Ir dar paklaust norėjau, gal žinot, kada bus priėmimas į lvjc baseiną ateinantiems mokslo metams? Aktualu priėmimas, kurie jau lanko/lankė. Ačiū
Savaitgalį jamam bus Akropoly, gal žinot, ar bus taikoma nuolaida žaislams? Jau pavargau maximos puslapį vartyt, niekur nerandu nuolaidų sąrašo
Ir dar paklaust norėjau, gal žinot, kada bus priėmimas į lvjc baseiną ateinantiems mokslo metams? Aktualu priėmimas, kurie jau lanko/lankė. Ačiū
QUOTE(Kirisama @ 2018 05 22, 07:14)
Savaitgalį jamam bus Akropoly, gal žinot, ar bus taikoma nuolaida žaislams? Jau pavargau maximos puslapį vartyt, niekur nerandu nuolaidų sąrašo
Birželį. Bent jau aš užrašinėjau.
QUOTE(Audry @ 2018 05 21, 21:00)
<p>O tai bernam is kur mokyklines kelnes perkat, kad butu ir patogios, ir gerai nesiotusi</p>
Asda , tesco, m&s. Jei rasi tinkamu asda pirksiu. Prisijunk
QUOTE(r@mke @ 2018 05 21, 20:05)
sausio menesi taip bandziau nupirkti, vargau 2 val, skambinausi i TA, bet jie man paaiskino, kad ne visiems reisams taiko, tipo mano per Kaledini laikotarpi,todel nuolaidos netaiko. Pabandykite FB jiems parasyti
jie ten operatyviai atsakineja
Supratau, aciu Jums
QUOTE(Audry @ 2018 05 21, 22:00)
<p>O tai bernam is kur mokyklines kelnes perkat, kad butu ir patogios, ir gerai nesiotusi</p>
Man 8to go patinka. Svarbu lyginti per merliuka, kad nebluzgetu. O ju prieziura lengva- istraukiam is kuprines susuktas bele kaip, pakratau ir pakabinu- per nakti ishsitiesina.
Priekaistu neturiu ir asdos kelnem kaip pakaitinem, tik nervuoja, kad po kiekvieno nesiojimo jas lyginti reikia.
QUOTE(lola.lola @ 2018 05 22, 09:05)
Man 8to go patinka. Svarbu lyginti per merliuka, kad nebluzgetu. O ju prieziura lengva- istraukiam is kuprines susuktas bele kaip, pakratau ir pakabinu- per nakti ishsitiesina.
Priekaistu neturiu ir asdos kelnem kaip pakaitinem, tik nervuoja, kad po kiekvieno nesiojimo jas lyginti reikia.
Tai kad jos ne nuo lyginimo blizga, o nuo trynimosi i suola. Uzpakalis ir keliai kaip veidrodis. Medziaga siaubinga. Dratine. Nezinau kam gali tokia baisuma patikt.
Gal kas per daug uzsisaket ranksluosciu ir norit parduoti, parasykit i AZ
https://www.decathlo...id_8387955.html
https://www.decathlo...id_8387955.html
QUOTE(JMD @ 2018 05 22, 11:11)
Tai kad jos ne nuo lyginimo blizga, o nuo trynimosi i suola. Uzpakalis ir keliai kaip veidrodis. Medziaga siaubinga. Dratine. Nezinau kam gali tokia baisuma patikt.
https://direct.asda....default,pd.html
atsirado 10-11 ir 13-14 dydis melynu mokykliniu kelniu
gal kas zino kada angliskam nexte tiketis gerų nuolaidų?
QUOTE(as-berry @ 2018 05 21, 16:22)
Uzsisakius viesbuti per sia nuoroda, kai pasibaigs jusu viesnage, atgausite i kredito kortele 15 usd
Be cia tik viesbutis. Skrydziai,pervezimai... patiems ieskotis
Sveikos,
anąkart klausiau dėl batų, dabar radau kokių noriu HOGL gamintojo amazone.de ir zalando.co.uk.
Gal turite kokių nuolaidų kodų šiems psl?
O gal dar kur nors galima gera kaina gauti HOGL aukštakulnius?
Iš anksto dėkoju!
anąkart klausiau dėl batų, dabar radau kokių noriu HOGL gamintojo amazone.de ir zalando.co.uk.
Gal turite kokių nuolaidų kodų šiems psl?
O gal dar kur nors galima gera kaina gauti HOGL aukštakulnius?
Iš anksto dėkoju!