Vis dar renku cocooncenter.co.uk Kaunas
lina.railiene@gmail.com
Pasidalinkite, kur perkate kokybiska patalyne ir ranksluoscius LT internetinese parduotuvese, uzsipirkau Nostros ir taip nusivyliau

QUOTE(ritinelis1 @ 2018 06 30, 11:33)
Pasidalinkite, kur perkate kokybiska patalyne ir ranksluoscius LT internetinese parduotuvese, uzsipirkau Nostros ir taip nusivyliau 

As ikejoj perku patalyne ir ranksluoscius. Dar jyske kazkada neblogu rankslociu budavo, sie ir internetu siuncia.
Tai niekas yoox neperkat? Nuolaida buvo iki vakar, bet kainos dar ir siandien nepasikeite... kaip ir tas free ship nuo 200

o kaip ikea kokybe?
QUOTE(Beautiful Life @ 2018 06 30, 10:59)
Man braskele buvo pigaus takso numeri imetusi. Gal pakartos, nes as neatsimenu

https://www.amazon.f...i...;th=1&psc=1
vyriški camperiai 39dydis 33 eur
o moteriški 40 dydis už 45 eur su jų akcijos nuolaida https://www.amazon.f...l...;th=1&psc=1
vyriški camperiai 39dydis 33 eur
o moteriški 40 dydis už 45 eur su jų akcijos nuolaida https://www.amazon.f...l...;th=1&psc=1
QUOTE(Beautiful Life @ 2018 06 30, 11:11)
Buvo prieš keletą mėnesių diskusija apie tai ir merginos tada rašė numerį, bet nesidėmėjau tada 

852777777
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 06 30, 11:33)

O man reik kokybisko audinio patalynei...kur ji gaut?? Buvau Zalioj stotelej, Gariunuose, nu nieko gero

QUOTE(-Braskeele @ 2018 06 30, 11:40)
852777777
O man reik kokybisko audinio patalynei...kur ji gaut?? Buvau Zalioj stotelej, Gariunuose, nu nieko gero
kur po 3 skalbimo ir dziovinimo skuduru virs...ikejos patalyne gera man, vaikisku turim gal 6. Bet mum netinka nu pagalviu ismatavimai...o naujom kitokiu ismatavimu pukinem pagalvem babkiu biski gaila,brangios jos

Ačiū

QUOTE(Lux @ 2018 06 30, 13:34)
pigiau uz taxify?
septynetukai tikrai pigūs, tik yra pasitaikę nelabai malonių vairuotojų

O šiaip pastaruoju metu pastebėjau, kad uber gaunasi pigiau už taxify - turiu ir vieno, ir kitą programėlę, tai prieš kviečiantis palyginu preliminarią kelionės kainą.
QUOTE(-Braskeele @ 2018 06 30, 12:40)
Buvau Zalioj stotelej, Gariunuose, nu nieko gero
kur po 3 skalbimo ir dziovinimo skuduru virs...

Nieko keisto, kad žalioj stotelėje neradot

Papildyta:
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 06 30, 14:25)
O šiaip pastaruoju metu pastebėjau, kad uber gaunasi pigiau už taxify - turiu ir vieno, ir kitą programėlę, tai prieš kviečiantis palyginu preliminarią kelionės kainą.
Aš dažnai uberiu arba taxify važiuoju, tai ten įdomiai su tom kainom, kartais taxify pigiau, kartais uber. Bet kad uber normalesnius vairuotojus turi, tai faktas. Taxify paskutiniu metu labai nuvilia, kažkokiu tikrų dušmanų prisirinko jie

Gal jum papuole taip
mes kaune tikrai l daznai taxify vazinejam, na visi jauni, nors yra ir vienas vyras jau tikrai metuose pasitaikes, bet tikrai ne jokie "dusmanai"
kulturingi jaunuoliai tikrai, ner nei vieno nemalonaus pasitaikiusio, gal sekasi tiesiog