ooo tai super,ačiū! Dar ir iš Lenkijojs tada papirksiu
Aš Kaune ketvirtadienį/penktadienį vakare pirksiu kavą iš https://coffeerista.com/en/
Jei norite jungtis siųskite vitavita26@gmail.com, siuntimo mokestį 11,50 Eur dalinsimės iš užsisakančiųjų skaičiaus.
Porai merginų galėčiau persiųsti lpexpres paštomatu, protingą kiekį.
Sveikos,o amazon reikia gal kur nors pažymėti,kad siunta neiškaidytu,o siųstu viska kartu?Labai ačiū kas atsakys
Nieko nežymėjau, o eshopwedrop gavo vienoje dėžėje.
Iš UK, IT, FR kartu + iš Lenkijos atskirai + iš Vokietijos atskirai + uz kiekvieną dežę 0,99
Papildyta:
nors dabar specialiai išsitraukiau saskaitą ir nesuprantu kaip jie ten skaičiuoja

www.szkla.com žiurekit...
Aciu!!!

Papildyta:

Buna kai sudeda i viena, bet buna kad kokias 3 prekes ir visas atskirai issiuncia

Papildyta:
Buna kai sudeda i viena, bet buna kad kokias 3 prekes ir visas atskirai issiuncia

ne, už tai tikrai nereikia mokėt...
pas mane nuolat ta varnele pazymėta, kad kartu siųstų, bet... va dabar pirkau 4 vienodus daiktus, tai visus išsiuntė po vieną (ir ESWD svorio skirtumai buvo nuo 0,8 iki 1,8kg

aš tai galvoju, kad sandėliai yra ne vienoj vietoj, ir prekės matyt juose skirtingos, tai jei pavyksta iš vieno sandėlio išsiųsti - tai sudeda kartu, o jei skirtinguose - tai ir gauni atskirai
Gal kas pagelbes kur iekoti Ilgo zieminio pukinio palto truputi zemiau keliu?
Parsisiunciau is Land's end , bet man mazokas, jei kam reikia raskykit , dydis atitinka S nesiojanciai, juodas , siltas. Sudetis 80% down/20% feather.
Viso 90 eur moketa. Dar turiu kelias dienas, jei neatsiras norinciu teks siust atgal.
iloiva26@gmail.com
</p><p>Porai merginų galėčiau persiųsti lpexpres paštomatu, protingą kiekį.</p>
Dziugu, kad renkate, butinai jungsiuosi!!!
Uz dezutes atskirai mokestis.
</p><p>Porai merginų galėčiau persiųsti lpexpres paštomatu, protingą kiekį.</p>
Rekomenduokit kas geras pupeles? Dar visai neseniai kavos aparatą naudoju, tai pirmas pupeles Vero Cafe pirkau, labai patiko. Bet daugiau tai neįsivaizduoju kaip ir pagal ką atsirinkt