Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2018 04 27, 09:37)
Aš Ikea pirkau, šaldytos sultys tai irgi nelabai patiko.

Man irgi ta ledainė įdomi. Mano vaiks tik riebius grietinėlinius ledus vafliuose valgo. Aš jau ieškojau amazonkėj. Bet jos ten krūtos. Pernai man rodos jų irggi buvo.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2018 04 26, 23:32)
Merginos, aš ne į temą.Gal kam traukė protinį dantį.Sūnui trečią protinį ištraukė sienom lipa .Gal žinot kokius gerus vaistus nuo skausmo ir kad veiktų ilgesnį laiką?

Siūlyčiau nueiti pas gydytoją ir patikrinti ar tikrai yra susidaręs krešulys, būna, kad jis tiesiog iškrinta tai be antibiotikų niekaip. Kalbu iš savo patirties ax.gif tris protinius dantis traukė ir su visais tas pats buvo doh.gif
Atsakyti
Mamytes, priminkit kurios is Cybex autokeduciu vyresniems vaikams geriausios. Uzmirsau pavadinima... Norim pereit is MAxi cosi tobi (9-18 kg.)...
Aciu
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2018 04 27, 09:48)
Siūlyčiau nueiti pas gydytoją ir patikrinti ar tikrai yra susidaręs krešulys, būna, kad jis tiesiog iškrinta tai be antibiotikų niekaip. Kalbu iš savo patirties  ax.gif tris protinius dantis traukė ir su visais tas pats buvo doh.gif

Tikrai. Man iš išgąsčio kraujas nebėgo. Tai drąskė tam, kad tas krešulys susidarytų blink.gif jau kai prisimenu, silpna daros.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 27, 09:42)
Man irgi ta ledainė įdomi. Mano vaiks tik riebius grietinėlinius ledus vafliuose valgo. Aš jau ieškojau amazonkėj. Bet jos ten krūtos. Pernai man rodos jų irggi buvo.

Aš nenoriu brangios pirkti, nes neaišku kiek naudosiu ją paskui. Gal reiks pabandyt pasiimtį šią.
Atsakyti
Sveikos,

prisireike mums su vaiku (tiksliau labaiu man tiesa sakant biggrin.gif) paspirtuko. Ziuriu didesniais ratais, nes man kazkaip graziau didesniais ratais, kiek gatvese stebejau paspirtukus.
Vaikas 9 metu, tai jau galima pirkt normalu paspirtuka, kur ir suaugusiems tinka.
Gal galit parekomenduot parduotuve, kur pirkti. Ar siaip pasidalinti patirtim.
Atsakyti
Bejei jei vaflinę turit tai tų vaflių galima ir pačiam išsikept. O su naminiais tikros grietinėlės ledais tikrai pasaka turėtų būt.
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2018 04 27, 08:19)
<p>Labas rytas, gal kas esat susidūrusios su problema, kaip nusiplauti išmaniojo laikroduko guminę apyrankę? Šviesų nusipirkau, tai toks murzius po poros savaičių paliko...Bandžiau su tuo ringuvos valikliu, kur kedams padus nubalina, ir net skalbenkėn įmečiau skalbtis - na vis tiek murzius liko verysad.gif Kaip tą silikoną nuvalyti?</p>

nenuvalysit niekuo unsure.gif mano apyrankė balta,vargau belekaip įvairiausiom priemonėm,numestas guli dabar laikrodukas,niekas naujos apyrankės nenuperka biggrin.gif
Atsakyti

O kodėl ieškot būtent cybex? Jei didesniam vaikui, tai yra gerokai platesnis saugių kėdučių pasirinkimas, galite pagal įvairius testavimo kriterijus atsirinkti čia https://www.adac.de/...rcePageId=31900(tik čia aš uždėjau filtrą tik su isofixu, galite išsiversti puslapį ir filtruotis taip, kaip jums patinka)

Mes pagal šių testų rezultatus pirkom kėdutę Joie https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/detail.aspx?KisiID=367&nc=True&info=JOIE+Trillo+LX+(Isofix)&ergo=True 

Labai patinka ir kokybė, ir ergonomija kėdutės, visokių širdžiai mielų navarotų yra, pvz išsitraukiantys gertuvių laikikliai iš abiejų kėdutės pagrindo pusių. Pirkau iš www.babymarkt.de, apie 80 ar 90 eurų mokėjau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terteliene: 27 balandžio 2018 - 09:46
Sveiki,

gal kas galit pasakyti ar galima pačiam pirkti iš https://www.mytoys.de/ ? Ir kaip tai padaryti? 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti

nenuvalysit niekuo unsure.gifmano apyrankė balta,vargau belekaip įvairiausiom priemonėm,numestas guli dabar laikrodukas,niekas naujos apyrankės nenuperka biggrin.gif

geria, kad kartu ir juodą pasiėmiau :D

Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2018 04 27, 10:45)
Sveiki,

gal kas galit pasakyti ar galima pačiam pirkti iš https://www.mytoys.de/ ? Ir kaip tai padaryti?  4u.gif  ačiū  4u.gif

Sąlygose viskas juk labai aiškiai parašyta.
Atsakyti