Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ellinga @ 2018 04 26, 15:06)
Mergaites, kurios raset del GAP i AZ, ar gaunat mano laiskus?  norejo jungtis, visoms atrasiau ir nieko nebegavau

jeigu raset man, tai nieko negavau smile.gif

P.S. gal kas renka Vilniuje ZOOPLUS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fruttys: 26 balandžio 2018 - 15:48
Mergaitės, o aliexpress patikima parduotuvė?
Ir ar siunčia į Lietuvą amazon?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2018 04 26, 17:13)
Mergaitės, o aliexpress patikima parduotuvė?
Ir ar siunčia į Lietuvą amazon?

Ačiū

aliexpress patikima kaip kinietis smile.gif
Amazon - tai pardavimų platforma, todėl ne visi pardavėjai siunčia į LT ir ne visas prekes. Jei pardavejas pats amazon, tai protingo dydžio prekes dazniausiai siunčia
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 04 26, 17:19)
Amazon - tai pardavimų platforma, todėl ne visi pardavėjai siunčia į LT ir ne visas prekes. Jei pardavejas pats amazon, tai protingo dydžio prekes dazniausiai siunčia

Aliexpress yra patikima - jei neateina prekės, pinigai grąžinami. Tačiau prekių reikia laukti mėnesį ir igliau
Atsakyti
https://www.amazon.c...Y...;th=1&psc=1 al kuri norite benetton parkos 146cm mano vaikis paskendo 26 eurai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 04 26, 17:19)

Nevarom gerai? tongue.gif as pries kokiu pora menesiu atradau ta alika, eina sau fainas bigsmile.gif kiek ka pirkau viskas ciki, nuo smulkmenu vaikam ala beibleidu iki paltu sau bigsmile.gif kol kas labai sekmingai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 26, 17:50)
Nevarom gerai? tongue.gif as pries kokiu pora menesiu atradau ta alika, eina sau fainas bigsmile.gif kiek ka pirkau viskas ciki, nuo smulkmenu vaikam ala beibleidu iki paltu sau bigsmile.gif kol kas labai sekmingai bigsmile.gif

O siunciat tik iki 22€? Jei ne, kaip del mokesciu?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 04 26, 18:59)
O siunciat tik iki 22€? Jei ne, kaip del mokesciu?

As kazkakp is kinieciu didelem sumom neperku, max 10-15 eur, bet dazniauskai menkniekius,nes uz brangesni daikta nesinori mokesciu susimoket ( nors tikrai tikrai galima pro muitine praslysti ir su didesnes vertes prekemis) bet vien del to, kad kitaicas yra kitaicas, ir nesinori nusivilti ir daikta mesti lauk.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 04 26, 20:39)
As kazkakp is kinieciu didelem sumom neperku, max 10-15 eur, bet dazniauskai menkniekius,nes uz brangesni daikta nesinori mokesciu susimoket ( nors tikrai tikrai galima pro muitine praslysti ir su didesnes vertes prekemis) bet vien del to, kad kitaicas yra kitaicas, ir nesinori nusivilti ir daikta mesti lauk.

O kaip cia su tais mokesčiais? aš va nusipirkau daiktą už 23 e., plius pridėjau apie 5 e. kad greičiau atvežtų - tai turėsiu dar kažką mokėti?... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 26 balandžio 2018 - 20:43
QUOTE(Mazule @ 2018 04 26, 20:42)
O kaip cia su tais mokesčiais? aš va nusipirkau daiktą už 23 e., plius pridėjau apie 5 e. kad greičiau atvežtų - tai turėsiu dar kažką mokėti?...  unsure.gif

Greiciausiai turesit susimoketi muitinei mokescius. Neapmokestinama suma perkant ne is europos sajungos yra 22€. Bet kartais siuntinys praslysta nepastebetas, tada moketi nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 26 balandžio 2018 - 20:48
QUOTE(padraika22 @ 2018 04 26, 21:46)
Greiciausiai turesit susimoketi muitinei mokescius. Neapmokestinama suma perkant ne is europos sajungos yra 22€. Bet kartais siuntinys praslysta nepastebetas, tada moketi nereikia

Aciu, zinosiu - o tai atsiimant paste? Ir kokio mazdaug dydzio tiketis?
Atsakyti
gal kuri nors turite Dailycard kortele, ir galetumete pasidalinti bruksniniu kodu vienakartiniui pirkimui? 4u.gif
Atsakyti