Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2018 01 13, 21:38)

This product contains lead, a chemical known to the State of California to cause birth defects and other reproductive harm.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 13, 22:42)
This product contains lead, a chemical known to the State of California to cause birth defects and other reproductive harm.

Žinau, bet kai ištinusiais keliais vaikščiojau ir sulenkti negalėjau, nekreipiau dėmesio, svarbu pagelbėjo. Be to jau nebegimdysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 sausio 2018 - 21:45
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 13, 21:44)
Žinau, bet kai ištinusiais keliais vaikščiojau ir sulenkti negalėjau, nekreipiau dėmesio, svarbu pagelbėjo. Be to jau nebegimdysiu biggrin.gif

biggrin.gif
Faktas. Man ir keliai buvo ištinę, vandens buvo. Mačiau yra kitas ten nerašo kad būtų to švino. Man be viso to dar labai tino kojos. Tai tepiau viaokiais tepalais, gėriau detralexą ir pakabintas kojas laikiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 13, 22:49)
biggrin.gif
Faktas. Man ir keliai buvo ištinę, vandens buvo. Mačiau yra kitas ten nerašo kad būtų to švino. Man be viso to dar labai tino kojos. Tai tepiau viaokiais tepalais, gėriau detralexą ir pakabintas kojas laikiau.

Ojetus, ko aš tik nedariau, leidžiamus, kepenis ėdančius, leidausi, savaitėm nimesilį rijau, tam kartui tik padėjo. Tai čia juokas tas švinas palyginti. O dėl geriamų hialuronų su gliukozaminais tai tam traumatologui, kuris siūlė leistis į kelius, kai pasakiau, kad vartoju, tai sakė, kad juos išsisioju ir viskas, efektas tipo tik nuo leidžiamų. Kažkas iherbo temoj tada tuos mussel parekomendavo. Man pasiteisino. Turiu dar pusę butelio jei pasikartotų. Paskutinį tinimą jais išsigydžiau be jokių steroidinių vaistų prieš du ar tris metus kažkur. Mačiau kitos firmos, bet ji tokia mažiau patikima, gal nerašo paprasčiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 sausio 2018 - 22:04
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 13, 22:03)
Ojetus, ko aš tik nedariau, leidžiamus kepenis ėdančius, leidausi, savaitėm nimesilį rijau, tam kartui tik padėjo. Tai čia juokas tas švinas palyginti. O dėl geriamų hialuronų su gliukozaminais tai tam traumatologui, kuris siūlė leistis į kelius, kai pasakiau, kad vartoju, tai sakė, kad juos išsisioju ir viskas, efektas tipo tik nuo leidžiamų. Kažkas iherbo temoj tada tuos mussel parekomendavo. Man pasiteisino. Turiu dar pusę butelio jei pasikartotų. Paskutinį tinimą jais išsigydžiau be jokių steridinių vaistų prieš du ar tris metus kažkur. Mačiau kitos firmos, bet ji tokia mažiau patikima, gal nerašo paprasčiausiai.

Toks jausmas kadpas tą patį daktarą ėjom biggrin.gif bet man visai nebegirgžda nuo hialurono. Vadinasi neišsysiojam. Nes tos pačios koncentracijos geriam ir lwidžiam biggrin.gif
Reikia jaučiu ir man pavaryt tu musselių. Nėr ko laukt. Reik stipryt kiek įmanoma. Nes sportinu intensyviai tai dar kiek gėrio išprakaituoju.
Atsakyti
Paštu ar DHL reikia gražinti GAP? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2018 01 13, 22:21)
Paštu ar DHL reikia gražinti GAP? ax.gif

Atsiprintint lipduką ir paštan nešt.
Atsakyti
Nesuprantu kodėl man neatidaro ESWD kainyno. Gal kas gali parašyt kiek dabar ten 1kg kaina? Ir Tukio? Išvis tukio puslapis per telefą man neveikia. Net nerandu kur ten užsiregint biggrin.gif
Katras labiau apsimoka dabar? Eshop kainas lyg kėlė 🤔
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 13, 23:06)
Toks jausmas kadpas tą patį daktarą ėjom biggrin.gif

Tavęs į STT nekvietė biggrin.gif ? Gerai, kad šeimos gydytoja perspėjo jog gali iškviesti, nes visas korteles kas pas jį lankėsi kėlė, o tai šoką būčiau gavus biggrin.gif. Bet labai fainas tas stt-ešnikas buvo, visai nebaisus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 sausio 2018 - 22:30
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 13, 22:29)
Tavęs į STT nekvietė biggrin.gif ? Gerai, kad šeimos gydytoja perspėjo jog gali iškviesti, nes visas korteles kas pas jį lankėsi kėlė, o tai šoką būčiau gavus biggrin.gif. Bet labai fainas tas stt-ešnikas buvo, visai nebaisus wub.gif

Ne. Bet vis dar kažkur voliojasi to farmac kompanijos vadybininko telefonas biggrin.gif galiu priduot stt'šnikam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 13, 23:36)
Ne. Bet vis dar kažkur voliojasi to farmac kompanijos vadybininko telefonas biggrin.gif galiu priduot stt'šnikam biggrin.gif

Jo, fainų vyrukų ten yra biggrin.gif . Manęs tai klausinėjo ar iš jo būtų reikėję pirkti ar davė telefą kur įsigyt. Skirtingos schemos biggrin.gif . Baisu kas dedas formacijos pramonėj, sako mes tik šį vaistą tyrinėjom ir tai už galvų ėmėmės kokie mastai, o kiek daug dar visokių yra. Biznis ko gero pats geriausias dabar. Svarbiausia kad papildai tai ne vaistas ir beveik nekontroliuojami. Čia daktarą tik dėl mokesčių nemokėjimo tampė, nes juodais imdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 sausio 2018 - 22:42
QUOTE(JMD @ 2018 01 14, 00:24)
Atsiprintint lipduką ir paštan nešt.

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti