Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2018 05 08, 20:54)
Vaikas tai su paspirtu ir su salmu varo, su dvyrka be kalbu. Buvo bajeris, kai savaitgali nuvaziavom i birstona, as pamaciau zydincia magnolija tik islipus is auto, kol nufotkinau, vaiks spejo su paspirtu vaziuodams kalt smegenine i stulpa  biggrin.gif tai jau be salmo ne zingsnio. O del saves, paskaitem, kad rekomenduojami salmai, o ne privalomi, tai kazkaip ir palikom ta klausima atvira  biggrin.gif nors as siemet su dvyrka jau drebiausi. Turbut reik dekot angelam sargam, kad masinos nevaziavo, nes tvojausi i gatves viduri  unsure.gif

Tai mano mažoji irgi tiek su paspirtuku, tiek su dvirke su šalmu, didžioji tik su dvirke dedasi, nes su paspirtuku kažkaip lėčiau nei mažė varo. O mažė kažkada kieme į metalinių vartų rėmą įsimūrijo ant greičio paspirtuku lėkdama. Net nestabdė, nes neaišku kur žiūrėjo. Lėkėm į santarus, nes galvojom nosis bus lūžus... irgi galvojau, kas nuosavam kieme gali atsitikt, tai leisdavau be šalmo palakstyt. Ale va ir kiemo užteko. Nors dabar irgi nesužiūriu, laksto jos pirmyn atgal, neturi kada šalmų dėliotis.
Aš į dvirkių žygį varysiu virš 100 km, ir žvyrkelių imsim, ir vietinės reikšmės plentų, nesinori kažkaip be šalmo, nors ir neprivalomas.

QUOTE(Lux @ 2018 05 08, 21:10)

Nežiūrėjau ten, ačiū, pasidairysiu. Vyras tai kažkokį brangų pirkęs, bet jis it varinėja dideliais greičiais, man turbūt ir paprastesnio užtektų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 05 08, 21:14)
Tik ratuko, sportbacius turim biggrin.gif is tikruju labai durna situacija, pirkau siuos sportbacius per tarpininke, atsidarau deze, o ten sporbai be vieno ratuko...tarpininke i laiska dar neatsake, tai nezinau, kaip cia bus,  ar siusti atgal, ar reikalauti kompensacijos, kad broka atsiunte, ar parde kaltinti, bet man taip noretusi nervu nesigadinti ir nusipirkti tik ratuka :)galvoju, kad siaip pardese rasciau, netikiu, kad niekas neprekiauja, bet internetineje SD neradau verysad.gif

https://www.amazon.c...wheel for shoes

https://www.amazon.d...e...&ref=plSrch
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 gegužės 2018 - 20:36
QUOTE(Carlin @ 2018 05 08, 19:53)
Kur sau šalmus su dviračiu važinėt perkat?  unsure.gif

Vaikui esu pirkusi is salexl.lt. Patiko ir kokybe ir kaina.
Gal ka sau prisitaikysit https://www.salexl.l...tininku-salmai/
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 05 08, 21:27)
Tai mano mažoji irgi tiek su paspirtuku, tiek su dvirke su šalmu, didžioji tik su dvirke dedasi, nes su paspirtuku kažkaip lėčiau nei mažė varo. O mažė kažkada kieme į metalinių vartų rėmą įsimūrijo ant greičio paspirtuku lėkdama. Net nestabdė, nes neaišku kur žiūrėjo. Lėkėm į santarus, nes galvojom nosis bus lūžus... irgi galvojau, kas nuosavam kieme gali atsitikt, tai leisdavau be šalmo palakstyt. Ale va ir kiemo užteko. Nors dabar irgi nesužiūriu, laksto jos pirmyn atgal, neturi kada šalmų dėliotis.
Aš į dvirkių žygį varysiu virš 100 km, ir žvyrkelių imsim, ir vietinės reikšmės plentų, nesinori kažkaip be šalmo, nors ir neprivalomas.

Nežiūrėjau ten, ačiū, pasidairysiu. Vyras tai kažkokį brangų pirkęs, bet jis it varinėja dideliais greičiais, man turbūt ir paprastesnio užtektų  unsure.gif

Tada reikia. Maža ką. Maladiec. Mes bandysim 50 imt. Nes šikna po 20 km skaudėjo savaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 08, 20:30)

Joooo, as naiviai tikejau, kad tokie dalykai papigiai kainuoja biggrin.gif sporbai tiek nekainavo , kiek ratukai amazone biggrin.gif aciu uz nuorodas!
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2018 05 08, 21:32)
Vaikui esu pirkusi is salexl.lt. Patiko ir kokybe ir kaina.
Gal ka sau prisitaikysit https://www.salexl.l...tininku-salmai/

Ačiū 4u.gif bet nieko gero nėra.

QUOTE(JMD @ 2018 05 08, 21:32)
Tada reikia. Maža ką. Maladiec. Mes bandysim 50 imt. Nes šikna po 20 km skaudėjo savaitę  biggrin.gif

Aš labiausiai dėl sėdynės ir nugaros pergyvenu biggrin.gif numint tai kaip nors numinsiu, bet užpakalis ir nugara jaučiu nepadėkos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, reik PAGALBOS, kas važinėjate daug po užsienius su vaikais, kiek laiko mažiasiai turi galioti vaiko asmens tapatybės kortelė.... išvarom birželio 10, o dokumentas iki rugpjūčio 30...... žinau kai kur reikalavimai minimalūs yra, bet nei migracijos tarnyba, nei sienos apsauga neteikia info. Kirsim: Lenkiją, Vokietiją, Austriją, Italiją, Kroatiją, Vengriją.......gal kas susidūrėte
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 05 08, 21:27)

Nežiūrėjau ten, ačiū, pasidairysiu. Vyras tai kažkokį brangų pirkęs, bet jis it varinėja dideliais greičiais, man turbūt ir paprastesnio užtektų  unsure.gif

žinok siūlau matuotis vietoje kažka, vaikams bandžiau siūstis, baigėsi fiasko...guli spintoje, o čia keliavom į dviračiu parduotuvę ir matavom ....Dukrai, 49 eu, sunui 35 eu...bet užtat tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 09 gegužės 2018 - 07:49
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 05 09, 08:49)
Merginos, reik PAGALBOS, kas važinėjate daug po užsienius su vaikais, kiek laiko mažiasiai turi galioti vaiko asmens tapatybės kortelė....  išvarom birželio 10, o dokumentas iki rugpjūčio 30...... žinau kai kur reikalavimai minimalūs yra, bet nei migracijos tarnyba, nei sienos apsauga neteikia info. Kirsim: Lenkiją, Vokietiją, Austriją, Italiją, Kroatiją, Vengriją.......gal kas susidūrėt

Zinokit manau reik keist doka...mes isskrendam birzelio gale, mano dokai visi iki liepos galo galioja, varom i ES sali, bet agente sake reik keist dokumenta, tai va uzsirasiau kitai savaitei uzsisakyt dokus naujus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2018 05 08, 21:40)
Joooo, as naiviai tikejau, kad tokie dalykai papigiai kainuoja biggrin.gif sporbai tiek nekainavo , kiek  ratukai amazone biggrin.gif aciu uz nuorodas!

Žinočiau kur maniškio batai su ratukais, tai padovanočiau ratukus, ale biesas žino kur išaugtus nukišau doh.gif Jeigu bus galimybė savaitgalį paieškoti - parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 05 09, 07:49)
Merginos, reik PAGALBOS, kas važinėjate daug po užsienius su vaikais, kiek laiko mažiasiai turi galioti vaiko asmens tapatybės kortelė....  išvarom birželio 10, o dokumentas iki rugpjūčio 30...... žinau kai kur reikalavimai minimalūs yra, bet nei migracijos tarnyba, nei sienos apsauga neteikia info. Kirsim: Lenkiją, Vokietiją, Austriją, Italiją, Kroatiją, Vengriją.......gal kas susidūrėte
Papildyta:

žinok siūlau matuotis vietoje kažka, vaikams bandžiau siūstis, baigėsi fiasko...guli spintoje, o čia keliavom į dviračiu parduotuvę ir matavom ....Dukrai, 49 eu, sunui 35 eu...bet užtat tinka

nezinau kaip EU, bet i TR minium 6 menpo grizimo dar turi galioti
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 05 09, 09:02)
Zinokit manau reik keist doka...mes isskrendam birzelio gale, mano dokai visi iki liepos galo galioja, varom i ES sali, bet agente sake reik keist dokumenta, tai va uzsirasiau kitai savaitei uzsisakyt dokus naujus unsure.gif

hm, musu ilgiau galioja, o kazin nesake kiek laiko turi but?
Atsakyti

mergaites, gal kam atliks tu uzreklamuotu vitaminu idegiui is cocooncenter.co.uk? Mielai priglausciau viena. Arba gal kas renkate Vilniuje?

Atsakyti