Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveiki. Pirksiu iš Mytoys, jeigu susirinks mūsų bent 4 - siuntimui pasidalinti. 

Kaunas, į kitus miestus persiųsiu.

Jeigu kas nors pasidalintų kodu rūbams, mielai panaudočiau.

Krepšelį siųskite  el.paštu r_razina@yahoo.co.uk  ir BŪTINAI parašykite telefono numerį, kad greičiau būtų suderinti, jeigu kokios nors prekės nebus ar bus kitų neaiškumų. 

Atsakyti

Gal yra norinčių prisijungti prie esprit.eu užsakymo, pasidalinti siuntimą 5 eur? Vilnius.

Atsakyti
Renku Cocooncenter iki nemokamo siuntimo.
Yra 20% nuolaida Filorga, Lierac, Darphin ir tt
www.cocooncenter.co.uk[COLOR=blue]
VILNIUS, Fabijoniškės
saldus.pirkiniai@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 09 liepos 2018 - 17:50
Ar Pet24 koduko nieks neturit? 4u.gif
Atsakyti
Renku Cocooncenter iki nemokamo siuntimo. Nedaug truksta.

www.cocooncenter.co.uk

KAUNAS

lina.railiene@gmail.com
Atsakyti
Laba ryta merginos,

gal kas žinote "Knygų klubo" nuolaidos koduką??? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jasaičiukas @ 2018 07 10, 07:11)
Laba ryta merginos,

gal kas žinote "Knygų klubo" nuolaidos koduką??? bigsmile.gif

ar "Patogu pirkti"???
Atsakyti
gal kas renka iš george.com? arba spordirecto? geriausia Kaune
Atsakyti
Mamos, kuo girdot vaikus imuniteto stiprinimui? Beveik i tema, nes pirksiu😂
Atsakyti
Sveiki,

parinkciau https://www.myprotein.lt su papildoma 30% nuolaida iki nemokamo siuntimo Vilniuje 4u.gif Nuolaida galioja iki siandien 17val.
Riesutu sviestas https://www.myprotei...iation=10530745 iseina 5.98eur.
Laukiu a.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 10 liepos 2018 - 09:33
QUOTE(Eura @ 2018 07 09, 18:28)
Ar Pet24 koduko nieks neturit? 4u.gif

Man taip pat aktualu:)
Atsakyti
Sveiki,
Po truputi noriu supirkt busimam pirmokui priemones, apranga ir t.t.. Gal kas turite kokiu patarimu is patirties? Kurie parkeriai geriausi (pernai apie kazkokius diskutavot, gyret pamenu - neuzfiksavau). Kur ziuret smulkiam vaikui sportines aprangos, kad nereiktu smunknciu kelniu ristis raisteliais, o tik uzsimauti ir pirmyn:) ? Kur perkat smulkiems polo marskinelius? Akuku man patinka, bet kaina auksta labai jau, norisi pigesniu bet kokybisku:) Kokia avalyne mokyklose persiauti parenkate vaikams? Kuprine mastau Madpax pirkt. Gal kas turejote ir galite pasidalinti patirtimi ar geros pirmokeliams? Man patinka tuo, kad jos lengvutes, atitinka ortopedinius reikalavimus ir matmenys manau HALF dydzio atitinkami smulkiems ir mazaugiams. Kaina aisku auksta, bet kuprinei pasiruosusi netaupyt - vis tik vaiko sveikata....Darzelyje tai viskas aisku, o vat mokykloje nauja... Jauciuosi pati kaip busima pirmoke...
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA1115 @ 2018 07 10, 12:13)
Sveiki,
Po truputi noriu supirkt busimam pirmokui priemones, apranga ir t.t.. Gal kas turite kokiu patarimu is patirties? Kurie parkeriai geriausi (pernai apie kazkokius diskutavot, gyret pamenu - neuzfiksavau). Kur ziuret smulkiam vaikui sportines aprangos, kad nereiktu smunknciu kelniu ristis raisteliais, o tik uzsimauti ir pirmyn:) ? Kur perkat smulkiems polo marskinelius? Akuku man patinka, bet kaina auksta labai jau, norisi pigesniu bet kokybisku:) Kokia avalyne mokyklose persiauti parenkate vaikams? Kuprine mastau Madpax pirkt. Gal kas turejote ir galite pasidalinti patirtimi ar geros pirmokeliams? Man patinka tuo, kad jos lengvutes, atitinka ortopedinius reikalavimus ir matmenys manau HALF dydzio atitinkami smulkiems ir mazaugiams. Kaina aisku auksta, bet kuprinei pasiruosusi netaupyt - vis tik vaiko sveikata....Darzelyje tai viskas aisku, o vat mokykloje nauja... Jauciuosi pati kaip busima pirmoke...
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš polo maikutes pirkau sportsdirect, persiauti turėjo basutes tas pačias, kurias vasarą nešiojo (mokykloje pas mus šilta), pradžioje paprastais pieštukais rašė, tai parkerio reikėjo tik apie kokį vasario mėn. ir tą per pusę sugebėjo perlaužti nuo spaudimo, tai nepirkau nei pirmą kartą, nei vėliau brangių - gerai rašė visi... sportinę aprangą Adidas pirkau, tai kelnių keliai blizgėjo nuo čiuožinėjimo ant kelių... Kuprinę Ecco pirkau, tai ir kitais metais tą pačią nešios nors maniškiui nepatiko ji dėl to, kad minkšta - jam reikai ale tokios kaip Herlitz, kuri kai padedi ir stovi, o nenugriūna biggrin.gif , bet tikrai nepirksiu naujos. Dabar tokie laikai, kai galima bet kada ir bet kur nusipirkt ko trūksta, tai nereikia manau persistengt, o eigoje matai ko trūksta ir tada nuperki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 10 liepos 2018 - 11:21