Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2018 09 14, 10:49)
A vot nesakyk. Aš irgi anksčiau taip sakydavau ir pirkdavau visokius tokius arba meibilinus. O paskui nusipirkau žmonišką ir skirtumas akivaizdus. Blakstės nenublukusios, neištrupėjusios, o kai padažai pasidaro kai šluotos.

nu galiu surizikuot kartą per tiek metų biggrin.gif nagi laukiam šluotų recepto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 14, 11:49)
A vot nesakyk. Aš irgi anksčiau taip sakydavau ir pirkdavau visokius tokius arba meibilinus. O paskui nusipirkau žmonišką ir skirtumas akivaizdus. Blakstės nenublukusios, neištrupėjusios, o kai padažai pasidaro kai šluotos.

o koks tas žmoniškas?
Atsakyti

sveikos,gal kuri esat pirkusi ar uzmatet akciju vaiku lauko zaislams?nameliams ciuozykloms ir pan?

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 09 14, 13:38)
o Klaipedoj nieks vynu neperka? verysad.gif

Prisijungciau ir as 😊
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

gal galite pasakyti, ar lietuviška internetinė parduotuvė bigbox patikima?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 09 14, 14:17)
Laba diena 4u.gif

patikima
Atsakyti

Nu nu, dabar teks pasakyt  :D aš irgi nematau jokio skirtumo, bet jei gerai išreklamuosit sm, nusipirksiu  :D pripažįstu - auka  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 14, 15:22)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 09 14, 15:17)
Laba diena 4u.gif

Kol viskas gerai patikima, turejau bedu su nesiojamu kompiuteriu 5 kartus taise, kol po ilgu laisku ir laukimo grazino pinigus. Bet cia gal man taip nenuskilo ax.gif
Atsakyti

Aš irgi ieškau kompanijos EU YOOX ax.gifGaliu pirkt, galiu prisijungt ;)

Mano neliko batų, kažko kito nenužiūrėjau  :ax:​ 

Atsakyti
Kaip manot yoox USA puslapyje batu dydi raso 12, o europiniam 45 (cia as apie vyriskus). 45 mazas, nesioja 46. Kuo tiket unsure.gif
Firma CAFÈNOIR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 14 rugsėjo 2018 - 14:17
Ar kas nors prijungtu pirkti vyna Vilnius smile.gif,labsi labsi noriu
Atsakyti