Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2018 09 04, 18:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rufalija" data-cid="72195263" data-time="1536075104"><div><p>kur Vilniuje prieme be problemu, ruosiuosi rytoj daryti grazinima</p></div></blockquote><p>Jasinskio g.paštas, prie pjazz.</p>

Super, aciu
Papildyta:
QUOTE(Beautiful Life @ 2018 09 04, 20:41)

dekui
Atsakyti

Na jau savaite iesko, neranda. Idomu koks bus ju sprendimas, ar atlygins zala. Butinai parasysiu kuom cia baigsis.

Aciu merginos 4u.gif
Jei dar kas turit kokios patirties, pasidalinkit 4u.gif

Mano atveju, kai jie nerado siuntos, buvo irgi taip, kad pasake kreiptis i Amazona, nors ten buvo visiskai ju klaida. Kreipiausi i Amazona, sakydama, kad negavau prekes, Amazonas grazino pinigus, o po keliu savaiciu Eshopwedrop rado mano preke pas save...

Atsakyti
Aš turėsiu pardavimui rugsėjo gale Columbia kombi XS dydžio. Raudonas.
https://www.amazon.c...t...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 09 05, 10:22)
Aš turėsiu pardavimui rugsėjo gale Columbia kombi XS dydžio. Raudonas.
https://www.amazon.c...t...;th=1&psc=1

Tai cia XS buvo po 38sv. paleide? Ziuriu, kad jau man nieko ta kaina neberodo biggrin.gif nespejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2018 09 04, 16:01)
Ketvirtadienį planuoju užsakyti iš cocooncenter. Kas norite, junkitės  4u.gif
Vilnius

sveiki ar persiųstumėt paštomatu keletą prekių?
Atsakyti
Bandėt GAP gal pirktis į LT? Niekaip antra diena nepavyksta nusipirkt...
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2018 09 05, 11:14)
Bandėt GAP gal pirktis į LT? Niekaip antra diena nepavyksta nusipirkt...

O iš gap.eu perkate?

--

Gal kas esate pirkę mokyklines mergaitiškas kelnes iš GAP?
tokias arba tokias?

Man reikia labai lieknai mergaitei... 8togo uniforminės tragiškai plačios, o galvoju kaip su GAP g.gif
Atsakyti
Moteros, klausimas biski ne i tema, bet kad cia renkasi visu galu zinoves biggrin.gif biggrin.gif Kaip kovojat su riebiom pleiskanom? unsure.gif Gyvenime neturejau tokios problemos, tik riebia galvos oda..o va ipusejus 4 desimti sast ir atsirado unsure.gif Issiplaunu galva (sampunu perrinkau 9 galybes, ir riebiem, ir riebiom pleiskanom, ir jautriai odai, nuo zodziu), ir kita diena jau pradeda kasytis ta galva ir rastis tu prie odos prilipusiu pleiskanu, net sasiuku, krapstau tada, krapstau... Buvau net pas dermatologe Santaruose, na sake vizualiai nieko blogo nemato, patare ten toki sampuna ala jautriai odai, linkusiai i pleiskanojima, suplojau 18 euriuku, viena karta issiploviau, antra, trecia ir nutrenkiau, nes plaukai po plovimo buvo kaip kokiais taukais patepti, prilipe prie galvos, kita diena reikedavo plaut galva jau, daviau vyrui pamegint, irgi sake labai taukuojas galva nuo jo unsure.gif Tai sakau gal kas turit panasiu problemu ir atrade koki gera sampuna?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 05, 12:34)
Kaip kovojat su riebiom pleiskanom? unsure.gif  vo plaut galva jau, daviau vyrui pamegint, irgi sake labai taukuojas galva nuo jo unsure.gif  Tai sakau gal kas turit panasiu problemu ir atrade koki gera sampuna?

vyrui nuo panašios bėdos perku Iherbe šampūną Jis keistas savaime, tirštokas, visiškai neputoja ir kvapas savotiškas - medicininis, bet tik nuo jo vyrui dingsta pleiskanos visiškai.
Mano versija, kad tos pleiskanos atsiranda del esančio šampūonuose sls Sodium Lauryl Sulfate
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 09 05, 12:28)
O iš gap.eu perkate?

--

Gal kas esate pirkę mokyklines mergaitiškas kelnes iš GAP?
tokias arba tokias?

Man reikia labai lieknai mergaitei... 8togo uniforminės tragiškai plačios, o galvoju kaip su GAP g.gif

as pirkusi nesu, bet lieknai mergatei ziureciau tik slim arba skinny modelius, nes visi kiti bus parasiutas.

berniukui esu pirkus is gap i mokykla, kai buvo kudas visada tikdavo su slim arba skinny 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 05 rugsėjo 2018 - 11:51
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 05, 11:34)
Moteros, klausimas biski ne i tema, bet kad cia renkasi visu galu zinoves biggrin.gif  biggrin.gif  Kaip kovojat su riebiom pleiskanom? unsure.gif 

Bijau, kad į bankrotą su pasiūlymais nuvarysim, nes turbūt kiekvienam reikia tą savąjį šampūną atrast.
Maniškis ilgą laiką turėjo riebių pleiskanų. Iki tokio lygio, kad kai nebuvo anksčiau šampūnų pasirinkimo, plaukai kuokštais nušusdavo. Negalėčiau teigti, kad čia priklauso nuo šampūne esančio SLS, kaip rašė narė nieko_sau, nes maniškio ir tėvo galvos oda tokia.

Išsgelbėjimas įvyko, kai atradom šį šampūną Vichy (jame, beje, yra SLS), padėjo ir draugės dukrytei, bet tikiu, atsiras, kas supeiks 4u.gif
Šis šampūnas yra ir riebiai, ir sausai galvos odai, bet skirtumo maniškiui jokio nėra, nes taip ar taip kas dieną galvą plauna.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 05, 12:34)
Moteros, klausimas biski ne i tema, bet kad cia renkasi visu galu zinoves biggrin.gif  biggrin.gif  Kaip kovojat su riebiom pleiskanom? unsure.gif  Gyvenime neturejau tokios problemos, tik riebia galvos oda..o va ipusejus 4 desimti sast ir atsirado unsure.gif Issiplaunu galva (sampunu perrinkau 9 galybes, ir riebiem, ir riebiom pleiskanom, ir jautriai odai, nuo zodziu), ir kita diena jau pradeda kasytis ta galva ir rastis tu prie odos prilipusiu pleiskanu, net sasiuku, krapstau tada, krapstau... Buvau net pas dermatologe Santaruose, na sake vizualiai nieko blogo nemato, patare ten toki sampuna ala jautriai odai, linkusiai i pleiskanojima, suplojau 18 euriuku, viena karta issiploviau, antra, trecia ir nutrenkiau, nes plaukai po plovimo buvo kaip kokiais taukais patepti, prilipe prie galvos, kita diena reikedavo plaut galva jau, daviau vyrui pamegint, irgi sake labai taukuojas galva nuo jo unsure.gif  Tai sakau gal kas turit panasiu problemu ir atrade koki gera sampuna?

Išmėginki Sulsena, parduoda vaistinėse. Man būtent su tokia problema padėjo. Ir kai išnyks, reikia kas savaitę vis pasitepti. Jokie šampūnai man negelbėjo. https://www.gintarin...RhoCmtcQAvD_BwE
Atsakyti