Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrusi @ 2017 11 22, 15:17)
Tai taip, suprantu, kad paskyroje. Ten kur apie premiją informacija? Pas mane nieko nėra blink.gif  Ar tai reiškia, kad kažką ne taip padariau užsakinėdama? Rodos nieko ten daryt papildomai nereikia, spaudi nuorodą ir per ją užsakai?

Savo profilyje paspauskite: užsakymai - peržiūrėti užsakymą ir ten apačioje rasite kažką panašaus:
Atminkite, kad po savo viešnagės gausite € 12.79!
Užsisakėte naudodamiesi Daiva suteikta nuoroda, todėl gausite € 12.79 vertės premiją. Jums išsiregistravus, € 12.79 pervesime į jūsų mokėjimo kortelę. Tikimės, kad jums patiks ši dovana!
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 11 21, 17:41)
Gal sumuoja nuolaidas? bigsmile.gif

_____
Dar su klausimu - gal Maximoj yra graziu kokybisku Elsu? Sumaste maniske, kad jai atnes kaledu senis ir nors tu ka:D

Kas tie Elsai? ax.gif
Atsakyti
sveikos

gal galite patarti, kur pigiau nupirkti ismanuji plastilina? ar atsisiusti is kazkur? radau, kad tokia apstu.lt pardavineja ir beveik dvigubai pigiau nei kokios assorti, toycity, pigu.lt, kaip zinoti, ar cia patikima?
aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 11 22, 15:11)
galiu savaja  paskolint ,  gavau zinute  su  nuolaida smile.gif

QUOTE(JMD @ 2017 11 22, 15:11)
Galiu duot kortą

QUOTE(malinkaja18 @ 2017 11 22, 15:18)
MAXIMA zaislu kataloge yra toks pavaizduotas ir kaina 99eur - https://www.maxima.l...orijos-7659.pdf 10psl.

Ačiū!!! Bet gal aš dar paseksiu jo kainas amazone ar Tesco įmes vėl akciją 3 už 2. Nes jei pas mus 99, tai manau galima rast ir pigiau parsisiųst.
Atsakyti
Viktorija gal jus ieskodama karnavaliniu kostiumu lenkijoje uzmetet snaiges kostiuma?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 11 22, 14:24)
Ačiū!!! Bet gal aš dar paseksiu jo kainas amazone ar Tesco įmes vėl akciją 3 už 2. Nes jei pas mus 99, tai manau galima rast ir pigiau parsisiųst.

nu kaip nori, galeciau sulej duot, a taip a taip vis pries nosi per gatve einat biggrin.gif

bliamba kuriai cia pirkau tas hot wheelsu trasas... sakes 7 kilai ir deze 78 cm blink.gif
Atsakyti

Merginos, priminkit kokius ir už kiek siuntėtės paspirtukus didesniems vaikams ir suaugusiems?

Atsakyti
Mergaites, gal zinot ar to juodo penktadienio proga nusimato kur nuolaidos Lego? Technic serija domina labiausiai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2017 11 22, 15:34)
<p>Merginos, priminkit kokius ir už kiek siuntėtės paspirtukus didesniems vaikams ir suaugusiems?</p>

Mes Hudora iš mytoys.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 11 22, 16:21)
Savo profilyje paspauskite: užsakymai - peržiūrėti užsakymą ir ten apačioje rasite kažką panašaus:
Atminkite, kad po savo viešnagės gausite € 12.79!
Užsisakėte naudodamiesi Daiva suteikta nuoroda, todėl gausite € 12.79 vertės premiją. Jums išsiregistravus, € 12.79 pervesime į jūsų mokėjimo kortelę. Tikimės, kad jums patiks ši dovana!

Nėra, vadinasi kažką prigrybavau doh.gif Labai ačiū už išsamų paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 22, 15:29)
nu kaip nori, galeciau sulej duot, a taip a taip vis pries nosi per gatve einat biggrin.gif

biggrin.gif dabar tai jau viena iki Gedo ateina smile.gif

Mačiau aš jį vakar už 43 amazone. Tai palauksiu gal dar kokio deal’o. Nepatinka man jis apskritai, o dar už tokią kainą...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 16, 23:06)
Tik nedarykit colorlande. Tuka gražios.

o kodėl?
jų tokios geros kainos ir kokybė už zoombook'ą žymiai geresnė
Atsakyti