Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

As va neseniai pasiemiau american tourist rankinio bagazo lagamina,tai atrodo labai kokybiskas ir fainas
https://www.amazon.d...e...;th=1&psc=1
Turkio spalva buvo tada pigiausia tai pirkau biggrin.gif grazus toks smile.gif
Pries tai buvau nuejusi pasizeti i Samsonito parde Megoje,tai toks pats kainuoja 160€ blink.gif
Daugiau pakomentuosiu po keliones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 05 18, 14:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72106107" data-time="1526643357"><div><p>Aš neturiu tiek skudurų kad jį užpildyt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet L?</p>

Nu taaaaaaip
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2018 05 17, 08:20)
gal kas turit amazon.co.uk prime ir galėtumėt pagelbėti? ax.gif

niekas prime neturit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 05 18, 15:45)
As va neseniai pasiemiau american tourist rankinio bagazo lagamina,tai atrodo labai kokybiskas ir fainas
https://www.amazon.d...e...;th=1&psc=1
Turkio spalva buvo tada pigiausia tai pirkau biggrin.gif grazus toks smile.gif
Pries tai buvau nuejusi pasizeti i Samsonito parde Megoje,tai toks pats kainuoja 160€  blink.gif
Daugiau pakomentuosiu po keliones biggrin.gif

Aciu merginos!!! Kaip tik ieskau lagamino max 20kg leistinas svoris mums
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2018 05 18, 22:39)
Aciu merginos!!! Kaip tik ieskau lagamino max 20kg leistinas svoris mums

Į jį tiek nesudėsit. Koks 10 kg tilps. Į M dydį galima privaryt 20 kg. L dydį maximum buvau sukrovus 26 kg, nes nebeturėjau ką dėt, toks pustuštis buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 19 gegužės 2018 - 08:31
QUOTE(LiBo @ 2018 05 18, 12:32)
sveiki, užsakinėsiu iš cocoonocenter.uk - šį savaitgalį 5 proc nuolaida viskam!
Nustatykite LT, suveskite kodą MAY2018 kad pamatytumėt tikras kainas ir atsiųskite krepšelį į až.

Vilnius, į až. Galiu persiųsti paštomatu arba atsiimti Rokantiškėse/Antakalnyje/centre

Dar renku! Užsakinėsiu turbūt rytoj, tai kviečiu jungtis.
Atsakyti
gal kas nori jungtis prie mytoys? is kur perkate futbolo vartus? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

sveiki, renku iki nemokamo siuntimo www.cocooncenter.co.uk KAUNE

Atsakyti
Sveikos,gal mergaiciu mamos patarsit is kur labiausiai patiko uniformu sarafanai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės, gal yra nusipirkusių rankinę Carla Ferreri rankinę iš membershop.lt ir gali įspūdžiais pasidalinti? Dabar ji kainuoja 62,99€. Išmatavimai 25,5×32×8,5 Yra kreminė, mėlyna ir žydra.  Bijau, kad labai maža. Kiek tikslius rankinių išmatavimus pateikia membershop? 

Atsakyti
Ar kam teko susidurti su valiutos keitimo mokesciu perkant GAP.EU? Paziurejau pirkta GAP is swed saskaitos prisidejo 1,9č "valiutos konvertavimo mokestis"
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2018 05 19, 11:31)
<p>Sveikutės, gal yra nusipirkusių rankinę Carla Ferreri rankinę iš membershop.lt ir gali įspūdžiais pasidalinti? Dabar ji kainuoja 62,99€. Išmatavimai 25,5×32×8,5 Yra kreminė, mėlyna ir žydra.  Bijau, kad labai maža. Kiek tikslius rankinių išmatavimus pateikia membershop? </p>

nusiperki-nepatinka-grąžini
Atsakyti