Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(malinkaja18 @ 2017 11 01, 11:53)
Gal kas nori prisijungti prie karsto sokolado ar arbatu is www.whittard.co.uk ? Yra akcija 3uz2 kaina, siusiu per Tuki. Vilnius. I a.z. 4u.gif

O tik per tuki galima parsisiust?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 11 01, 12:55)
O tik per tuki galima parsisiust?

per uk, galima ir i lt - bet delivery kainuoja. Viskas baigesi akcija verysad.gif jau neber.
Atsakyti
Perkančioms iš Mytoys!!

Turėkit omeny, kad kaina, kurią pasiskaičiavot pačios, skiriasi nuo tos, kurią mano rodo krepšy! Prisideda kažkiek tai centų dėl mokesčių skirtumo tarp De ir LT. Tai ne mano koks nors pelnas ar klaida doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 01 lapkričio 2017 - 11:02
QUOTE(roka @ 2017 11 01, 13:01)
Perkančioms iš Mytoys!!

Turėkit omeny, kad kaina, kurią pasiskaičiavot pačios, skiriasi nuo tos, kurią mano rodo krepšy! Prisideda kažkiek tai centų dėl mokesčių skirtumo tarp De ir LT. Tai ne mano koks nors pelnas ar klaida  doh.gif

Kad cia seniai yra zinoma kad del pvm skirtumo prisideda kazkiek centu priklausomai nuo prekes kainos 4u.gif

Aktualu besijungiancioms merginoms kurios pacios neperka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 01 lapkričio 2017 - 11:08
QUOTE(roka @ 2017 11 01, 13:01)
Perkančioms iš Mytoys!!

Turėkit omeny, kad kaina, kurią pasiskaičiavot pačios, skiriasi nuo tos, kurią mano rodo krepšy! Prisideda kažkiek tai centų dėl mokesčių skirtumo tarp De ir LT. Tai ne mano koks nors pelnas ar klaida  doh.gif

Zinom zinom,nereik teisintis! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 11 01, 12:19)
Zinom zinom,nereik teisintis! mirksiukas.gif

Smagu, kad dauguma žino smile.gif Deja ne visi.
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2017 10 31, 12:56)
Sveiki  4u.gif Gal kas ASDA maista renka? Noreciau prisijungti, idealu Vilniuje bet tiktu ir su persiuntimu.

O Asda siunčia maistą tiesiai į LT?
Atsakyti
Gal Kas galite patarti Del Zara dydziu mergaitem? 12m. Mergaitei tiktu L dydzio kepures ir saliko rinkinys (konkreciai tai kepure domina)? Pasirinkau ispildyt svajone, bet bijau su dydziu suklysti, nes Mano vaikams dar toli iki Tokio amziaus smile.gif Is anksto aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2017 11 01, 12:33)
O Asda siunčia maistą tiesiai į LT?

Nesiunčia.
Atsakyti
Ar turite patirties siunčiant pvz. šviestuvus per nuomos adresus?
Nužiūrėjau labai gražų šviestuvą, bet bijau sudaužyti besiųsdama.
Atsakyti

Pirksiu MYTOYS Kaune, priimciau 3 kaunietes su nedideliu krepsiuku siuntimui pasidalinti (2.80€). Naudosiu 15% koduka Hasbro zaislams. Rasykit i AZ.

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 11 01, 12:49)
Ar turite patirties siunčiant pvz. šviestuvus per nuomos adresus?
Nužiūrėjau labai gražų šviestuvą, bet bijau sudaužyti besiųsdama.

Siunčiau dar senais laikais per Tuki - viskas ok.
Dar pries tai paciai pardei rasiau, ar saugu, tai nuramino, kad supakuoja ypatingai gerai.

Jau kaip smalsu, koks sviestuvas bigsmile.gif
Atsakyti