Ir dar su vienu daikčiuku iš Amazon.de jungčiausi
Gal kas renka George su 20 proc. nuolaida?
QUOTE(ra2ga @ 2017 11 15, 21:33)
Maisto nesiuncia. Tik rubus.
QUOTE(~Beauty~ @ 2017 11 15, 19:32)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="nerijabel" data-cid="71887523" data-time="1510755424">
<div>
<p>sveikos, gal kas iš cocooncerter renkate su persiuntimu (mano krepšiukas l. nedidukas)</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ir aš labai laukiu, kas renka cocooncenter Vilniuje
</p>
<div>
<p>sveikos, gal kas iš cocooncerter renkate su persiuntimu (mano krepšiukas l. nedidukas)</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ir aš labai laukiu, kas renka cocooncenter Vilniuje
Ir as laukiu Vilniuje
Jau su tom bookingo premijom
Kas trečias šią vasarą atvykęs pas mus poilsiaut, prašė iš mūsų kokios tai premijos
Niekaip nesupratau apie ką kalba ir ko jie visi iš mūsų nori... Paskui įlindau čia ir viskas tapo aišku
darau uzsakyma is vokieciu vaistines-nemokamas siuntimas i LT nuo 100 eur
https://www.sonnen-apotheke-shop.de
uzsakymus siuskite ilona7810@yahoo.com
Kedainiai, galesiu persiusti lpexpress/omniva pastomatais.
Sveikos, jau seniai man tas klausimas, kaip panaudoti turimus lojalumo eurus Cocooncenter parduotuveje? Nueinu iki pat galo jau kai reikia rinktis mokejimo kortele, ir nieko. Tik raso kiek as ju turiu ir jokio mygtuko, kad juos panaudoti. Ar man cia vienai taip ar ir dar kam nors taip yra? Kodel taip? Kam jie tuos kreditus duoda, jei negaliu ju panaudoti?
QUOTE(AlmaJa @ 2017 11 14, 14:54)
QUOTE(maksimka @ 2017 11 14, 15:33)
cia ne tie beibleidai su kuriais masiskai vaikai zaidzia, cia mini modelis, jie daug mazesni. Dabar ant bangos beibleidai issiardantys. reikia ziureti is beyblade Burst serijos, pvz. https://www.amazon.d...=beyblade burst 
mano antrokui prisireikė ir šios vėl atgimusios nesąmonės mano akimis. kas užmatysit akciją šaukit, aš tikrai pirksiu, galėsiu ir prijungt ką