Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar būtš perkančių vertbaudet Kaune?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 26, 15:36)
Aš vilną pirkau, tai po valandos dėvėjimo viskas nusiburbuliuoja. Turiu iš anksčiau pirktų tikrai daug megztukų iš Benetton ir jie buvo idealūs, o dabar š...
Atkreipkit dėmesį, kad kiekis ne 50 ml, o 40 ml, dar plius PVM.

taip...bet jie labai skalsiai naudojasi smile.gif
MESOAGE vieno flakono pilnai uztenka metams
Atsakyti

Sveiki, reikia 4 metu (105 cm) mergaitei dviratuko, gal kas pirkot koki is mytoys, ir galetu rekomenduoti (kurie smagiai vaziuojasi, ar kuriu geriau nepirkti)? Zinau kad puky geri, bet kaina didele... Arba gal kas matet kur jiems buna nuolaidos?

Atsakyti

Siandien darau uzsakyma is mytoys.de Telsiai, persiunciu jei reikia...

Atsakyti

Sveikos,

prasidejo kelioniu paroda, gal uzmatet kokiu super duper pasiulymu ?

As nieko gero nematau :(

Atsakyti
Gal kas noretu jungtis siandien iki vakaro vertbaudet?Alytus
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2018 01 26, 15:31)
Dar neissirinkau, bet labiau linkstu link kieto, as tik labai bijau, kad metydami jie tu 4 ratuku nenudauztu.. o ismatavimai turi buti 55x40x20

aciu 4u.gif
mano kolegei nuo minksto nukrito ratukai ax.gif deja
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2018 01 26, 16:17)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>prasidejo kelioniu paroda, gal uzmatet kokiu super duper pasiulymu ?</p><p></p><p>As nieko gero nematau verysad.gif</p>

nulis visiskas
Atsakyti
Sveiki, gal kas patars, per kur pigiausiai grazinti preke i Amazon.co.uk? Per pasta labai brangiai.
Atsakyti
kas greit prisijungtu prie Vertbaudet? sale dar 10 proc nuolaida yra
noreciau ant 3 krespiuku shipa pasidalinti
Klaipeda
rasykit el pastu nes SM ne visad patikrinu
d.kvasnia@gmail.com
tema Vertbaudet
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2018 01 26, 16:17)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>prasidejo kelioniu paroda, gal uzmatet kokiu super duper pasiulymu ?</p><p></p><p>As nieko gero nematau verysad.gif</p>

nieko nemačiau...ir biski liudna, nes FB pilnas "puikiu" pasiulymu, o rinktis nera ką...ryt vaziuoju i paroda, zinau, kad viskas tas pats internete, bet vaziuoju is smalsumo ir dar pakvietimus laimejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 01 26, 09:55)
Ką jūs ten tam Benetton perkat? Taip kokybė suprastėjus...

hm.. as tik strukes bernams perku, nezinau, bet esu tikrai labai patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti