Rekomenduokite seimai koki SPA (bet ne uz karve) ax: (Druskininkai? Birstonas? Trakai?)
Man labai patiko UPA Druskininkuose. Naujas viešbutis, skanus maistas jei reikia l.daug pramogų vaikams, tai nelabai ten bus jų
Tik UPA šalia Eglės sanatorijos, toliau nuo centro, bet žiemą, kai nelendi lauk - labai gerai
Ai ir dar baseine vanduo šiltas
Atskiroje Amazon temoje 374 žinutė ir kt. apie Prime atsisakymą Amazon.co.uk. Vokiškame Prime atsisakymas tyrėtų būti analogiškas
https://www.supermam...?...8144&st=372

Jo, Upa ir man nerealiai patiko, bet buvom su draugais, be vaiku, tai su vaikais manau nevaziuociau, ypac saltuoju metu laiu, jis atopkiau, prie Egles, tai vasara su dvirkom varynedavom visur, o ziema jei noresi pasivaiksciot po miesteli vaziuosi su masina kaskart...uzsisakem po Kaledu ta pati Grand spa su vaikais, visgi geriausias kainos ir kokybes santykis gaunas, nes i kaina ieina ju vandens parkas. o Upoj net vaiku baseino ner, tik jakuzi nedidele, tai vyresneliui dzin aisku, jis moka plaukti,o su mazaja jau suds. Dar variantas gal Europa Royal, jei koki kupona ismestu, nes siaip tai nevaryciau, nepigiai gaunas, jei i akvaparka dar varai. Zodziu, kol kas su vaikais tik i Grand spa varom
Kur isigyt bulviu tarkavimo masina pigiau?

Ko tiksliai reikia? Mano prime baigsis 26 Gruodžio. Lauksiu žinutės az.
man taip pat dingo paskutine siunta is feelunique - pirkau 11-15, praeita savaite parasiau jiems, tai pirmadieni atgavau pinigus..
Kuriam pastui priklausot? As Karoloniskiu Asanaviciutes g.
Ar irgi tam paciam paste. Bet nezinau ar pastas kaltas. Mano Iherb siuntinukas dingo lapkricio pradzioje, sekmingai pasieke Vilniu ir dingo kaip i vandeni.
Bet pvz per paskutinius 3 menesius nei vienas siuntinukas is aliexpress nedingo, aisku ten visokie niekai vaikams buvo, smulkus labai paketai, bet is 10 nei vienas nedingo.
Mes sausio pradžioje važiuojam su šeima į Birštoną čia

Oi i sita tai as kazkaip ne, nors gundziaus tai kuponais, bet kiek girdeja atsiliepimu is pazistamu, tai sako nieko gero, baseinas maziukas, foto atrodo didelis, vieta lieva
aš irgi girdėjau ne iš vieno, kad nieko gero.

Man Vytautas Mineral SPA labai patiko, aišku buvome be vaikų.
Na, pabandysime, kažkaip niekas iš pažįstamų nevažiavę, tik bendrus atsiliepimus skaičiau, tai neblogi lyg