Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 08, 10:02)
Tai kad ta prailginta siemet nemokama padare...visur privalomai kaip suprantu unsure.gif pas mus su ja balaganas bus...geriau jau buciau mokejus uz ja tuos 15-20€ uz menesi...dabar sake mokytoja siaip dienai gauta 256 prasymai ir ner nei vienos mokytojos,norincios dirbti joje! blink.gif gerai,kad sunus jau didesnis ir issisuksim be tos prailgintos, nes aukletoja nuosirdziai patare ja apeiti jei yra galimybe unsure.gif nes apie pamoku ruosima kai klasej bus 30-35 vaikai net kalbos negali but ko gero...

Čia Vilniuje, o Kaune negirdejau tokiu geriu😃
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2018 09 08, 08:00)
Dariau uzsakymas is pl parduotuves ,pries uzsakymo suvestas tvarkingai mano adresas  rolleyes.gif  mokedama paypal nepazymejau savo adreso liko eshop de adresas  unsure.gif  tai kur ta siunta issius  biggrin.gif  rolleyes.gif  smile.gif ?

Turėtų siųst tuo, kur parduotuvėje nurodėt ;)

QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 08, 09:02)
Tai kad ta prailginta siemet nemokama padare...visur privalomai kaip suprantu unsure.gif

Ne visur, o Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad ta prailginta siemet nemokama padare...visur privalomai kaip suprantu unsure.gif pas mus su ja balaganas bus...geriau jau buciau mokejus uz ja tuos 15-20€ uz menesi...dabar sake mokytoja siaip dienai gauta 256 prasymai ir ner nei vienos mokytojos,norincios dirbti joje! blink.gif gerai,kad sunus jau didesnis ir issisuksim be tos prailgintos, nes aukletoja nuosirdziai patare ja apeiti jei yra galimybe unsure.gif nes apie pamoku ruosima kai klasej bus 30-35 vaikai net kalbos negali but ko gero...

Nors vienas pliusas gyvenant mazam miestelyje - prailginta iki 17 h ir nemokama. biggrin.gif Jokiu antpludziu, nieko. Padarys namu darbus, pazais.
Atsakyti

Nu kas čia norės, jei kapeikas moka.
Atsakyti
Žinau, kad čia yra daug gyvūnų turėtojų. Gal kurios katė mėgsta Sheba?
Mano katė purtosi

vartotojo įkelta nuotrauka

Už viską- čiayra12 pakelių - 5€
Atsakyti

20 eur už mėnesį? Negirdėtos man kainos. Pernai vaikas tik po kelias valandas per dieną pernai prailgintoje grupėje būdavo ir mokėdavau apie 50 eur už mėnesį. Šiemet jau du vaikai eina į mokyklą, mokėčiau virš 100 eur per mėnesį už abu.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 09 07, 21:56)
Kaip liūdnai nuskambėjo unsure.gif

Taip... liūdna, kai tokiam amžiui nieko nebereikia... Aš specialiai nieko neperku jiems, tai visko nori biggrin.gif Tai vat taupo tuos pinigus ir paskui perka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2018 09 08, 09:15)
Taip... liūdna, kai tokiam amžiui nieko nebereikia... Aš specialiai nieko neperku jiems, tai visko nori  biggrin.gif  Tai vat taupo tuos pinigus ir paskui perka  smile.gif

Čia jau iš kurios pusės pažiūrėsi smile.gif Man daug smagiau kai vaikas džiaugiasi, kad ir smulkia dovanele ar kuponu i kiną, o ne dovanas numetęs dar prie svečių puola tikrinti kiek tuose vokeliuose ar jau išeina tas trokštamas daiktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 07, 17:58)
Jeruzalėj tai liko visas restorano meniu: šašlykai, picos, cepelinai, plovas, kotletai, kiniečiai ir t.t.  biggrin.gif Man pačiai ten patinka valgyti biggrin.gif

Vedėja sakė, kad tik voliojimo į džiuvesėlius atsisakė
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2018 09 08, 10:46)
Čia jau iš kurios pusės pažiūrėsi smile.gif Man daug smagiau kai vaikas džiaugiasi,  kad ir smulkia dovanele ar kuponu i kiną,  o ne dovanas numetęs dar prie svečių puola tikrinti kiek tuose vokeliuose ar jau išeina tas trokštamas daiktas  ax.gif

va va, liudna, bet mano dukra ir si kart tik paduodavo vokeli ir kart atidarinejo ir skaiciavo verysad.gif
aisku, ji turi tiksla: taupo kelionei, bet vistiek kazkaip nebelieka to malonumo ir staigmenos
Atsakyti
Renku cocooncenter. Dar trūksta apie 50eur.

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2018 09 08, 10:13)
20 eur už mėnesį? Negirdėtos man kainos. Pernai vaikas tik po kelias valandas per dieną pernai prailgintoje grupėje būdavo ir mokėdavau apie 50 eur už mėnesį. Šiemet jau du vaikai eina į mokyklą, mokėčiau virš 100 eur per mėnesį už abu.

Nu kainos kaip kainos- 0,60€ uz valanda buvo ir visur tiek buvo kiek teko girdet. Tai maniskis vidutiniskai budavo kokiu 12 val per savaite, nes bureliu lankymas i prailgintoj isbuta laika nebuvo itraukiamas, kartais leisdavom neeit i prailginta ir pora valandu pazaist lauke su draugais fule ir grizt namo. Tai taip ir gaudavos mum vidutiniskai kokie 20€ uz ta prailginta, daugiau nesu mokejus.
Atsakyti