Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Tai va va ir maniskis dar mori.
Parasykit kai gausit, kaip jie juda:)
O LT kuriose parduotuvese yra? Maximoj nematau, gal Rimi buna, galima butu su nuolaidom nupirkt?

buna ir Rimi tikrai ;)

Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2018 01 21, 23:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ievakata" data-cid="71969913" data-time="1516549518"><div><p>Tai va va ir maniskis dar mori.
Parasykit kai gausit, kaip jie juda:)
O LT kuriose parduotuvese yra? Maximoj nematau, gal Rimi buna, galima butu su nuolaidom nupirkt?</p></div></blockquote><p>buna ir Rimi tikrai ;)</p>

man tose RIMI tiek mažai žaislų, arba ne š tas aš einu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 01 21, 22:14)
man tose RIMI tiek mažai žaislų, arba ne š tas aš einu  unsure.gif

Nordikos Rimi labai daug žaislų ir Panoramoje dar kiek daugiau. Visur kitur tikrai liudesys.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 01 21, 21:17)
Nors esu skaicius, kad palieka riebumo pojuti, man tai tikrai nepalieka, gerai susigeria, kvapas neikyrus, esu tikrai patenkinta, pabandykit, nepatiks tai neptiks, kaina nera baisi
http://www.eurovaist...palo-75-ml.html

drinks_cheers.gif pritariu, labai puikiai sutvarko rankų odą mirksiukas.gif Nerekomenduotinas maitinant, nes jis su šlapalu 4u.gif
Atsakyti
https://www.brandall...ralia-luxe.html
Atsakyti
Sveikos,
Galit patarti kur/kokių brandų nusipirkti tikrai neperšlampamas žiemines pirštines? Reikia suaugusiems ir vaikams. Maniau, kad turėjau neblogas, bet kelios valandos slidinėjimo ir peršlapo kiaurai.
Atsakyti
Aciu, kas apie bey blade pasisaket 4u.gif O gal Kaune kas uzmatet kur pirkti? Originaliu ar kinietisku. Kazin, Urme gal kur nors yra.. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2018 01 22, 11:20)
Aciu, kas apie bey blade pasisaket  4u.gif  O gal Kaune kas uzmatet kur pirkti? Originaliu ar kinietisku. Kazin, Urme gal kur nors yra..  hmm.gif

kaune maciau net norfoje ju, bet 1 vnt ar 10 ar 12 eur....mes tai nepirkome ir perdege, su vyru nusprendem, kad nagu dauzymas su jais biggrin.gif Nu ir nebeprašo jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 22, 10:49)
kaune maciau net norfoje ju, bet 1 vnt ar 10 ar 12 eur....mes tai nepirkome ir perdege, su vyru nusprendem, kad nagu dauzymas su jais  biggrin.gif  Nu ir nebeprašo jų 4u.gif

Turi savo pinigu pasitaupes, tai sunkiau. Atkalbineju, bet nepasiduoda biggrin.gif Tai kazkaip atrodo be rysio neleist, kai uz savus pirkti nori.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2018 01 22, 11:54)
Turi savo pinigu pasitaupes, tai sunkiau. Atkalbineju, bet nepasiduoda biggrin.gif Tai kazkaip atrodo be rysio neleist, kai uz savus pirkti nori.

Vadinas baisiai nori biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2018 01 22, 10:54)

maniškis irgi labai norėjo kalėdom, man atrodė, kad jau perkalbėjau, bet dabar vis tiek zyzia, kad už savo nori pirkt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 01 22, 11:57)
maniškis irgi labai norėjo kalėdom, man atrodė, kad jau perkalbėjau, bet dabar vis tiek zyzia, kad už savo nori pirkt

*****, ir taip nesinori vazinet per pardes ir ieskot, kai nezinai... O internete LT nieko nerandu.
Atsakyti