Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kam aktualus Furreal suniukas - 25 gbp

https://www.amazon.c...Furreal friends
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-berry: 18 sausio 2018 - 14:39
Gal kas pirktų www.c-and-a.com/de Prisijungčiau 4u.gif help.gif
Atsakyti
Jei kasnors Marks and Spencer pirktų - prisijungčiau 4u.gif
Kaunas, bet tinka ir persiuntimas.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 01 18, 16:02)
Gal kas pirktų www.c-and-a.com/de Prisijungčiau  4u.gif  help.gif

ir as prisijungciau arciau man Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2018 01 18, 09:26)
<p>Noriu paklausti, kurios dažniau skraido, dėl tos naujos Raynair lagaminų tvarkos - rankiniam bagažui rašo, kad lagaminas ("antras") gali būti 55x40x<strong>20</strong> cm. Dabar kaip tik radau neblogą, bet išmatavimai 55x40x<strong>24</strong> cm. Pirkt ar geriau nerizikuot (dukra kaip tik vasara su raynairu ruošiasi skrist).</p>

aš nerizikuočiau.
Esu pati mačius, kaip liepia dėt į tą matuoklį ir netilpo ir liepė susimokėti.
Ir beje ten taip gavosi, kad mes skridom su tais pačiais žmonėm ir pirmyn ir atgal, tai vienam
oro uostui viskas tiko ir leido išskrist, o parskrendant su tuo pačiu lagaminu jau jis nebetiko.

Be to yra pasakoję pažįstami ir kaip ratukus teko nupjaut ir kaip primokėt.

Trumpai tariant paprasčiau nerizikuoti, negu kiekvieną kartą skrendant galvot prisikabins, ar ne, tuo labiau, kad tiek 4 cm esminiai vietos nepadidina. Beje tas 20 matmuo daugely oro ne tik ryanaire taikomas.

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 01 18, 17:04)
aš nerizikuočiau.
Ir beje ten taip gavosi, kad mes skridom su tais pačiais žmonėm ir pirmyn ir atgal, tai vienam
oro uostui viskas tiko ir leido išskrist, o parskrendant su tuo pačiu lagaminu jau jis nebetiko.

Trumpai tariant paprasčiau nerizikuoti, negu kiekvieną kartą skrendant galvot prisikabins, ar ne, tuo labiau, kad tiek 4 cm esminiai vietos nepadidina. Beje tas 20 matmuo daugely oro ne tik ryanaire taikomas.

agha, mums netilpo i matuokli... papildomai teko 30 eur sumoket... nerizikuociau daugiau
Atsakyti

Jei kasnors Marks and Spencer pirktų - prisijungčiau 4u.gif
Kaunas, bet tinka ir persiuntimas.

Prie Marks and Spencer aš taip pat prisijungčiau  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2018 01 18, 17:04)
ir as prisijungciau arciau man Kaunas 4u.gif

prisilognau, labai viskas prasta, daug prekiu ispirkta ir realiai sudetas ne visas asortimentas pas juos truputi nusivyliau 4u.gif
Atsakyti
Gal dar kas nori Vilniuje jungtis prie https://lt.benetton.com. Nedaug trūksta iki nemokamo siuntimo
Atsakyti

Gal kur matet Equazen children chews 180 gera kaina?

Amazone auksta kaina..

Bootse 3uz2 kaina puse velnio. Bet turbut per tarpininke pigiau nei kad paciai siustis

Atsakyti

aš nerizikuočiau.

:4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2018 01 18, 18:19)
<p>Gal kur matet Equazen children chews 180 gera kaina?</p><p>Amazone auksta kaina..</p><p>Bootse 3uz2 kaina puse velnio. Bet turbut per tarpininke pigiau nei kad paciai siustis</p>

Kaip tik to pacio ieskau. Turbut is boots labiausiai verta
Atsakyti