Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Savaitgalį jamam bus Akropoly, gal žinot, ar bus taikoma nuolaida žaislams? Jau pavargau maximos puslapį vartyt, niekur nerandu nuolaidų sąrašo verysad.gif
Ir dar paklaust norėjau, gal žinot, kada bus priėmimas į lvjc baseiną ateinantiems mokslo metams? Aktualu priėmimas, kurie jau lanko/lankė. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 05 22, 07:14)
Savaitgalį jamam bus Akropoly, gal žinot, ar bus taikoma nuolaida žaislams? Jau pavargau maximos puslapį vartyt, niekur nerandu nuolaidų sąrašo verysad.gif
Ir dar paklaust norėjau, gal žinot, kada bus priėmimas į lvjc baseiną ateinantiems mokslo metams? Aktualu priėmimas, kurie jau lanko/lankė. Ačiū  4u.gif

Birželį. Bent jau aš užrašinėjau.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 05 21, 21:00)
<p>O tai bernam is kur mokyklines kelnes perkat, kad butu ir patogios, ir gerai nesiotusi</p>

Asda , tesco, m&s. Jei rasi tinkamu asda pirksiu. Prisijunk
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2018 05 21, 20:05)
sausio menesi taip bandziau nupirkti, vargau 2 val,  skambinausi i TA, bet jie man paaiskino, kad ne visiems reisams taiko, tipo mano per Kaledini laikotarpi,todel  nuolaidos netaiko. Pabandykite FB jiems parasyti  4u.gif jie ten operatyviai atsakineja

Supratau, aciu Jums 4u.gif vakar vargau puse dienos doh.gif galiausiai nusipirkau be nuolaidos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 05 21, 22:00)
<p>O tai bernam is kur mokyklines kelnes perkat, kad butu ir patogios, ir gerai nesiotusi</p>

Man 8to go patinka. Svarbu lyginti per merliuka, kad nebluzgetu. O ju prieziura lengva- istraukiam is kuprines susuktas bele kaip, pakratau ir pakabinu- per nakti ishsitiesina.
Priekaistu neturiu ir asdos kelnem kaip pakaitinem, tik nervuoja, kad po kiekvieno nesiojimo jas lyginti reikia.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2018 05 22, 09:05)
Man 8to go patinka. Svarbu lyginti per merliuka, kad nebluzgetu. O ju prieziura lengva- istraukiam is kuprines susuktas bele kaip, pakratau ir pakabinu- per nakti ishsitiesina.
Priekaistu neturiu ir asdos kelnem kaip pakaitinem, tik nervuoja, kad po kiekvieno nesiojimo jas lyginti reikia.

Tai kad jos ne nuo lyginimo blizga, o nuo trynimosi i suola. Uzpakalis ir keliai kaip veidrodis. Medziaga siaubinga. Dratine. Nezinau kam gali tokia baisuma patikt.
Atsakyti
Gal kas per daug uzsisaket ranksluosciu ir norit parduoti, parasykit i AZ 4u.gif
https://www.decathlo...id_8387955.html
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 22, 11:11)
Tai kad jos ne nuo lyginimo blizga, o nuo trynimosi i suola. Uzpakalis ir keliai kaip veidrodis. Medziaga siaubinga. Dratine. Nezinau kam gali tokia baisuma patikt.

https://direct.asda....default,pd.html

atsirado 10-11 ir 13-14 dydis melynu mokykliniu kelniu smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 22 gegužės 2018 - 10:00
gal kas zino kada angliskam nexte tiketis gerų nuolaidų?
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2018 05 21, 16:22)
Uzsisakius viesbuti per sia nuoroda, kai pasibaigs jusu viesnage, atgausite i kredito kortele 15 usd

Be cia tik viesbutis. Skrydziai,pervezimai... patiems ieskotis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

anąkart klausiau dėl batų, dabar radau kokių noriu HOGL gamintojo amazone.de ir zalando.co.uk.

Gal turite kokių nuolaidų kodų šiems psl? 4u.gif

O gal dar kur nors galima gera kaina gauti HOGL aukštakulnius?

Iš anksto dėkoju!
Atsakyti

Sveiki, gal zinote didesniu pigu lt nuolaidu kodu? :4u: 

Atsakyti