Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MuseZuze @ 2018 02 14, 20:30)
As 2 gavau geras , o paskutine - kaip ir pas kitas, sulenkta (tik ne taip baisiai). Akivaizdu kad brokuota partija ejo!
Dar susisieksiu su viena drauge kuri tiesiai i Lt siuntesi. Jei ji kartais geras gavo tai apsimainysiu ir bandysim is jos accounto grazint. Tada juk siuntima turetu apmoket. Tai tikiuosi kad grazint nereikes smile.gif

Eshopwedrop mano prašymu nepriėmė uk sandėlyje siuntos. Ačiū jiems už tai! Tai lyg ir gerai baigėsiu mano keptuvių-geitas biggrin.gif gavau 50 proc. kompensaciją ir sulankstyta pasilikau sau, vistiek kepa.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2018 02 15, 17:04)
<p>O susirašinėjimą su pardavėju turite ar viskas vyko telefono skambučiais?  Vartotojų teisės visada pataria turėti rašytinį pardavėjo atsakymą. Aš paskambinčiau į vartotojų teises pasikonsultuoti, pataikius ant normalios darbuotojos labai protingai pataria ką ir kaip daryti ir jei nepadeda tada jau kreiptis oficialiu raštu į juos.
</p>

Neparasiau,kad tai vyko siandien. Jam isejus,skambinau,kai nesulaukiau 1h begyje asakymo,rasiau sms,kad butu rasytinis irodymas. Jokio atsako. Tada vel parasiau,kad kreipsiuos i vartotoju teises,jei nereaguos. Pasigooglinau,tai parasysiu rasta - pretenzija, bet kur ji det,siust jam pastu i kvite nurodyta adresa? Jei nesulauksiu atsakymo per 8d (14d duodama sprendimui) i vartotoju teises?

Gal su tuo teliku ir viskas ok,nes nedauztas,nu bet nauja pirkom,nenaudoto norejom. Suma nemaza,jei is ekspozicijos,tai taip ir sakyk ka parduodi,mano reikalas ar sutinku is ekspozicijos ar ne.
P.S. ant dezes radau lipuka TO: avitela Klaipeda. Bet pirkom ne is Avitelos. Apsaugines juostos nei ant sonu nei ant ekrano teliko nebuvo. Itariu,kad buvo naudotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 15 vasario 2018 - 19:30
QUOTE(Sense @ 2018 02 15, 18:39)
Sveikos.
Gal ka patartumete,papuoliau  unsure.gif
Pirkau televizoriu Lt internet parduotuvej. Atveze, ispakavom,gale apdulkejes,dar uzklasem ar is ekspozicijos,kad apdulkejes, n kartu patikinta,kad naujas is sandelio. Isvaziavus kurjeriui,detaliau patikrinom,matos zymes ant nugareles,gal buvo kabintas. Kojeles varztu maiselis praplestas ir uzklijuotas lipnia juostele. Varzteliai irgi matos atsukinejami buvo. Skambinau pardavejui,sake negali but nenaujas,toks mol nustebes,susisieks su sandeliu ir pranes. Po to skambinu,rasau sms,nebereaguoja. Gal iskart kreiptis i vartotoju teises?

Mums tas pats. Mes radom ikista USB rakta i TV, nors irgi DAUG klausem, ar nebus is ekspo. Bet esme ta, kad jie to modelio veza po viena, ar du. Ir trumpai ten stovi. Neradom jokiu naudojimo ziniu, tai palikom si reikala.
Atsakyti
Kaip dirbusi buitines technikos parduotuvej galiu patvirtinti, kad is ekspozicijos parduodami tv tikrai nera pazenklinami jokiu prierasu ekspozicinis. Parduodami vienodai kaip ir kiti mirksiukas.gif jei modelis einamas tai jis tikrai neuzsibuna parduotuvej ilgai mirksiukas.gif asmeniskai nedaryciau tokios tragedijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2018 02 15, 18:41)
Kaip dirbusi buitines technikos parduotuvej galiu patvirtinti, kad is ekspozicijos parduodami tv  tikrai nera pazenklinami jokiu prierasu ekspozicinis. Parduodami vienodai kaip ir kiti  mirksiukas.gif  jei modelis einamas tai jis tikrai neuzsibuna parduotuvej ilgai  mirksiukas.gif asmeniskai nedaryciau tokios tragedijos  rolleyes.gif

