Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2018 09 28, 09:41)
reikia su garais ar be? jei ant skalbyklės, reikia pagal dydį žiūrėt, kad tilptų.

O kas tie garai? Apšvieskite, prašau, ką jie duoda.

Pas mus BOSHas, tai jaučiu, tų pasirinkimų ir bus nedaug, kad tiktų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2018 09 25, 20:31)
Pirksiu iš www.zooplus.de su 5% nuolaida
Ieškau kas norėtų prisijungti ir pasidalinti siuntimą į LT- 6,99eur

VILNIUS
saldus.pirkiniai@gmail.com

Atsakyti
Gal kas ketinate Kaune užsakinėti iš https://www.bulkpowders.co.uk/ ? Galėčiau prisijungti 4u.gif
Atsakyti

Kur randat nuolaidų kodus knyguklubas.lt ? 

Gal žinote kokį?

Atsakyti
QUOTE(Cataleya @ 2018 09 28, 07:46)
<p>Sveikos, merginos. Gal kas nors pastaruoju metu bande issiusti grazinamas prekes Gap. Anksciau siusdavau nemokamai su dhl generuojamu siuntimo lapu per pasta. O dabar kazkoki nesamoninga Olandu pasto etikete generuoja verysad.gif</p>

Uzklijuokit ir neskit i pasta. Turi priimti.
Labai nepatikimai atrode, kad siunta neregistruota. Bet neseniai gavau pinigus uz grazintas prekes. Tai reiskia viskas veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 28, 09:41)
reikia su garais ar be? jei ant skalbyklės, reikia pagal dydį žiūrėt, kad tilptų.
imkit su garais,kitaip grau6it nagus kaip aš dabar biggrin.gif
nors aš kai pirkau, tai dar daug navarotų nebuvo, kokių yra dabar biggrin.gif tai laukiu kol maniškė sugęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 09 28, 10:28)
imkit su garais,kitaip grau6it nagus kaip aš dabar biggrin.gif
nors aš kai pirkau, tai dar daug navarotų nebuvo, kokių yra dabar biggrin.gif tai laukiu kol maniškė sugęs biggrin.gif

as tai nemoku naudotis garais smile.gif)) kada juos naudot ?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 09 28, 10:31)
as  tai  nemoku  naudotis  garais  smile.gif))  kada  juos  naudot  ?

va dabar kai keičiasi sezonas - sumetei visus šaltojo sezono rūbus iš spintos ir išsitrauki atšviežintus, kvepiančius, minkštus. Mano draugė garina džinsus prieš kiekvieną apsimovimą, labai faina smile.gif mano džiovyklė neturi tokios funkcijos, tai džinsų aš nedžiovinu, nes išsitrauki baisius ir lygintuvas paskui nepadeda....
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2018 09 28, 08:17)
Gal as noreciau  4u.gif  tik nezinau koki dydi imt tu polo saviskei  rolleyes.gif koki Jus imsit? Maniske dabar benetton S nesioja, tai gal ir gap toki pat ziureti?

Manau, turėtų tikti S. Bet šiaip pažiūrėkit dar dydžių lentelę - pagal ūgį/svorį man daugmaž visada atitinka.

QUOTE(vitilda @ 2018 09 28, 10:23)
<p>Kur randat nuolaidų kodus knyguklubas.lt ? </p><p>Gal žinote kokį?</p>

Oi, tereikia kartą apsipirkt, palikti savo tel. numerį ir tada jau siuntinėja tuos kodus kone kasdien biggrin.gif
Šįryt gavau tokį:
VISKAS nuo 30% pigiau + perkantiems iki 14 val - papildoma 15% nuolaida VISAM* krepšeliui su kodu DAR-15
4u.gif
Atsakyti

Paste jau buvau, neprieme, sake, pirma karta tokia etikete mato ir ne nenumano kaip reiktu siusti

Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2018 09 28, 09:50)
O tai kur atsidarius ta meska ideti parduotuves nuoroda? arba surinkti parduotuves adresa?

nereikia niekur dėt jokios nuorodos, svarbų meškoje paspausti "on". O tada jau einate į savo naršyklę kaip visada

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 09 28, 09:52)
O kas tie garai? Apšvieskite, prašau, ką jie duoda.

Pas mus BOSHas, tai jaučiu, tų pasirinkimų ir bus nedaug, kad tiktų...  unsure.gif

pas mane garų yra trys programos: refresh, cotton ir syntetics. Refresh naudoju atšviežinimui, tarkim palaidinė sezoną kabėjo spintoje, ji švari, skalbti nereikia, bet norisi atšviežinti. Puikiai tinka programa. Arba po sezono ištrauki švarius rūbus iš maišų, atšviežini ir viskas. Kvapus gali naikinti, rūbas švarus, bet prisigėręs kvapo tarkim.
su kitom dviem programom teoriškai palygina rūbus. Marškinius džiovinu su garais, tai kai kurių nebereikia ir lyginti.
aš garus dažnai naudoju.

Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2018 09 28, 11:23)
<p>Kur randat nuolaidų kodus knyguklubas.lt ? </p><p>Gal žinote kokį?</p>

Pabandykit dar koda gimtadienis-09.
Atsakyti