Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriisti @ 2018 02 10, 11:52)
Gal kas gali idet nuorodas kas pirko beyblade is aliexpres ir geri? Vel banga uzejo reikia su paleideju😃

Toki pirkau,viskas ciki ax.gif
https://m.aliexpress....5516b752AteMqj
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 02 10, 14:13)

aciu, o greitai atsiunte? kur issirinkau raso greit siuncia dar registruotu siuntimu aisku, kuriu nori tai doleriu brangiau vienas nei jusu nuorodoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 vasario 2018 - 12:23
Noriu ismokti pirkti per nuomos adresa. Kurie geriausi? Ir ar is ebay.co.uk aukcionu galima siustis?
Is Vilniaus persiuntneja i kitus miestus?
Uzveskite ant kelio, plyyyyz biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 10 vasario 2018 - 12:28

O kur Jus panos tuos timberius gaudot, tai mano pana šlapiom kojom vis gryžta, jau batų krūvos  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 02 10, 13:27)
Noriu ismokti pirkti per nuomos adresa. Kurie geriausi? Ir ar is ebay.co.uk aukcionu galima siustis?
Is Vilniaus persiuntneja i kitus miestus?
Uzveskite ant kelio, plyyyyz biggrin.gif  4u.gif

Manau kas prie ko pripranta, kokių patirčių turėję - ir atsirenka. Aš perku per Tukį.
Iš aukcionų galima siųsti.
Bent jau Tukis surinkus 7 kg atsiunčia tiesiai į namus, kaip kitos - nežinau, bet dažniausiai reikia atsiimti punktuose.

Adreso nuomos firmos

www.tukisuk.com - UK
http://pirkanglijoje.lt/ - UK
E shop We Drop - UK, PL, DE, IT
JAV siuntos – JAV
Shipzee – JAV
Pirkde - DE
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kieno vaikai turi ismaniuosius laikrodzius? Ar reikalingas daiktas? Kur ir kokius cia vietoje pirkote?
Suku galva gal 10 dukrai gimtadieniui nupirkti:)
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2018 02 10, 13:28)
Manau kas prie ko pripranta, kokių patirčių turėję - ir atsirenka. Aš perku per Tukį.
Iš aukcionų galima siųsti.
Bent jau Tukis surinkus 7 kg atsiunčia tiesiai į namus, kaip kitos - nežinau, bet dažniausiai reikia atsiimti punktuose.

Adreso nuomos firmos

www.tukisuk.com - UK
http://pirkanglijoje.lt/ - UK
E shop We Drop - UK, PL, DE, IT
JAV siuntos – JAV
Shipzee – JAV
Pirkde - DE

Pirkde jau seniai yra pirkeu ir galima siusti is DE, UK ir PL
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2018 02 10, 13:31)
Laba 4u.gif

Kieno vaikai turi ismaniuosius laikrodzius? Ar reikalingas daiktas? Kur ir kokius cia vietoje pirkote?

Jei tie gudruciai - vienareiksmiskai jau per dideli, jei tpo samsung ar apple, vienareiksmiskai gal per brangu tokiem unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, o GAP reikia grazinima daryti per pasta? nes pirma karta prireike grazinti smile.gif
Aciu atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 02 10, 13:31)
Laba 4u.gif

Manau nuo vaiko ir jūsų situacijos priklauso. Maniškis 9 m ir turim Gudrutį. Patinka ir man, ir vaikui. Mobilaus į mokyklą neduodu, nes tada ne mokslai galvoje. Išleidžiant į lauką ar treniruotę irgi mobilaus nesineša, nes laikrodis patogiau, nei kišenės užsegamos reikia, nei pamest lengvai pavyks. Be to maniškis iš tokių, kur turėdamas telefoną su žaidimais ir lauke gali atsisėdęs pramaigyt verysad.gif jei jūsiškė visur eina su telefonu, tai laikrodis gal ir nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2018 02 10, 16:02)
Sveikutes, o GAP reikia grazinima daryti per pasta? nes pirma karta prireike grazinti smile.gif
Aciu atsakiusioms

Taip per paštą, tik priest prisijungę prie gap paskyros einat i order ir return ten rasite forma dhl ja uzpildydite ir su ja į paštą viskas😃
Atsakyti
Mano vaikas sugebėjo žieminius batus pamesti biggrin.gif, tai ką jau ten tas telefonas. Važiavom pirkti ekstra į akrą, nes nebuvo su kuo į mokyklą eiti, tai keikiausi su mūsų kainom tai ne tas žodis, draugei sakau - negalvojau, kad gyvenime akropoly batus pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2018 02 10, 14:35)
Mano vaikas sugebėjo žieminius batus pamesti biggrin.gif, tai ką jau ten tas telefonas. Važiavom pirkti ekstra į akrą, nes nebuvo su kuo į mokyklą eiti, tai keikiausi su mūsų kainom tai ne tas žodis, draugei sakau - negalvojau, kad gyvenime akropoly batus pirksiu biggrin.gif

biggrin.gif čia kaip taip reik sugebėt biggrin.gif
Atsakyti