Kad atrodo uzsibuves smile.gif
Lyg is einamesniu modeliu. Suma ne dvizenkle,tai man yra dideli pinigai. Plius kai nereguojama,tai man kaip patvirtinimas,jog pardavejas zino jog ikiso nekokybiska/nenauja preke.
Ar tokie vaizdai normalu naujai prekei? Is demiu speju,kad buvo kabintas. Ant kojos taip pat yra stovejes, varztai naudoti. Taip pat itartinai atrodo varzteliai ant televizoriaus. Gamykliniai varzteliai buna idealus.
Foto neredaguotos
vartotojo įkelta nuotrauka
Bet aciu visom uz bet kokius patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 15 vasario 2018 - 20:16
Sense, rašykite pretenziją, siųskite emeilu, jei yra galite net keliais emeilais siųsti, taip pat emeile galite paminėti, tokį dalyką, kad nepavykus susitarti artimiausiomis dienomis, bus kreiptąsi į vartotojų teises.
kiek mum pasitaikė praktikoje, (net ir senukuose) ekspozicijos prekėms dar duoda kažkokią nuolaidą ir tada jau sprendi ar nori naujos ar tiks ir ekspozicinė prekė, tad jei jums prekė kaip ir tinka, tada prašykite bent nuolaidos, ar sumos grąžinimo 4u.gif
kitas variantas, naudotis 14dienų grąžinimo terminu, nurodant, kad prekė buvo nenauja, matosi akivaizdūs nusidevėjimo požymiai ir tada pirkti galbūt kitur tą patį tv. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 02 15, 20:00)
Kad atrodo uzsibuves smile.gif
Lyg is einamesniu modeliu. Suma ne dvizenkle,tai man yra dideli pinigai. Plius kai nereguojama,tai man kaip patvirtinimas,jog pardavejas zino jog ikiso nekokybiska/nenauja preke.
Ar tokie vaizdai normalu naujai prekei? Is demiu speju,kad buvo kabintas. Ant kojos taip pat yra stovejes, varztai naudoti. Taip pat itartinai atrodo varzteliai ant televizoriaus. Gamykliniai varzteliai buna idealus.
Foto neredaguotos
Bet aciu visom uz bet kokius patarimus

Matosi tikrai kad buvo naudotas, kabejo ant sienos. blink.gif
Atsakyti
Kur nupirkti diiiidelį penalą, kad visas turtas tilptų į vieną vietą. Buvau SD pirkus, gal penkti metai nešioja, kiti netinka, jau ir sulopytas, bet mylimiausias. Dabar tokių nebėra, Lietuvoj (Panevėžy) SD parduotuvę net išpurčiau ax.gif
Atsakyti
Asda turbūt neberiboja krepšelio kiekio, įsidėjau apie 40 prekių, leido apmokėt, viskas ok, į LT tiesiai ėmiau šį kartą.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 02 15, 22:20)
Kur nupirkti diiiidelį penalą, kad visas turtas tilptų į vieną vietą. Buvau SD pirkus, gal penkti metai nešioja, kiti netinka, jau ir sulopytas, bet mylimiausias. Dabar tokių nebėra, Lietuvoj (Panevėžy) SD parduotuvę net išpurčiau ax.gif

O aš pastebėjau Panevėžy, kad SD nebetaip vadinasi - kažkaip kitaip, net nebepamenu, gal jau kalbėjot, gal praleidau. Nu bet www psl. tai tas pats žiūriu.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas nors norėtumėte prisijungti prie cocooncenter, nedaug trūksta iki nemokamo siuntimo, Šiauliai arba persiuntimas paštomatu..

busmaite@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2018 02 15, 09:41)
Sveiki, o uniglo uk paciam galima pirkti? Priima LT korteles?

As pirkau is uniglo pl (lenkisko), viskas pavyko. LT kortele prieme, tik siunciau prekes i PirkEU.lt lenkiska adesa.
Atsakyti

booking nuolaidai nuoroda 

https://www.booking....s/44_6/janusi09

Atsakyti