Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2018 09 27, 14:58)

jep 6 eur kai tik ziuriurjau vakar biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
kur dabar geriausia pirkti Equazen žuvų taukus? Lietuviškos kainos nedžiugina...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 27, 13:58)

Zara ir slim fit, tai kaip juoda ir balta biggrin.gif Zaros 8 dydžio polo man tiko biggrin.gif nemeluoju, net galvojau sau pasilikt, bet ilgio gal trūko, o va 7 dydis jau per daug aptEmptas man buvo biggrin.gif mano dukra ant tokių polo serafano neužvilktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 27, 12:30)
prie tokios sumos gali būti, bet čia tie patys valiutos svyravimai, kaip ir būdavo anksčiau. Dabar tik taip kaip atskirą mokestį išskyrė.
Papildyta:
Kur galima greitai į mokyklą polo gauti ilgomis rankovėmis? Reikia slim fit.

Benetton faini kudenoms, bet dabar kaina nedraugiska unsure.gif pavasari po 8€ pirkau smile.gif
Gal kam nors reikia Asdos polo, maniskei per trumpos rankoves unsure.gif
https://direct.asda....default,pd.html
Atsakyti

Ačiū, JMD o tik su kviestiniais miltais darius? Ar gal bandei su pilno grudo avizu, ar jau gali but per sunkus turbut Papildyta: Nu kiek ziurejau cukraus nėra, jo tiek kiek yra datulese, mėlynės, braskes na iš pačių vaisių

Prašau parodykite kokie, nerodo nuorodos  :4u:

Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2018 09 27, 16:27)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72214830" data-time="1537985770"> Ačiū, JMD o tik su kviestiniais miltais darius? Ar gal bandei su pilno grudo avizu, ar jau gali but per sunkus turbut Papildyta: Nu kiek ziurejau cukraus nėra, jo tiek kiek yra datulese, mėlynės, braskes na iš pačių vaisių</blockquote>
<p> </p>
<p>Prašau parodykite kokie, nerodo nuorodos  4u.gif</p>

neturiu foto as, bet jei ten vieninteliai vaisiniai batoneliai keliu rusiu padeti kur saulegrazos gliaudytos, riesutai, dziovinti vaisiai 4u.gif
Atsakyti
Renku https://www.bulkpowders.co.uk/ rinksiu iki nemokamo. Tik Vilnius. Jeruzalė. Siuskit į kryyste@gmail.com uzsakysiu kai surinksiu siuntimui
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 27, 13:30)
prie tokios sumos gali būti, bet čia tie patys valiutos svyravimai, kaip ir būdavo anksčiau. Dabar tik taip kaip atskirą mokestį išskyrė.
Papildyta:
Kur galima greitai į mokyklą polo gauti ilgomis rankovėmis? Reikia slim fit.

GAPe ;)
schoolwear styles
Mano manekenė tokius visą pradinę nešiojo - tikrai tinka slim:) O šiuo metu dar ir visai gera kaina.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 27, 11:01)
atsidariau, pas mane irgi. Bet ne 12 EUR, pas mane daugiausiai 1,85 Eur, bet suma ta pati kaip ir rezervuojant, tiksliau skirtumas minimalus, kaip ir anksčiau

gal pas tave maža suma buvo, nes pas mane, kai 500 eur, tai ir tas mokestis apie 12 eur
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2018 09 27, 14:49)
Renku https://www.bulkpowders.co.uk/ rinksiu iki nemokamo. Tik Vilnius. Jeruzalė. Siuskit į kryyste@gmail.com uzsakysiu kai surinksiu siuntimui

Merginos, ar šioje parduotuvėje galima atsiskaityti paypal? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2018 09 27, 17:13)
Merginos, ar šioje parduotuvėje galima atsiskaityti paypal? 4u.gif

juo ir atsiskaito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 09 27, 13:50)
Norėčiau ir aš. Šiauliuose niekas nerenka?  4u.gif
Arba prisijungčiau, kas renkate, su kibiriuku.

As irgi noreciau Siauliuose, gal kas renkat? rolleyes.gif
Atsakyti