Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kažkada jau buvo rašyta, neužfiksavau. Gal kuri galite priminti, kaip ieškoti FB tarpininkės, perkančios iš Turkijos?
Anksčiau ji ir šiame skyrelyje turėjo atskirą temą (Astulkinas) 4u.gif
Atsakyti
Kur perkat paklodes su guma 90x200 ciuziniui? Uz zmoniska kaina...Ikejos butent siu ismatavimu sudinos unsure.gif ta guma ne per visa krasta eina,tai neisitempia ant ciuzinio normaliai, kaip skuduras is subines trauktas guli unsure.gif ziauriai prasta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 21 rugpjūčio 2018 - 16:06
QUOTE(Carlin @ 2018 08 21, 15:12)
labai nuo vaiko ir jo poreikių priklauso. Aš Bentologija pirkau, maniškei labai patiko. Iš pradžių į visas keturias dėžutes kažko įsidėdavo, tada kiekis vis mažėjo ir finale nieko nebesinešė biggrin.gif biggrin.gif

Carlin, ačiū 4u.gif pasižiuresiu bentologija smile.gif
Atsakyti
Mergaitrs ar imanoma puky dviratuka parsisiust is kur pigiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 08 21, 17:05)
Kur perkat paklodes su guma 90x200 ciuziniui? Uz zmoniska kaina...Ikejos butent siu ismatavimu sudinos unsure.gif ta guma ne per visa krasta eina,tai neisitempia ant ciuzinio normaliai, kaip skuduras is subines trauktas guli unsure.gif ziauriai prasta

man asmeniskai labai patinka Nostros gaminiai, nenusivyliau nei vaikiska patalyne, nei paklodemis.
Atsakyti
dariau 2 uzsakymus, abu gap grazino pinigus snd, kam dar taip buvo? pilnas sumas verysad.gif
Atsakyti

Kažkada jau buvo rašyta, neužfiksavau. Gal kuri galite priminti, kaip ieškoti FB tarpininkės, perkančios iš Turkijos?
Anksčiau ji ir šiame skyrelyje turėjo atskirą temą (Astulkinas) 4u.gif

Jei nieks neparašys fb, el.paštu pabandykit susisiekt.

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 08 21, 18:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vi_ktorija" data-cid="72184327" data-time="1534859193"><div><p>Kažkada jau buvo rašyta, neužfiksavau. Gal kuri galite priminti, kaip ieškoti FB tarpininkės, perkančios iš Turkijos?
Anksčiau ji ir šiame skyrelyje turėjo atskirą temą (Astulkinas) vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jei nieks neparašys fb, el.paštu pabandykit susisiekt.</p>

https://www.facebook...14888401915309/
Shopomanems smile.gif vadinasi
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 08 21, 17:59)
dariau 2 uzsakymus, abu gap grazino pinigus snd, kam dar taip buvo? pilnas sumas verysad.gif

mano vienas tebėra neišsiųstas, bet pinigai vis dar rezervuoti
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 08 21, 17:01)
Jei nieks neparašys fb, el.paštu pabandykit susisiekt.

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 08 21, 17:10)

Ačiū aciuks.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisuru @ 2018 08 21, 18:15)
mano vienas tebėra neišsiųstas, bet pinigai vis dar rezervuoti

man gape raso Shiping pending, bet pinigai grazinti..gal per ilgai rezervacija uzlaike, nes jau savaite praejo
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 08 21, 17:59)

Tai, matyt, dauguma galime nebelaukti... Man rašo Pending Shipment Ir kainos visai ne tokios užsakyme. Tik el laiške geros. Kas rezervuota dar netikrinau.

O aš pikc ant HM. Prieš perkat dar susirašiau, parašė, kad išsiųs 3-5 darbo dienos.. Dabar jau atrašinėja, kad vėlavimai.. bash.gif

O fizinėse pardėse nieko panašaus nėra angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 rugpjūčio 2018 - 17:27