Patarkit koki gera ir tikrai tikslu termometra vaikui. Gal siuntetes is kur nors ? Susirgo mazyle, diena dar su tuo i pazasti issivsrciam, nu bet jau nakti tai nesamone gaunasi, neina normaliai pamatuoti. Galvoju gal.koks ausies termometras geras? Nes turim bekontakti, tai pievas rodo. Zodziu

QUOTE(LaReina @ 2018 04 12, 17:05)
Patarkit koki gera ir tikrai tikslu termometra vaikui. Gal siuntetes is kur nors ? Susirgo mazyle, diena dar su tuo i pazasti issivsrciam, nu bet jau nakti tai nesamone gaunasi, neina normaliai pamatuoti. Galvoju gal.koks ausies termometras geras? Nes turim bekontakti, tai pievas rodo. Zodziu 

Mūsų Braun i ausį. Patenkinti. Ketvirtus metus turim viskas ok. Tik minusas kad naktį ekranelis nešviečia. Ir jei ant tos ausies guli, netikslu. Mums omronas pasaka buvo bekontaktis. Ale kelionės neatlaikė supylem vandeniu
QUOTE(dangerele @ 2018 04 12, 15:42)
Mūsų Braun i ausį. Patenkinti. Ketvirtus metus turim viskas ok. Tik minusas kad naktį ekranelis nešviečia. Ir jei ant tos ausies guli, netikslu. Mums omronas pasaka buvo bekontaktis. Ale kelionės neatlaikė supylem vandeniu
Gal galetumete modeliukus parasyti i az ? 😊
- Berniukų mamos, kokias kelnes perkate, kad kelėnai atlaikytų, atėjo ir mums tas laikas, berniukui tuoj 6m. Gal esate ką atradusios?
QUOTE(LaReina @ 2018 04 12, 16:05)

Musu bekontaktis Microlife jau keli metai - esu labai patenkinta, gerai rodo.
Turejsu susies termometra AEG lyg firmos tai pardaviau nes nepasiteisino man.
QUOTE(lola.lola @ 2018 04 12, 18:24)
Musu bekontaktis Microlife jau keli metai - esu labai patenkinta, gerai rodo.
aš irgi microlife turiu ir nesisukndžiu netikslumu, kartą buvau suabejojusi, kad kosmosą rodo, nes savijauta buvo tragiška, o tempos nerodė, tai nusiunčiau vyrą pas kaimynus, kad tą senovinį gyvsidabrinį pasiskolintų, tai dalelių tikslumu rodė tiek, kiek bekontaktis, specialiai tada visas sirgimo 4 dienas su tempa lyginau duomenis ir abu rodė vienodai, tiek bekontaktis, tiek gyvsidabrinis.
Gal kas renkat Cocooncenter Vilniuje?
Labai reikia šunėkui lašiukų muo erkių

Labai reikia šunėkui lašiukų muo erkių

QUOTE(elizieja @ 2018 04 12, 16:40)
<ol>
[*]Berniukų mamos, kokias kelnes perkate, kad kelėnai atlaikytų, atėjo ir mums tas laikas, berniukui tuoj 6m. Gal esate ką atradusios?
[/list]
[*]Berniukų mamos, kokias kelnes perkate, kad kelėnai atlaikytų, atėjo ir mums tas laikas, berniukui tuoj 6m. Gal esate ką atradusios?

[/list]
Nevark elizieja. Nelaiko nieks. Baigia pirmą klasę kaip ėjo keliais taip eina, kiauri amžinai. Nieks nelaiko. Jokie ten iron landsendo absol niekas. Meldžiuos, kad atsikeltų nuo tos žemės pagaliau. Gal ir pavyks.
QUOTE(JMD @ 2018 04 12, 19:27)
Nevark elizieja. Nelaiko nieks. Baigia pirmą klasę kaip ėjo keliais taip eina, kiauri amžinai. Nieks nelaiko. Jokie ten iron landsendo absol niekas. Meldžiuos, kad atsikeltų nuo tos žemės pagaliau. Gal ir pavyks.

QUOTE(JMD @ 2018 04 12, 20:27)
Mano trečiokas keliais dar eina, tik jie neplysta bet svieseja

QUOTE(JMD @ 2018 04 12, 20:27)
Oi pritariu. Ypac lauke ant dirbtines futbolo dangos kelnes eina kaip per sviesta

Mano dazelinis dar, tai po pirmos -antros dienos nauju kelniu kelieniai suplyse buna... Lopom, nauju negauna. Kai salia lopo suplysta, kita lopa salia dedam:) Galvojau, mano vienas toks kelniu gadintojas. Visoj grupej nera kito sulopytom kelnem:)