Mano šeima irgi nelabai mėgsta kvapų. Kadangi dirbu namuose, tai pasidžiaugiu jais, kai nieko nėra namie

QUOTE(krystiana @ 2018 04 09, 10:26)
Merginos,gal ne visai i tema,bet noriu paklaust gal kas atrade esat kokius superinius namu kvapus,kad tikrai jaustusi tas kvapas ir issilaikytu.. 

as netycia siuos nusipirkau, tai tiesk kvepejo, kad vyras liepe isnest is kambario

https://www.knyguklu...gos-100-ml.html
o siaip man si kvapas dieviskas, bet kaina ir oho "rosso nobile"
QUOTE(krystiana @ 2018 04 09, 10:26)
Merginos,gal ne visai i tema,bet noriu paklaust gal kas atrade esat kokius superinius namu kvapus,kad tikrai jaustusi tas kvapas ir issilaikytu.. 

Pirmiausia, tai nekreipkite demesio i komentarus, kurie siulo prasivedinti kambarius.
Aš gerai jaučiu tik neskanius, sintetinius WC tipo kvapus, kurie elektra varomi

Visų kitų aš nejaučiu, tik būdama visiškai šalia

gal kas nori iš vertbaudet jungtis, kad būtų nemokamas Shipas? 
Klaipeda
d.kvasnia@gmail.com
vertbaudet

Klaipeda
d.kvasnia@gmail.com
vertbaudet
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 04 09, 14:11)
Pirmiausia, tai nekreipkite demesio i komentarus, kurie siulo prasivedinti kambarius.

Natūralūs eteriniai aliejai geriausi kvapai. Jų įvairovė didelė. Turiu paprasta aroma lempa užsidegam kartais padeginti iš karto pasklinda kvapas po visus namus.
QUOTE(dangerele @ 2018 04 09, 13:17)
Natūralūs eteriniai aliejai geriausi kvapai. Jų įvairovė didelė. Turiu paprasta aroma lempa užsidegam kartais padeginti iš karto pasklinda kvapas po visus namus.
Man tai jie visi smirda vaistais

Todėl ir naudoju tik mediciniškais tikslais. Bet man jie ir nesijaučia visai, galiu visą naktį garinti, ryte jokio kvapo nėra.
QUOTE(Carlin @ 2018 04 09, 15:21)
Man tai jie visi smirda vaistais
turiu aš visokių kvapų, bet visi vienodi - vaistai 
Todėl ir naudoju tik mediciniškais tikslais. Bet man jie ir nesijaučia visai, galiu visą naktį garinti, ryte jokio kvapo nėra.

O kaip DURANCE meginot?
QUOTE(dangerele @ 2018 04 09, 13:44)
O kaip DURANCE meginot?
DURANCE nemėginau, bet kiek esu visokių bandžius, man kvapas jaučiasi tik mažoje patalpoje, tarkim vonios kambaryje. Didesnėje erdvėje visai nesijaučia. O dabar dar kai name rekuperatorius, kuris nuolat vėdina, tai net nebebandau

https://www.ovsfashion.com/en o gal kas [irkote is sios parduotuves? Nu ieinu i contacts ir nera jokiu rekvizitu
Ju pardes LT yra

Ju pardes LT yra

QUOTE(Carlin @ 2018 04 09, 12:58)
DURANCE nemėginau, bet kiek esu visokių bandžius, man kvapas jaučiasi tik mažoje patalpoje, tarkim vonios kambaryje. Didesnėje erdvėje visai nesijaučia. O dabar dar kai name rekuperatorius, kuris nuolat vėdina, tai net nebebandau 

tikra teisybe, kiek as visokiu bandzius, tai didesnej patalpoj praktiskai niekas nesijaucia

QUOTE(D'esire @ 2018 04 09, 15:15)
tikra teisybe, kiek as visokiu bandzius, tai didesnej patalpoj praktiskai niekas nesijaucia 

didesnej patalpj didelio turio ir daug lazdeliu reikia

QUOTE(dangerele @ 2018 04 09, 14:17)
Iš aroma-zone.fr turiu 7 štukas, visi bezbožnai smirda. Po to, kai priprantu, nebejaučiu kvapo. Bet šeima liepia išjungti batų tepalą