Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2018 01 10, 16:18)
Nu bet kas tau nemokamai siųs iš JAV į LT? O vietinis JAV dažnai būna nemokamas. Nu tada ir perki pigų daiktą iki jų adreso JAV.

A ta prasme. Pala pažėsiu už kiek iki uk atskraidina. Nerandu. Kokia kilo kaina iš Jav iki UK?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 sausio 2018 - 16:29
Merginos, o TKmaxx galiu tik per tarpininkę ar nuomos adresą pirkti?..Turejau pagavus nerealių daiktų, bet kažkaip vilkina...ir paskui nelieka mano grobio.. rolleyes.gif jau keletą kart taip
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2018 01 10, 13:30)
Bet kaip taip vienam veikia kitam ne🤔

veikia per kompa
QUOTE(MuseZuze @ 2018 01 10, 15:26)
Matau prasmę pirkti tik daiktus iki 15svarų , ir tik sunkius.
kitaip - tarpininkės geriau..

as ir galvoju jei pigus ir sunkus, nes svorio kaina palanki lyginant su tarpininkais
Atsakyti
merginos, gal is kur siunciates lassie, reima arba huppa? man reik kokybisko salmuko keturmetei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 10, 17:24)
A ta prasme. Pala pažėsiu už kiek iki uk atskraidina. Nerandu. Kokia kilo kaina iš Jav iki UK?

nėra atskiro įkainio iš JAV į UK smile.gif

yra tiesiai iš JAV į LT

kainyne surašyta
siuntimo 1kg pigiau nei pas tarpininkes gaunasi

pvz jei pigus bet sunkus daiktas (tarkime 2kg), tai pas tarpininkę būtų 14*2 dolerių, + tarpininkavimas, tad ~30dolerių,

o čia 9.99
Man mašinos dalis kokias pigesnes apsimokės siųstis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 10 sausio 2018 - 17:12
QUOTE(Jolantele1717 @ 2018 01 10, 17:59)
Merginos, o TKmaxx galiu tik per tarpininkę ar nuomos adresą pirkti?..Turejau pagavus nerealių daiktų, bet kažkaip vilkina...ir paskui nelieka mano grobio..  rolleyes.gif  jau keletą kart taip

Galima pačiai per nuomos adresą.
Atsakyti
ikeliu ir as savo, kazkieno is temos panaudojau
booking 15$ nuolaida
Atsakyti

BET tkmaxx lyg LT kortos nepriima....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 10 sausio 2018 - 17:53

Ar yra kam buvę, kad gap negrąžino pinigų už grąžintą prekę? 

Jau 5a savaitė eina :unsure:  ką daryt? Laukt dar? Esu anksčiau ne kartą grąžinus, viskas buvo ok.

Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2018 01 10, 17:08)
nėra atskiro įkainio iš JAV į UK smile.gif

yra tiesiai iš JAV į LT

kainyne surašyta
siuntimo 1kg pigiau nei pas tarpininkes gaunasi

pvz jei pigus bet sunkus daiktas (tarkime 2kg), tai pas tarpininkę būtų 14*2 dolerių, + tarpininkavimas, tad ~30dolerių,

o čia 9.99
Man mašinos dalis kokias pigesnes apsimokės siųstis biggrin.gif

Na gal. Tik labai mažai patduotuvių yra usa kuriose gali mokėti lietuviška kortele. Aš pirkdavau tetos adresu prieš gerą dešimtmetį. Jau tada Victoriassecret skambindavo man 4 ryto klausti kokia namo savininko pavardė.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2018 01 10, 18:51)
<p>BET tkmaxx lyg LT kortos nepriima....</p>

Aš tai užvakar su Revolut be problemų apsipirkau. Su kitom kortom nebandžiau, tai nežinau. Billingo adrese veskit LT.
Atsakyti
Gal kas norite kooperuotis iš parduotuvės https://www.bikebox-shop.de ? Mūsų norimas dviratukas pigiau.
Į Lietuvą siuntimas 10 eur su naujienlaiškiu, pasidalintume.
Atsakyti