Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2018 09 10, 19:38)
Va, parašiau, o po to pagalvojau apie tai. Esam dviese, kurios norim pirkti vyno. Jei dar kas iš vilniečių norit ir jei patogu šeškinėj atsiėmimas, tai galiu priimti su nedideliais krepšiukais. Siuntimą dalinsiu iš butelių skaičiaus.

Aš irgi prisijungiau 4u.gif O nedidelis krepsiukas - tai kiek?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 10, 20:20)
as per metus gal taure ar dvi vyno teisgeriu biggrin.gif

4u.gif šaunuolė
man dažniau gaunas biggrin.gif , o ir padėjėjų apstu biggrin.gif
Atsakyti
gal kas vente Monday Mood pirkot ir galit prijungti? Vilnius 4u.gif
Atsakyti

Sveiki. Ieškau su kuo Kaune kooperuotis šios savaitės siuntai iš Tukio. 

Rašykite r_razina@yahoo.co.uk 

Primenu dar  :)

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 09 10, 20:44)
4u.gif šaunuolė
man dažniau gaunas biggrin.gif , o ir padėjėjų apstu biggrin.gif

Užtat alaus turbūt bačką šią vasarą išgėrėm biggrin.gif ir kitąbačką dar namo patsivežėm.
Kad vyną gert, man turbūt jį reiktų užsigazuot biggrin.gif tik nesugslvoju kaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 rugsėjo 2018 - 20:17
QUOTE(Kirisama @ 2018 09 10, 19:38)
Va, parašiau, o po to pagalvojau apie tai. Esam dviese, kurios norim pirkti vyno. Jei dar kas iš vilniečių norit ir jei patogu šeškinėj atsiėmimas, tai galiu priimti su nedideliais krepšiukais. Siuntimą dalinsiu iš butelių skaičiaus.

As as biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 09 10, 20:20)
as per metus gal taure ar dvi vyno teisgeriu biggrin.gif

O ka tu geri? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 09 10, 21:15)
Užtat alaus turbūt bačką šią vasarą išgėrėm  biggrin.gif ir kitąbačką dar namo patsivežėm.
Kad vyną gert, man turbūt jį reiktų užsigazuot  biggrin.gif tik nesugslvoju kaip  biggrin.gif

Prosecco gerk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 09 10, 19:49)
As irgi akcijinius pirkau  biggrin.gif Alus taip, pigesnis. O maziau nei deze negalima?  ax.gif

Galima ir mažiau, bet daugiau perkant siuntimas pigesnis, aš dėžę anąkart pirkau, tai per pusmetį ir išgėriau ax.gif . Užtat LT po valstiečių atėjimo valdžion ko gero nė karto nieko su laipsniais nepirkau ax.gif , latviam pinigus atiduodu ax.gif . Gal dar kas prisijungtų, aš dėžę pasiimčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2018 09 10, 16:49)
www.aptekawaw.pl pristato į Lietuvą.

O kokia yra pristatymo kaina? Gal nuo kokios nors sumos siuncia nemokamai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2018 09 10, 20:36)
Aš irgi prisijungiau  4u.gif O nedidelis krepsiukas - tai kiek?

Rašykit į až, susitarsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 10, 21:15)
Užtat alaus turbūt bačką šią vasarą išgėrėm  biggrin.gif ir kitąbačką dar namo patsivežėm.
Kad vyną gert, man turbūt jį reiktų užsigazuot  biggrin.gif tik nesugslvoju kaip  biggrin.gif

o aš alaus visai negeriu rolleyes.gif
kai pradėjau vyną iš portugalijos siųstis , nieko daugiau negeriu su laipsniukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*civukas* @ 2018 09 10, 22:02)
O kokia yra pristatymo kaina?  Gal nuo kokios nors sumos siuncia nemokamai? 4u.gif

Iki 2 kg 40 zl, iki 5kg -46 zl, iki 10 kg 48 zl
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2018 09 10, 22:12)
Iki 2 kg 40 zl, iki 5kg -46 zl, iki 10 kg 48 zl

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti