QUOTE(MAMA1115 @ 2018 07 10, 12:13)
Sveiki,
Po truputi noriu supirkt busimam pirmokui priemones, apranga ir t.t.. Gal kas turite kokiu patarimu is patirties? Kurie parkeriai geriausi (pernai apie kazkokius diskutavot, gyret pamenu - neuzfiksavau). Kur ziuret smulkiam vaikui sportines aprangos, kad nereiktu smunknciu kelniu ristis raisteliais, o tik uzsimauti ir pirmyn:) ? Kur perkat smulkiems polo marskinelius? Akuku man patinka, bet kaina auksta labai jau, norisi pigesniu bet kokybisku:) Kokia avalyne mokyklose persiauti parenkate vaikams? Kuprine mastau Madpax pirkt. Gal kas turejote ir galite pasidalinti patirtimi ar geros pirmokeliams? Man patinka tuo, kad jos lengvutes, atitinka ortopedinius reikalavimus ir matmenys manau HALF dydzio atitinkami smulkiems ir mazaugiams. Kaina aisku auksta, bet kuprinei pasiruosusi netaupyt - vis tik vaiko sveikata....Darzelyje tai viskas aisku, o vat mokykloje nauja... Jauciuosi pati kaip busima pirmoke...
Aš polo maikutes pirkau sportsdirect, persiauti turėjo basutes tas pačias, kurias vasarą nešiojo (mokykloje pas mus šilta), pradžioje paprastais pieštukais rašė, tai parkerio reikėjo tik apie kokį vasario mėn. ir tą per pusę sugebėjo perlaužti nuo spaudimo, tai nepirkau nei pirmą kartą, nei vėliau brangių - gerai rašė visi... sportinę aprangą Adidas pirkau, tai kelnių keliai blizgėjo nuo čiuožinėjimo ant kelių... Kuprinę Ecco pirkau, tai ir kitais metais tą pačią nešios nors maniškiui nepatiko ji dėl to, kad minkšta - jam reikai ale tokios kaip Herlitz, kuri kai padedi ir stovi, o nenugriūna

, bet tikrai nepirksiu naujos. Dabar tokie laikai, kai galima bet kada ir bet kur nusipirkt ko trūksta, tai nereikia manau persistengt, o eigoje matai ko trūksta ir tada nuperki...