Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Audry @ 2018 05 03, 22:08)
<p>Mes vakar pirkom ta ledu aparata. Bent kaune tai buvo. Vyras pries varydamas i parde, sake, skambinosi informaciniu tel klaust, kurioj pardej yra:) Bandykit ir jus pasiskambint, bent nereiks varinet po visa Vilniu</p>

Net nepagalvojau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Žinau, kad mažai šansų, bet viliuosi, kad pasiseks :unsure:​ 

Su rekomendacijom eiles po kelis men i prieki dabar, skubiai nebus, nu gal per koki stebukla. mes zinau ir laukem ilgai, darbai nusitese.

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifsveika sugrįžus biggrin.gif4u.gif
Papildyta:
Paklausiu kaimyno. Jis mum pernai remontą darė.

Atsakyti

Apie kokias kokteilines Lidle jūs kalbėjot ? Aš šiandien ieškojau , tai tik kažkokią mažytę mačiau 250w , silpnoka manau unsure.gif
ir ledams aparato nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Ar George siuncia eshopo adresu? Nieks nepasikeite to to kai tuo taxus ikale siunciant i LT?
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2018 05 03, 17:36)
</p><p>Ai einu oro uoste, kazko kelnes smunka, galvoju, kad ir kiek ta humusa su lepioskom kimsom, bet matyt daug vaiksciojom tai vistiek apkudom. Pasitikrinu vis delto, kelniu segtukas atsiseges smile.gif</p><p>tai va ir grizti i realybe biggrin.gif</p>

biggrin.gif prajuokinot biggrin.gif
Atsakyti
per koki tarpininką perkate Lenkijoje, PirkLenkijoje ar dar kokių yra ?
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2018 05 03, 21:43)
Reiktų kelių bookingo nuolaidų, bet tik tokių, kur yra tam tikros sumos nuolaidos  smile.gif
Procentinių nuolaidų nedėkite  4u.gif

Jeigu dar reikia 15 $
https://www.booking....s/20_8/egle0a16
Atsakyti
QUOTE(jurrrka @ 2018 05 03, 22:31)
per koki tarpininką perkate Lenkijoje, PirkLenkijoje  ar dar kokių yra ?

Per Eshopwedrop.kiek siunčiausi per juos niekada problemų neturėjau.
Atsakyti

Gal rekomenduotumet kokios firmos ir kur perkate mergaitems sbieciancius /zybsincius batus. Nezinau nuo ko pradet paieskas:)

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 05 04, 04:36)
<p>Gal rekomenduotumet kokios firmos ir kur perkate mergaitems sbieciancius /zybsincius batus. Nezinau nuo ko pradet paieskas:)</p>

Batu kalne- -18 eur
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 05 03, 21:52)
<p>Aciu. Bandysiu</p><p>Gal dar receptu pasidalintumet. As dariau is instrukcijos -2 tryniai, cukrus, grietinele ir pienas. Skonio super. Bet konsistencija per skysta gavosi...</p>

aš gaminau braškinius - 200 ml. grietinėlės, 200 ml pieno ir braškės šaldytos, bet šis buvo per riebus. Tai antrą kartą dėjau tik 100 ml grietinėlės ir kelis šaukštus natūralaus jogurto. Man antras variantas kur kas labiau patiko.
Dabar dar labai noriu kakavinių pasidaryt, bet mano vienas vaikas nevalgo šokolado, kakavos ir visko, kas jų skonio biggrin.gif tai pyks, jei kakavinius ledus išsuksiu unsure.gif o kakaviniai man patys skaniausi unsure.gif

QUOTE(zibuteg @ 2018 05 03, 22:45)
Apie kokias kokteilines Lidle jūs kalbėjot ? Aš šiandien ieškojau , tai tik kažkokią mažytę mačiau 250w , silpnoka manau unsure.gif
ir ledams aparato nebuvo unsure.gif

buvo normali didelė kokteilinė stikliniu indu, berods 600 kW. Aš kai pirkau ledų aparatą, tai kokteilinių dar daug buvo, o ledų aparatai tik keli belikę.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 03, 21:03)

QUOTE(VVVVioleta @ 2018 05 03, 21:11)
Gaukite US$15 po jūsų bičiulių viešnagės, kurią jie užsakė pasinaudoję šia nuoroda. Po viešnagės jūsų draugai taip pat atgaus US$15.
https://www.booking....s/13_6/4c89b6fa  4u.gif

QUOTE(liepa1 @ 2018 05 03, 23:42)

Ačiū 4u.gif Greičiausiai visas ir panaudosiu mirksiukas.gif Daugiau nebereikia 4u.gif
Atsakyti