Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2018 05 02, 13:29)
Kai vaikas mažas, tai toks variantas tinka, nes ten vaikams berods iki 7m be eilės (neskaitant eilės iš tų "be eilės"  smile.gif ). Bet kai vaikas vyresnis arba reikia sau, tai tada man rodos geriau su išankstiniu registravimu.

Aš pernai gegužę dariau šešiamečiui ir sau. Bendra eilė tiek padaryt pasą tiek jį atsiimt. Mane taip pat buvo prigąsdinę kad ojojoj. Nieko panašaus. Žinau tik kad atsiimt man buvo labiau problematiška. Tai vaiko paso važiavo vyras, aš važiavau pasiimti savo, kadangi niekas iš darbo labai neleisdavo, tai teko pabėgt ir kokį pusvalandį palaukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 02 gegužės 2018 - 12:37
QUOTE(JMD @ 2018 05 02, 12:04)
Tik va darnoriunpaklaust. Vaziuosim su dvyrkom is KLP i Nida. Ar ten istisai tas dvyrku kelias pajuriu iki Nidos yra. vaziavom is KLP iki Juodkrantes tailabai faina, o kazi toliau irgi?

iš Preilos iki Nidos tikrai yra, nežinau kaip nuo Juodkrantės iki Preilos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 02, 14:34)
Aš pernai gegužę dariau šešiamečiui ir sau. Bendra eilė tiek padaryt pasą tiek jį atsiimt. Mane taip pat buvo prigąsdinę kad ojojoj. Nieko panašaus. Žinau tik kad atsiimt man buvo labiau problematiška. Tai vaiko paso važiavo vyras, aš važiavau pasiimti savo, kadangi niekas iš darbo labai neleisdavo, tai teko pabėgt ir kokį pusvalandį palaukt.

Kaip įdomiai. Aš pernai irgi pavasarį dariau pasą 6-mečiui, tai tuomet ėmiau tą talonėlį "be eilės". Gal todėl, kad buvot ryte ir nebuvo žmonių, tai ir neprireikė to "be eilės".
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2018 05 02, 13:49)
Kaip įdomiai. Aš pernai irgi pavasarį dariau pasą 6-mečiui, tai tuomet ėmiau tą talonėlį "be eilės". Gal todėl, kad buvot ryte ir nebuvo žmonių, tai ir neprireikė to "be eilės".

Tai taip. Mna vyras liepe varyt anksti ryte sulig atsidarymu, nes jis ten daznai uzeina, tai sako ner ten tokiu eiliu nenormaliu, nueiis kai zmogus. Su tuo uzsirasymu tai pravalas. Dienos metu as negaledavau, o veliau jau nebedirba.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2018 05 02, 13:49)

cia kaip pasiseka dar smile.gif as pernai rudeni dariau, tai man darbuotoja isspausdino taloneli ir isdidziai pareiškė, kad man be eilės smile.gif tai prieš mane buvo dar 4 ar 5 be eil4s smile.gif o kitu zmoniu ir nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2018 05 02, 13:07)
O kam taip sudėtingai į Šiaulius važiuoti. Galima iš anksto užsiregistruoti Vilniaus migracijos skyriuj, tuomet atvažiuoji numatytu laiku ir viskas. Na gali tekti truputį palaukti, kol prieš tai esantis žmogus baigs ir viskas. Nebent reikia pasą pasikeisti per max mėnesį, tai tada taip, nes bent žiemą tinkamas laikas gal buvo po ~2sav.

aha o paskui, kad atsiimti mažiausiai pusvalandį laukt ir ten jau iš anksto neužsiregistruosi
Atsakyti

Tik va darnoriunpaklaust. Vaziuosim su dvyrkom is KLP i Nida. Ar ten istisai tas dvyrku kelias pajuriu iki Nidos yra. vaziavom is KLP iki Juodkrantes tailabai faina, o kazi toliau irgi?

yra dviračių kelias iki pat Nidos, vietomis geresnis, vietomis prastesnis, iki Mirusių kopų eina pajūriu, prie mirusių kopų reikia kirsti pagrindinę gatvę ir tada takas eina Kuršių marių puse. Į Juodkrantę nereikia užsukti (jei nėra noro, nes mane bent užmuša tas diiidelis kalnas į miestelį :D)

http://www.bicycle.l...arsrutai/nerija

https://www.mytrips....krantes-iki/32/

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 05 02, 15:29)
aha o paskui, kad atsiimti mažiausiai pusvalandį laukt ir ten jau iš anksto neužsiregistruosi

Taip, palaukti reikia. Bet bent jau man, tai geriau nei važiuoti į kitą miestą. Juolab, kad visur dirba tik darbo dienomis įprastomis darbo valandomis. Tai jei Vilniuj negali darbo valandomis, kaip galėsi kitame mieste?
Atsakyti
QUOTE(madampipi @ 2018 05 02, 14:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72088959" data-time="1525251853"><div><p>
Tik va darnoriunpaklaust. Vaziuosim su dvyrkom is KLP i Nida. Ar ten istisai tas dvyrku kelias pajuriu iki Nidos yra. vaziavom is KLP iki Juodkrantes tailabai faina, o kazi toliau irgi?</p></div></blockquote><p></p><p>yra dviračių kelias iki pat Nidos, vietomis geresnis, vietomis prastesnis, iki Mirusių kopų eina pajūriu, prie mirusių kopų reikia kirsti pagrindinę gatvę ir tada takas eina Kuršių marių puse. Į Juodkrantę nereikia užsukti (jei nėra noro, nes mane bent užmuša tas diiidelis kalnas į miestelį biggrin.gif)</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.bicycle.lt/pajuriotrasa/marsrutai/nerija'>http://www.bicycle.lt/pajuriotrasa/marsrutai/nerija</a></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.mytrips.lt/Marsrutai/Pajurio-dviraciu-trasa-4-dalis-nuo-Juodkrantes-iki/32/'>https://www.mytrips.lt/Marsrutai/Pajurio-dviraciu-trasa-4-dalis-nuo-Juodkrantes-iki/32/</a></p><p></p>

Labai aciu 4u.gif mes anasyk iki juodkrantes tevaziavom, nes bijojm kad musu penkiameciui iki Nidos bus per daug. Sukorem pirmyn atgal 49 km ir as ejau jau issizergus biggrin.gif o tas penkiametis dar 49 butu numynes biggrin.gif atgal zadam su raketa varyt. Eisiu guglint ar tokia dar plauko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 02, 14:44)
Labai aciu  4u.gif mes anasyk iki juodkrantes tevaziavom, nes bijojm kad musu penkiameciui iki Nidos bus per daug. Sukorem pirmyn atgal 49 km ir as ejau jau issizergus  biggrin.gif o tas penkiametis dar 49 butu numynes  biggrin.gif atgal zadam su raketa varyt. Eisiu guglint ar tokia dar plauko  biggrin.gif

Reiktu chebra suvest, galetu abu kartu kokius 149 km nuvaryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 05 02, 14:54)
Reiktu chebra suvest, galetu abu kartu kokius 149 km nuvaryt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Drasiai biggrin.gif dabar tipo ruosiames tam vaziavimui. Po ziemos kojos medines. Vakar 20 km ir sviedziau ta dvyrka, sikna skauda eina peklon biggrin.gif vaiks aiksu isterijoj, nes gi cia nieko nevaziavom biggrin.gif
Atsakyti
Ale jūs kaip susitarusios - apie dantų rovimą kai ir man raut, dabar apie pasus, kai man atsiimti reikia unsure.gif Varysiu ryte, gal ne tiek žmonių bus...
Atsakyti