Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos, gal kam iš SD No Fear džinsiukų reikia? 7-8 m. 12 eur. Vidinė siūlė 58 cm. Kaunas, galiu atvežti į Vilnių, Panevėžį, Šiaulius.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 05 lapkričio 2017 - 00:13
Ir dar HM naujus treningiukus radau, vidinė siūlė 56 cm, 7-8 m., 128 cm. 8 eur. Nestori.

Atsakyti

Gal kam reikia - columbia striukė berniukui xs dydis 33 £.

https://www.amazon.c...e_1509835367722

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 11 05, 01:02)
Gerai, kad maniškiai nuo kokių 2 m. pižamų nenešioja nei pro kur, daržely irgi nereikėjo, tai bent aš šito reikalo sutaupau biggrin.gif
Ką be pižamų perkat? Nesugalvoju ką kalėdų senis šiemet galėtų atnešt 8-mečiui, kad jie nori tik telefonų ir planšečių  unsure.gif , naujų tikrai nereik, žaislai irgi nežinau... ot galvos skausmas... gal kokių idėjų?

Beda su tom dovanom...mano 8-metis tik x-boxo nori unsure.gif ir riedzio blink.gif tai kai klausineja kriksto tevai,seneliai ka dovanu,net neturiu ka sakyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 05 lapkričio 2017 - 08:08
4u.gif Kreipiuosi į Sillit puodų savininkes- kurios iš DE pirkote komplektus- pagal foto keptuvės nematau, pagal aprašymą, komplekte yra keptuvė.
Man nereikia keptuvės, kaip žinot ji yra ar ne?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 11 05, 01:02)
Gerai, kad maniškiai nuo kokių 2 m. pižamų nenešioja nei pro kur, daržely irgi nereikėjo, tai bent aš šito reikalo sutaupau biggrin.gif
Ką be pižamų perkat? Nesugalvoju ką kalėdų senis šiemet galėtų atnešt 8-mečiui, kad jie nori tik telefonų ir planšečių  unsure.gif , naujų tikrai nereik, žaislai irgi nežinau... ot galvos skausmas... gal kokių idėjų?

Maniškis Lego Ninjago praşo kalėdų senio 4u.gif gal kas matete advento kalendorìų mergaitei paaugliukei? Apie 10-20 eurų? Kiek peržiūrėjau nuo 50 prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2017 11 04, 23:02)

O su kuo miega? Nuogi?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 05, 10:18)
O su kuo miega? Nuogi?

Mano 8 m berniukas vasara tik su triusikeliais o ziema dar kartais maikute trumpom rankovem uzsivelka.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2017 11 05, 09:07)
Beda su tom dovanom...mano 8-metis tik x-boxo nori unsure.gif ir riedzio blink.gif tai kai klausineja kriksto tevai,seneliai ka dovanu,net neturiu ka sakyt

Mano 8-metis nori lego technic. Dar lego roboto eva3. O is giminiu ko prasyt ir as neisivaizduoju, nes tie jo norai nuo 60 eurų prasideda. Sakau kokia kepure ar kazka tokio. Jam netinka. O zaislu pilni namai. Galvoju koki stalo zaidima. Gal kas parekomenduos? Kad visa seima galetume zaisti. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2017 11 05, 09:59)
4u.gif Kreipiuosi į Sillit puodų savininkes- kurios iš DE pirkote komplektus- pagal foto keptuvės nematau, pagal aprašymą, komplekte yra keptuvė.
Man nereikia keptuvės, kaip žinot ji yra ar ne?

Pas mane nebuvo keptuves, buvo padazine (nedidelis puodas su ilga rankena, be dangcio)
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 11 05, 10:56)
Pas mane nebuvo keptuves, buvo padazine (nedidelis puodas su ilga rankena, be dangcio)

Maniskis, pernai budamas 8, Kaledu senelio ir visu klausianciu, prase pinigu, kad nusipirktu playsteishina 😃 Ju ir gavo, nes pagalvojom, kad geriau, nei dar kruva zaislu, kurie dulkes. Dar monopolio su korteliu skaitytuvu norejo. Siemetinis noras - riedlente arba pinigai, nes riedziui taupo 😊
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 11 05, 11:56)

Ačiū Loram🌹
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 05, 10:18)
O su kuo miega? Nuogi?

Tik su trusais. Nu kaip ir kažkas rašė, kad kartais užsideda maikutę. Pas mus labai šilta namuose.

O x-box'ą maniškiai senai turi, nebent naujesnį pirkt biggrin.gif.
Aš irgi neturiu ką močiutėm pasakyt dėl dovanų, nu nes tie pinigai.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mijja @ 2017 11 05, 11:10)
Maniskis, pernai budamas 8, Kaledu senelio ir visu klausianciu, prase pinigu, kad nusipirktu playsteishina 😃 Ju ir gavo, nes pagalvojom, kad geriau, nei dar kruva zaislu, kurie dulkes. Dar monopolio su korteliu skaitytuvu norejo. Siemetinis noras - riedlente arba pinigai, nes riedziui taupo 😊

Čia toks? O ką tas skaitytuvas daro? Tik pypsi ar kažką daugiau smile.gif?
https://www.xszaisla...kininkyste.html
Atsakyti