Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal pigu.lt yra koks kodukas?

Del dizaineres, tai patinka ir man Kristinos Grybaites darbai, bet atsiepimai is pirmu lupu, deja deja...

Atsakyti

Ruta Knyviene draugei buta irenginejo. Labai patiko.

Savo nerekomenduosiu, gal ir gerai, bet daug kantrybes reikia.

Aciu, pasižiūrėsiu :) ačiū kas ir psl įkėlė, bus lengviau ieškot ;)

Atsakyti

Gal pigu.lt yra koks kodukas?

Del dizaineres, tai patinka ir man Kristinos Grybaites darbai, bet atsiepimai is pirmu lupu, deja deja...

Na bet kuriuo atveju ji jau atkrenta, nes reiktų man žymiai greičiau paslaugų, bet šiek tiek baiminuosi, kad bus sudėtinga rasti, bet tik dabar būsto pirkimo sutartį rasomes. 

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 11 06, 15:42)
ėmiau tai su visom
bet kaip tas wifi ten veikia, tai man nelabai aišku. Gps bent ženkliukas dega laikrody

ir wifi dega. kaip veikia nzn biggrin.gif bet man tikrai viska rodo teisingai.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 11 06, 16:07)
nu tai kodėl man pievas rodo  unsure.gif
pas mane setracker2
ir dar nesąmonė, kad jei įjungtas WIFI mobiliam, tai aplamai sako, kad prisijungimo klaida tik su mobiliais duomenim veikia

Mano Settracker appsas, tai suprantu senesnė versija g.gif veikia ir telefone jeigu tik wifi įjungtas
pirktas šitas https://www.aliexpre...2725088933.html
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2017 11 06, 17:02)
O jūsų vaikams tokios basutės kojų netrina? Maniškiai sutartinai zyzė, kad nepatogios...  unsure.gif

Maniskiam abien tryne ir toj pacioj vietoj,nebepirksiu tikrai...
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2017 11 06, 15:49)
Priminkit prašau už kokią kainą pirkote berniukiškos Herlitz kuprinės rinkinius su futbolo kamuoliu iš amazon.co.uk 4u.gif

siunciau per tuki, tai su siuntimu iki namu beveik 34 eurai gavosi.
Atsakyti

Sveikos, gal kuri renkat Bon prix ?

Atsakyti

Pasikartosiu ax.gif biggrin.gif

Pavasari visos pirkot Puky dviracius vaikam 4u.gif kaip atsiliepimai ar pasiteisino, patogus dviratukas ?
Gal galit priminti modeliuka ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 06 lapkričio 2017 - 17:40
Sveikos!

Gal kas nors ruosiates pirkti is Abercrombie?
Atsakyti

Mes daug laiko su vaikais praleidziam lauke, bet ne centre ant saligatviu. Tai mums crocs nepamainomas apavas ir dar h&m lietaus kelnes tokiu oru. Grizom vakar is lauku -abieju bernu crocs po kranu, o kelnes ir striukes nurengiau ir i skalbimo masina:) 

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2017 11 06, 17:02)
O jūsų vaikams tokios basutės kojų netrina? Maniškiai sutartinai zyzė, kad nepatogios...  unsure.gif

Aha būtent šis modelis nutrynęs buvo iki pusliu
Atsakyti