Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos 4u.gif
Gal kažkam nebūtų sunku apšviesti, iš kokių parduotuvių drabužių (ir ne tik)galima atsisiųsti tiesiai į LT ir apmokėti paprasta debetine kortele? Esu tik mytoyse pirkusi, visur kitur, kur nepažiūriu, tai per nuomos adresus pirkti reikia, nieko apie tai neišmanau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2018 01 05, 13:41)
Merginos, aš taip pat su klausimu apie nuomos adresus UK. Ketinu pirkti nedidelę, lengvą (iki 0,5 kg) prekę iš ebay.co.uk.
Su kuria UK adreso nuomos firma gautųsi pigiausias siuntimis iki Vilniaus? Būčiau dėkinga, jei kas galėtų pasidalinti patirtimi smile.gif

Visų nuomos adresų kainos surašytos jų puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2018 01 05, 15:45)
Sveikos  4u.gif
Gal kažkam nebūtų sunku apšviesti, iš kokių parduotuvių drabužių (ir ne tik)galima atsisiųsti tiesiai į LT ir apmokėti paprasta debetine kortele? Esu tik mytoyse pirkusi, visur kitur, kur nepažiūriu, tai per nuomos adresus pirkti reikia, nieko apie tai neišmanau  unsure.gif

amazonai( kai kuriu prekiu nesiuncia, bet dazniausiai siuncia), gap, vertbaudet daug.....
Atsakyti
Gal kas rinksite zooplus, norėčiau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirkot paskutiniu metu MESOAGE krema, kur pries pora metu masiškai pirkom?

https://buymesothera...p...e&results=2

Baigiasi maniškis, - įeinu į jų tinklalapį - na nematau nei kainų nei kaip pirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 05 sausio 2018 - 14:34
QUOTE(Laputa @ 2018 01 05, 15:22)
Gal kas rinksite zooplus, norėčiau prisijungti  4u.gif

Klaipedoje manau uzsakinesiu;) be persiuntimo.
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2018 01 05, 16:41)
Klaipedoje manau uzsakinesiu;) be persiuntimo.

Aš Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2018 01 05, 14:45)
Sveikos  4u.gif
Gal kažkam nebūtų sunku apšviesti, iš kokių parduotuvių drabužių (ir ne tik)galima atsisiųsti tiesiai į LT ir apmokėti paprasta debetine kortele? Esu tik mytoyse pirkusi, visur kitur, kur nepažiūriu, tai per nuomos adresus pirkti reikia, nieko apie tai neišmanau  unsure.gif

O kokiu rubu? Nemazai lauko rubu pardziu yra kur siuncia tiesiai i LT:
Outnorth, trekkinn, blacks.co.uk, bergfreunde.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2018 01 04, 16:52)
Gal galit nuoroda mestelt aliejaus?

Juopdgrude 1L
bet galima ieskot yra mazesniu
https://my-apozone.d...p...Kc=00&Gban=
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 05, 15:57)
Visų nuomos adresų kainos surašytos jų puslapiuose.

Dėkui, bet randu kainas tik eshopwedrop.lt. Tukisuk kainų savo puslapyje nepateikia, o pirkanglijoje.lt susijungė su eshopwedrop.lt.

Gal yra dar kokių patikimų firmų?
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2018 01 05, 16:15)
Dėkui, bet randu kainas tik eshopwedrop.lt. Tukisuk kainų savo puslapyje nepateikia, o pirkanglijoje.lt susijungė su eshopwedrop.lt.

Gal yra dar kokių patikimų firmų?

Pirkeu.lt
Atsakyti
Ką domina GAP sale prekėms dar 25 proc nuolaida, prisipirkau maikučių vasarai. Liemenukai, kas nebandžiusios, labai faini, tik iš sale skyriaus mažai dydžių likę.
Atsakyti