Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ar galima kur nors europoje nusipirkti swarovski auskariukus? unsure.gif o gal kur ir gera kaina nety2ia yra?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 11 28, 20:16)

Vi ktorija siuntėtės iš čia , greit atėjo?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2017 11 28, 13:24)
Turiu vieną atliekamą pakuotę Sharpie markerių. Gal ką domintų?
Štai tokių (30vnt spalvų).
https://www.amazon.c...eywords=sharpie

Domina kaina ax.gif Paimčiau, jei dar turite.
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2017 11 28, 20:41)
Vi ktorija siuntėtės iš čia , greit atėjo?

Aš apie kostiumus
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 11 28, 18:26)
ar galima kur nors europoje nusipirkti swarovski auskariukus? unsure.gif o gal kur ir gera kaina nety2ia yra?

Lietuvoj galima nusipirkti auskarų su originaliais svarovskiais. VCUPe ir Vilkpėdės bazėj prekiauja IĮ Argentum, UAB Silverdream. Pagooglinkit kur yra pastarosios parduotuvės.Man rodos visoj Lietuvoj ir internetu.
Atsakyti
Ar galima per EshopWedrop siustas siuntas apjungti, kai jos yra Anglijoje? Radau, kad apjungia tik tada, kai jos parkeliauja i LT
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 11 28, 19:41)
Ar galima per EshopWedrop siustas siuntas apjungti, kai jos yra Anglijoje? Radau, kad apjungia tik tada, kai jos parkeliauja i LT

Tik kai atkeliauja LT
Atsakyti

aš irgi tokio daikto jau seniai ieškau, bet noriu veikiančio ant laido, nes batarkes nervina keisti, o tokių pasirinkimas kažkaip nėra didelis...

Sveikos! Labai džiaugiuosi pakraunamu pukų surinkėju Zyle👌, rekomenduoju😊

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 11 28, 19:51)
Tik kai atkeliauja LT

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 11 28, 15:57)
AR KURIAI NORS PAŠIPINO GALERIJA KAUFHOFAS ROBOTUS? Mano vis dar rodo, jog prekės laukia išsiuntimo  unsure.gif

Tuos robotus arba issiustu arba anuliuotu. Pirkau be prisiregistravimo , tai isvis nezinau. Nei atsauke nei issiunte.
Atsakyti
gal kas priimtų prie crocs.eu pirkimo? arba galiu pati parinkti iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 11 28, 19:26)

Nesenai cia kazkurioj isparduotuvej vokiskoj buvo..gal kuri primins..
Atsakyti