Sveiki, as pirkau 6pm.com is amerikos per tarpininkes, nes mano irgi antrokas is didziuju peda turi, buvau pirkusi siuos https://www.6pm.com/...product/8637105, dabar ziuriu ne kazka like.
QUOTE(Dziugile @ 2018 04 08, 13:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="valyte_7" data-cid="72062632" data-time="1523174180"><div><p>mano dukriukas pries pora metu po tokio nestipraus 4-5 sav kosulio be slogos ir temperaturos baige plauciu uzdegimu. va tada ir isgydem
</p></div></blockquote><p>Bet tai būna taip, kad be slogos, tempos, kraujas geras, plaučiuos nieko negirdi ir plaučių uždegimas?
</p>

Mano dukrai buvo. Parodė tik X-ray nuotrauka

QUOTE(Dziugile @ 2018 04 08, 12:42)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72062657" data-time="1523175933"><div><p>1. Ne alergija ?
2. Ne refliuksas?
Ne dar kažkokia velniava?</p></div></blockquote><p>Nžn. net
alergijos nebūdavo anksčiau. Skalinskas irgi davė mintį dėl refliukso.. bet ar gali žaliais skrepliais nuo refliukso kosėt?</p><p></p><p>Gydytoja sako, tai gal antibiotikų? Bet tai taip tik nuo kosulio skiria antibus?
</p><p> Jaučias tai gerai, bet tai mane tuoj iš darbo prames, kad kas antrą dieną einu
o ir pati su juo sergu vis
</p>
2. Ne refliuksas?
Ne dar kažkokia velniava?</p></div></blockquote><p>Nžn. net

</p><p> Jaučias tai gerai, bet tai mane tuoj iš darbo prames, kad kas antrą dieną einu

Žėk. Mano vaiks buvo sveiks kai ridiks. Nuėjo daržan. Prasidėjo festivaliai. Savaitę darūe, tada savaitę ligoninėj ir dvi namie. Ir taip metus laiko. Maniau nusišausiu. Sėdėdavau bliaudavau iš nevilties. Ištisinė sloga ir kosuliai. Sakalinskas sako jo gerklė išgraužta. Jo žmona padarė enfoskopiją. Akurat. Refliuksas išgraužė jam gerklę. Pakosti šalia jo koks nors bacilinis vaikas ir amen, jis iš karto susirenka viską. Irgi žali pūlingi snargliai. Refliuksas lyg suvaldytas bet vistiek kažkokia fignia. Ir taip pusę metų. Buvo karšta vasara. O vaikas ėmė karščiuot. ***** xana. Diena dvi tris keturias. Gyd sako nu pypiec, nebežinau kas tam vaikui. Varykit į ligoninę. Tada ligoninėj jam rado streptokoką. Kažkada su ta išgraužta gerkle pasigavo tą šlykštynę ir vegetavo jis. Pakosti pasnargliuoja, kažkokiais antibais jį pamigdo iki kito karto. Tai kai ištyrė ir gavo atitinkamų antibiotikų ir dar visokiais mes ten tais vaistais tą koką numarinom, vaikas metus nesirgo! Ir dabar taip kartą arba du per metus.
O tyrė nuo visokių alergijų ir ko tik netyrė. Alergiją rodė visą laiką. Nors kam konkrečiai nerado.
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2018 04 08, 12:45)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72062775" data-time="1523184199"> Būna. Mano vaikui buvo. Vos kosčiojo.</blockquote> O kaip nustatė tada?
<p>Blyn nebeturiu jėgų
</p>

<p>Blyn nebeturiu jėgų

Pirmiausia gyd sakė, tipo žinai, man jis ošia

JMD, kaip gydėt refliuksą? Mane jau užkniso reguliariai išgėrinėti kursą Pantoprazolio ir Raniberl. Dieta?
QUOTE(debesiuke:) @ 2018 04 06, 17:24)
<p>Sveikos
kuo plaunat mergaitėms plaukus? Iš cocoon arba nebūtinai. Iki šiol naudojom biodermos vaikišką prausiklį ir plaukams, ir kūnui. Baiginėjas jau, galvoju gal jau verta kokį šampūną išbandyt. 5m maniškei.</p>

Daug kas gyre ta Weledos, nusipirkau, tai manvaikui paskui plaukai kaip riebaluoti atrodo

Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2018 04 07, 15:06)
Parsisiuskit taxify appsa, ir jei pirma karta tai suvedus koda gausit 4 eur nuolaida.
Use my invite code, RNLSL, and get a free Taxify ride up to 4. Redeem it at https://invite.taxify.eu/RNLSL
QUOTE(Dziugile @ 2018 04 08, 13:55)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="72062781" data-time="1523184679"><div><p>Mano dukrai buvo. Parodė tik X-ray nuotrauka
</p></div></blockquote><p>O tada jau antibai, jei pl.uždegimas?
</p>

Deja, taip. Ir aš nuo jos buvau apsikrėtus, nes pasirodo virusinis buvo. Kraujas bakterijų nerodė.
QUOTE(motriska @ 2018 04 08, 12:57)
Sveiki. Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi dėl paspirtukų. Mergaitė smulki ,2.6metų užmatė kaip kiti vaikai važinėjasi ir pati išreiškė norą tokį daiktą turėt. Patirties tuo klausimu visai neturiu tad gal galėtumėt patarti ar verta pirkti. Kiek teko anksčiau skaityt daug kas perkat hudora firmos. Būsiu dėkinga už pagalbą. 

Tokio amziaus manau tiktu toks..
https://www.mytoys.d...nk-5161050.html
Maniske turi ir l patenkinta
O man reikia batu mergaitisku, Ecco, 24 dydis, tokiam orui, kad su lipukais butu. Gal turit ka pasiulyt? Max 35 eur noreciau moket.
QUOTE(Dziugile @ 2018 04 08, 14:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="valyte_7" data-cid="72062632" data-time="1523174180"><div><p>mano dukriukas pries pora metu po tokio nestipraus 4-5 sav kosulio be slogos ir temperaturos baige plauciu uzdegimu. va tada ir isgydem
</p></div></blockquote><p>Bet tai būna taip, kad be slogos, tempos, kraujas geras, plaučiuos nieko negirdi ir plaučių uždegimas?
</p>

kosejo virs menesio. isgerem n.. buteliuku visu imanomu syropeliu, buvom pas lora. jautiesi gerai, tik pakosejo kas 5-10 min. pamenu antradieni padare plauciu notrauka, viskas oki. isreikalavau antibiotikus. pradejom gert nuo antradienio vakaro. sestadieni atsikele uzkimusi su asarom, kosejo iki ziaukciojimo. nulekem i poliklinika, desines puses plauciu uzdegimas, gavom antibus nuo plauciu uzdegimo, tada praejo.
QUOTE(Maja Di @ 2018 04 07, 16:35)
Padraika, o kokie tie senoviniai? Pirmą kart užvakar pajutau, kad spaudimą galiu turėt, niekad nereikėdavo, tai nieko nežinau apie juos
Mechaniniai. Po poros kartu ismoksi pasimatuoti, bet zinosi, kad tiesa rodo. Cia kaip su el ir gyvsidabriniais termometrais. Nera taip patogu, uztat tikslu.
Merginos ar jums taiko GAP papildoma 25 procentu nuolaida YAYGAP
?