Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Vis dar renku cocooncenter.co.uk Kaunas

lina.railiene@gmail.com
Atsakyti
Pasidalinkite, kur perkate kokybiska patalyne ir ranksluoscius LT internetinese parduotuvese, uzsipirkau Nostros ir taip nusivyliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 06 30, 11:33)
Pasidalinkite, kur perkate kokybiska patalyne ir ranksluoscius LT internetinese parduotuvese, uzsipirkau Nostros ir taip nusivyliau  unsure.gif

As ikejoj perku patalyne ir ranksluoscius. Dar jyske kazkada neblogu rankslociu budavo, sie ir internetu siuncia.

Tai niekas yoox neperkat? Nuolaida buvo iki vakar, bet kainos dar ir siandien nepasikeite... kaip ir tas free ship nuo 200€ doh.gif taip basankiu vienu prisireike.
Atsakyti
o kaip ikea kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2018 06 30, 10:59)
Ne į temą, priminkite prašau pigiausio taksi Vilniuje nr.  4u.gif

Man braskele buvo pigaus takso numeri imetusi. Gal pakartos, nes as neatsimenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 30 birželio 2018 - 11:08
https://www.amazon.f...i...;th=1&psc=1

vyriški camperiai 39dydis 33 eur

o moteriški 40 dydis už 45 eur su jų akcijos nuolaida https://www.amazon.f...l...;th=1&psc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 30 birželio 2018 - 11:30
QUOTE(Beautiful Life @ 2018 06 30, 11:11)
Buvo prieš keletą mėnesių diskusija apie tai ir merginos tada rašė numerį, bet nesidėmėjau tada  4u.gif

852777777

QUOTE(ritinelis1 @ 2018 06 30, 11:33)
Pasidalinkite, kur perkate kokybiska patalyne ir ranksluoscius LT internetinese parduotuvese, uzsipirkau Nostros ir taip nusivyliau  unsure.gif

O man reik kokybisko audinio patalynei...kur ji gaut?? Buvau Zalioj stotelej, Gariunuose, nu nieko gero unsure.gif kur po 3 skalbimo ir dziovinimo skuduru virs...ikejos patalyne gera man, vaikisku turim gal 6. Bet mum netinka nu pagalviu ismatavimai...o naujom kitokiu ismatavimu pukinem pagalvem babkiu biski gaila,brangios jos
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 06 30, 11:40)
852777777
O man reik kokybisko audinio patalynei...kur ji gaut?? Buvau Zalioj stotelej, Gariunuose, nu nieko gero unsure.gif kur po 3 skalbimo ir dziovinimo skuduru virs...ikejos patalyne gera man, vaikisku turim gal 6. Bet mum netinka nu pagalviu ismatavimai...o naujom kitokiu ismatavimu pukinem pagalvem babkiu biski gaila,brangios jos

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 06 30, 12:40)

pigiau uz taxify?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 06 30, 13:34)
pigiau uz taxify?

septynetukai tikrai pigūs, tik yra pasitaikę nelabai malonių vairuotojų unsure.gif
O šiaip pastaruoju metu pastebėjau, kad uber gaunasi pigiau už taxify - turiu ir vieno, ir kitą programėlę, tai prieš kviečiantis palyginu preliminarią kelionės kainą.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 06 30, 12:40)
Buvau Zalioj stotelej, Gariunuose, nu nieko gero unsure.gif kur po 3 skalbimo ir dziovinimo skuduru virs...

Nieko keisto, kad žalioj stotelėje neradot biggrin.gif www.zaliastotele.lt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 06 30, 14:25)
O šiaip pastaruoju metu pastebėjau, kad uber gaunasi pigiau už taxify - turiu ir vieno, ir kitą programėlę, tai prieš kviečiantis palyginu preliminarią kelionės kainą.

Aš dažnai uberiu arba taxify važiuoju, tai ten įdomiai su tom kainom, kartais taxify pigiau, kartais uber. Bet kad uber normalesnius vairuotojus turi, tai faktas. Taxify paskutiniu metu labai nuvilia, kažkokiu tikrų dušmanų prisirinko jie unsure.gif todėl dabar jį kviečiu tik jei uber mašinų šalia nėra.
Atsakyti
Gal jum papuole taip biggrin.gif mes kaune tikrai l daznai taxify vazinejam, na visi jauni, nors yra ir vienas vyras jau tikrai metuose pasitaikes, bet tikrai ne jokie "dusmanai" biggrin.gif kulturingi jaunuoliai tikrai, ner nei vieno nemalonaus pasitaikiusio, gal sekasi tiesiog mirksiukas.gif
Atsakyti