Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2017 11 13, 08:35)
Nebūtinai taip bus. Aš Žalgirio arenoj nebuvus, bet gal ten geriau su garsu. Siemens arenoj tai mano mamynu kažkas su akustika negerai.

Zalgirio arenoj Robi Wiljamsa ziurejau, nu viskas ten labai ciki. O Siemense tik pas Kirkorova einu biggrin.gif bo dykai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 11 13, 09:31)
Vakar vėjais paleidau 60 eur už du Kakės Makės koncerto bilietukus. Niekalas. Labai prastai matėsi, kokybė... Vaikas neklausiamas pats pasakė, kad teatras patiko labiau, nei šis koncertas. Prisiekiau, kad daugiau į tokius komercinius renginius nebeisiu. Rūbinės mokestis, bilietukai ir visi 200 litukų. Po visų Kakių Makių, Mašų ir pan. veikėjų tik į valstybinius teatrus ir koncertus. Ten bent kokybė atitinka kainą ar netgi sakyčiau per maža.

Pilnai jums pritariu. Mergaitei, sakė, kad patiko, truputį šoko, bet ne taip,kad būtų sužavėta. Laukė to renginio, kasdien skaičiavo dienas, kada eis. Bilietai brangūs, ėjo tik mažiausia, bet man nusivedus visus, verktų širdis išmetus tiek pinigų už niekalą.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 11 13, 09:31)
Vakar vėjais paleidau 60 eur už du Kakės Makės koncerto bilietukus. Niekalas. Labai prastai matėsi, kokybė... Vaikas neklausiamas pats pasakė, kad teatras patiko labiau, nei šis koncertas. Prisiekiau, kad daugiau į tokius komercinius renginius nebeisiu. Rūbinės mokestis, bilietukai ir visi 200 litukų. Po visų Kakių Makių, Mašų ir pan. veikėjų tik į valstybinius teatrus ir koncertus. Ten bent kokybė atitinka kainą ar netgi sakyčiau per maža.

Kaip dziaugiuos,kad neejom! Nuo pat pradziu buvau nusprendus,kad kaina prasilenkia su sveiku protu ir uz 60€ as geriau nueisiu 2 kart i koki vaikiska spektakli su visa 4 asmenu seima ir paremsiu menininkus,o ne besocius verslininkus...

QUOTE(priklausomybe @ 2017 11 13, 09:53)
Eina sau kaip blogai, mes eisim į Žalgirio areną už poros savaičių... Būtų gaila vėjais paleist...

Dar yra laiko parduot biggrin.gif

[quote=Žalia Rūta,2017 11 13, 10:12]
Todėl labai džiaugiuosi, kad į mokyklą ir darželį dažnai spektakliai patys atvažiuoja. Nes jei reikėtų 'privedžioti'.. tai nu i... n...

Beje, pernai buvom Kompensoj Tylidūdoj. Tai patiko tiek muzika, tiek pati salė man patinka (ir suaugusiųjų koncertai ten jėga).
[/quote
Pritariu,buvau pernai su abiem ir siemet irgi eisiu su mazaja, 8 mecio neveza biggrin.gif o sedet ten geriausia balkone priekinese eilese,nes parteris mano manymu visai nepritaikytas vaikam...
Atsakyti
JMD, dar is stalo zaidimu labai zaidziamas mano vaiku yra Maisinis, kortu zaidimas ir va sis stalo nerealus:Super fermeris https://www.senukai....r-fermeris/4fu0 jis aisku patiks, kas megsta gyvunus 4u.gif

O beyblade tai tikrai ir mano sunui ant bangos jam bus 9 m. ir ne tik sunui, o dar ir dukrai kuriai 7 m. ant nosies blink.gif 4u.gif
Papildyta:
Ir dar klausimas ar is uniqlo kazkas uzsakinjo i LT ar man vaidenas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 13 lapkričio 2017 - 08:51
QUOTE(kriisti @ 2017 11 13, 08:52)
JMD, dar is stalo zaidimu labai zaidziamas mano vaiku yra Maisinis, kortu zaidimas ir va sis stalo nerealus:Super fermeris https://www.senukai....r-fermeris/4fu0 jis aisku patiks, kas megsta gyvunus 4u.gif

O beyblade tai tikrai ir mano sunui ant bangos jam bus 9 m. ir ne tik sunui, o dar ir dukrai kuriai 7 m. ant nosies blink.gif  4u.gif
Papildyta:
Ir dar klausimas ar is uniqlo kazkas uzsakinjo i LT ar man vaidenas?

dekui. einu ziuret kas ten kur kuris idomesnis.

jergau dar siandien reik savo tam reksniui uzsakyt gimtadieni, nes paskui bus amen. nu pravalas man tie vis pasaulio gimtadieniai ir sventes gruodi unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Dėl stalo žaidimų, tai mano 7 ir 9m vaikams dabar einamiasias yra viešbučių magnatas http://hobbyshop.lt/...sbuciu-magnatas. Tik mes žaidžiame ilgiau nei nurodyta 1val. Kartais į galą jau pabosta, bet kitą dieną vėl nori žaisti.
Atsakyti
Gal kas rinks mytoys.de Vilniuje? prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 11 13, 01:40)
Sveikos,
Uzsakymas spineris smile.gif zinau tokius paprastus,bet maciau paturbinti kazkokie,gal turit nuomoniu kokie idomesni,megstamesni. 7-meciui cia. Gal alie paieskot tokio a nesamoneles? rolleyes.gif

mes turim is ali, su bluetooth jungtimi, su sviesom, atejo per 9d, bet mano pardavejas nebeturi
va toki ale turim
https://www.aliexpre...ce-3f2313c51262
Atsakyti

Sveikos, val kas Kaune renka asda george? :)

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 13, 11:00)
dekui. einu ziuret kas ten kur kuris idomesnis.

jergau dar siandien reik savo tam reksniui uzsakyt gimtadieni, nes paskui bus amen. nu pravalas man tie vis pasaulio gimtadieniai ir sventes gruodi  unsure.gif  doh.gif

o taip as jau rezervavau saviskiui baisiai nori Lazetrone, nes gruodis pradzia gimimo diena, o gale sventes .......
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 11 13, 11:16)
o taip as jau rezervavau saviskiui baisiai nori Lazetrone, nes gruodis pradzia gimimo diena, o gale sventes .......

Man ta lazeriu manija paskutiniu metu...siai dienai sunus yra pakviestas i 3 gimtadienius lazeriu arenose, sake jau net nebeidomu eit unsure.gif
Atsakyti
O toks tų beibleidų rinkinys čia geras skaitosi, ar ne?
Atsakyti