gif Tuomet, būtinai (kai bus rinkimas) reikės pabandyti ir karamelinį.

<p>O as knygu klube negaliu atsiskaityti nuo 18 val. Neuzsikrauna atsiskaitymo budas visai nei kompe nei telefone...</p>

Maždaug prieš pusvalandį užsakiau - viskas gerai (krovėsi apie 15 sekundžių)
Atsakyti
QUOTE(elituke @ 2017 10 24, 22:36)
Sveikos mamytes 4u.gif  uzrodykit, prasau, kur perkat savo vaikams pasiltintus dzinsiukus arba kelnes. Ieskau pirmokui i mokykla, 128-134dydi. Nu niekaip nerandu pasiltintus verysad.gif Aciu!  mirksiukas.gif

As pernai pirkau Gariunuose!nerealus dzinsai, su gumyte, negariuniskos isvaizdos, reiks ziuret ar isaugo siemet...
Atsakyti

Kiek daiktų krepšelyje? Man kažkada taip buvo, tai šioje temoje kažkas patarė sumažinti prekių kiekį, nes krepšelis ribotas ir pavyko, tik dabar niekaip neatsimenu kiek daugiausia gali būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2017 10 24, 22:08)

Aš pirkau apie 16 valanda. Viskas labai greitai uzsikrove. Vakare gal daugiau lankytojų puslapis neatlaiko
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 10 24, 22:35)
As pernai pirkau Gariunuose!nerealus dzinsai, su gumyte, negariuniskos isvaizdos, reiks ziuret ar isaugo siemet...

Gal pamenat, kiek mazdaug kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2017 10 24, 11:59)
Merginos,
gal kuriai reikia hialiurono,serumo ar krempudros is The Ordinary 4u.gif
Keliu dalyku reikia ir noreciau uz siuntima nemoketi, gal kuriai ko reikia ir galetu uzpildyti nemokama krepselio siuntima mirksiukas.gif
http://theordinary.com/

Gal dar reikia prisijungti? Aš mielai smile.gif

Gal kas Cocooncenter renka?
Atsakyti