Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mano šeima irgi nelabai mėgsta kvapų. Kadangi dirbu namuose, tai pasidžiaugiu jais, kai nieko nėra namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2018 04 09, 10:26)
Merginos,gal ne visai i tema,bet noriu paklaust gal kas atrade esat kokius superinius namu kvapus,kad tikrai jaustusi tas kvapas ir issilaikytu.. smile.gif

as netycia siuos nusipirkau, tai tiesk kvepejo, kad vyras liepe isnest is kambario smile.gif
https://www.knyguklu...gos-100-ml.html

o siaip man si kvapas dieviskas, bet kaina ir oho "rosso nobile"
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2018 04 09, 10:26)
Merginos,gal ne visai i tema,bet noriu paklaust gal kas atrade esat kokius superinius namu kvapus,kad tikrai jaustusi tas kvapas ir issilaikytu.. smile.gif

Pirmiausia, tai nekreipkite demesio i komentarus, kurie siulo prasivedinti kambarius.

Aš gerai jaučiu tik neskanius, sintetinius WC tipo kvapus, kurie elektra varomi biggrin.gif
Visų kitų aš nejaučiu, tik būdama visiškai šalia unsure.gif

Atsakyti
gal kas nori iš vertbaudet jungtis, kad būtų nemokamas Shipas? smile.gif
Klaipeda
d.kvasnia@gmail.com
vertbaudet
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 04 09, 14:11)
Pirmiausia, tai nekreipkite demesio i komentarus, kurie siulo prasivedinti kambarius.

Aš gerai jaučiu tik neskanius, sintetinius WC tipo kvapus, kurie elektra varomi biggrin.gif
Visų kitų aš nejaučiu, tik būdama visiškai šalia unsure.gif

Natūralūs eteriniai aliejai geriausi kvapai. Jų įvairovė didelė. Turiu paprasta aroma lempa užsidegam kartais padeginti iš karto pasklinda kvapas po visus namus.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 04 09, 13:17)
Natūralūs eteriniai aliejai geriausi kvapai. Jų įvairovė didelė. Turiu paprasta aroma lempa užsidegam kartais padeginti iš karto pasklinda kvapas po visus namus.

Man tai jie visi smirda vaistais biggrin.gif turiu aš visokių kvapų, bet visi vienodi - vaistai biggrin.gif
Todėl ir naudoju tik mediciniškais tikslais. Bet man jie ir nesijaučia visai, galiu visą naktį garinti, ryte jokio kvapo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 09, 15:21)
Man tai jie visi smirda vaistais biggrin.gif turiu aš visokių kvapų, bet visi vienodi - vaistai biggrin.gif
Todėl ir naudoju tik mediciniškais tikslais. Bet man jie ir nesijaučia visai, galiu visą naktį garinti, ryte jokio kvapo nėra.

O kaip DURANCE meginot?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 04 09, 13:44)
O kaip DURANCE meginot?

DURANCE nemėginau, bet kiek esu visokių bandžius, man kvapas jaučiasi tik mažoje patalpoje, tarkim vonios kambaryje. Didesnėje erdvėje visai nesijaučia. O dabar dar kai name rekuperatorius, kuris nuolat vėdina, tai net nebebandau biggrin.gif
Atsakyti
https://www.ovsfashion.com/en o gal kas [irkote is sios parduotuves? Nu ieinu i contacts ir nera jokiu rekvizitu unsure.gif

Ju pardes LT yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 09, 12:58)
DURANCE nemėginau, bet kiek esu visokių bandžius, man kvapas jaučiasi tik mažoje patalpoje, tarkim vonios kambaryje. Didesnėje erdvėje visai nesijaučia. O dabar dar kai name rekuperatorius, kuris nuolat vėdina, tai net nebebandau biggrin.gif

tikra teisybe, kiek as visokiu bandzius, tai didesnej patalpoj praktiskai niekas nesijaucia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2018 04 09, 15:15)
tikra teisybe, kiek as visokiu bandzius, tai didesnej patalpoj praktiskai niekas nesijaucia verysad.gif

didesnej patalpj didelio turio ir daug lazdeliu reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 04 09, 14:17)

Iš aroma-zone.fr turiu 7 štukas, visi bezbožnai smirda. Po to, kai priprantu, nebejaučiu kvapo. Bet šeima liepia išjungti batų tepalą lotuliukas.gif
Atsakyti