Truksta iki nemokamo siuntimo amazon.co.uk
Gal kas noretu prisijungti su daugiau nei 6sv? Vilnius

QUOTE(Dameri @ 2018 01 14, 15:21)
Gal kas turite atliekamų Equazen eye q žuvų taukų vaikams? Arba patarkite prašau iš kur jų parsisiųsti gerom kainom?
Ačiū

Ačiū

www.aptekagemini.pl
O kaip pirkti iš aptekagemini? Ar jie siunčia į LT?
QUOTE(Carlin @ 2018 01 14, 17:14)
Mes čiužinius atskirai pirkom. Kasdieniam miegojimui pirkau iš Lono, o svečiams antrą iš Ikea. Retai naudojam ištrauktą antrą čiužinį, tik kai dukros draugės lieka nakvoti, tai neužkliuvo, kad kažkas slidinėtų. Kasdienai vistiek tik vienas čiužinys naudojamas.
O dėl plokštės, nežinau, po kolkas nesusibraižė ir atrodo tikrai kokybiškiau nei kitos serijos.
O dėl plokštės, nežinau, po kolkas nesusibraižė ir atrodo tikrai kokybiškiau nei kitos serijos.
Parduotuvėje ir nuotraukoje pavaizduota, kad vienas čiužinys dedamas ant kito. Tačiau realiai vienam miegoti ant dviejų viens ant kito sudėtų čiužinių nepatogu, nes jie slidinėja. Taigi realiai kambaryje turi būti atskirai vietos antro čiužinio sandėliavimui, jei antras čiužinys bus naudojamas rečiau, kas man yra didelis trūkumas. Nžn. Nerandu sprendimo

QUOTE(Vi_ktorija @ 2018 01 14, 17:58)
Parduotuvėje ir nuotraukoje pavaizduota, kad vienas čiužinys dedamas ant kito. Tačiau realiai vienam miegoti ant dviejų viens ant kito sudėtų čiužinių nepatogu, nes jie slidinėja. Taigi realiai kambaryje turi būti atskirai vietos antro čiužinio sandėliavimui, jei antras čiužinys bus naudojamas rečiau, kas man yra didelis trūkumas. Nžn. Nerandu sprendimo 

Vieną ant kito čiužinį dėt nėra gerai dar ir dėl to, kad viršutinis čiužinys nekvėpuoja. Bent jau mūsų Lono čiužinys turi tik ant grotelių dėtis. Jei perkant normalų čiužinį, jį galima už lovos pastatytą laikyt, nesimato ir vietos neužima. Bet mes apskritai nupirkom antrą tokį:
https://m.ikea.com/l...s/art/10362963/
Jis siauresnis ir trumpesnis kažkiek nei lova, bet retam naudojimui puikiai tinka, o kai nenaudojamas vaikai jį vietoj fotelio naudoja.
QUOTE(D'esire @ 2018 01 14, 10:00)
Mergsites, ar kas susidure su tokia prekiu grazinimo situacija? Mk parduotuvej pirkau batus, mokejau ne is savo korteles, sumasciau juos grazinti. O jie sako, kad grazina tik tiesiai i ta kortele is kurios pirkts 

Tai kad ne naujiena, ir H&M LT grazina i ta korta, kuria moketa
gal kam reikia vieno žalio naujo roboto su dėže? perleidžiu už kiek man gavosi iš USA - 24 eur. Kaunas, galiu atvežt į Vilnių, Panevėžį, Šiaulius.
Kai visos pirkot keptuves, aišku man nereikėjo, bet dabar žiūriu, kad maniškėj viskas pridega, paseno, užkniso, taip sakant pribrendo reikalas naujai. Kokias naudojat indukcinėms? Į ką dėmesį kreipt?
QUOTE(Vi_ktorija @ 2018 01 14, 15:41)
Turiu šį mėnesį nupirkti lovą. Būtent šią ir esu išsirinkusi. Apžiūrėjus gyvai Ikea kažkaip didelio susižavėjimo nesuteikė. Parduotuvėje apačia lovos nudaužyta, pagalvojau, kad gal plokštė nekokybiška. Ir dar nepatiko, kad tie du čiužiniai niekaip nesujungti, jie gana lengvai slidinėja. Žiūrinėjau Subtila lovas, bet jos brangokos ir neturi tiek funkcijų, kad iš viengulės pasidarytų dvigulė ir dar kad patalynės dėžė būtų 

As gaminaus lova ir i vaiku kambari. Nes norejau, kad butu vienas sonas be porankio, kad butu 180, o ne didesne, su stalciais, klasikinio stiliaus. Ir likau labai patenkinta.
QUOTE(simpa @ 2018 01 13, 18:14)
Kaunas. Turiu 10 % koduką
QUOTE(Vi_ktorija @ 2018 01 14, 17:58)

Mes turim 4 metus šitą lovą. Čiužiniai vienas ant kito ir niekas neslidinėja, gal kad abu apvilkti uztempiamom paklodėm

QUOTE(priklausomybe @ 2018 01 14, 19:47)
Kai visos pirkot keptuves, aišku man nereikėjo, bet dabar žiūriu, kad maniškėj viskas pridega, paseno, užkniso, taip sakant pribrendo reikalas naujai. Kokias naudojat indukcinėms? Į ką dėmesį kreipt?
Per black friday pirkau sias, bet kaina buvo visai kita, mokejau 45svarus... (uz abi). Po to buvo kuri laika 55 sv.
Keptuves tikrai puikios, tinka indukcinei. Bet aisku dabar kosmosas (nors Lietuvoj dar brangesnes)
https://www.amazon.c...0...&ref=plSrch
Yra dar mazesniu komplektas, gal irgi geras :
https://www.amazon.c...007IUNXUE?psc=1