Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Knygu klubo kodas - barbora

-15% + nemokamas pristatymas iki spalio 31d.

Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2018 10 07, 14:07)
Gal galetu man kas paaiskinti, kas naudojasi “ TopCashback”. Ilindau po ilgesnio laiko ie nesuprantu ka jie ten man priskaiciavo 😊
Pending £0.00
Confirmed£0.00
Payable £4.99
Claimed £23.04
Total Earned £28.03

Cia man reikia tas “Claimed” susimoket, ar man grazins? 🤔 nes kai nueinu kad issigryninki pinigus, tai nuliai visur stovi, bijau kad is manes kazko nepaprasytu susimoket 😱

Sveiki 4u.gif
Payable £4.99 - pinigu suma kuria jau galima passimti sau(kaip amazon voucher tarkim).
Claimed £23.04 - pinigu suma kuria jau isnaudojote pirkdama voucher arba i paypal.
Total Earned £28.03 - visa suma kuria uzdirbote.
Topcashback moketi patiems nieko nereikia, nebent anual deduction mokestis 5sv bet jie ja is jusu uzdarbio pasiima. Ten didesnis bonusas procentinis ir daugiau duoda uz pakvietima pinigu.
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2018 10 08, 09:09)
Claimed £23.04 - pinigu suma kuria jau isnaudojote pirkdama voucher arba i paypal.

čia nesutinku - čia tokia suma į kurią dar pretenduojate (t.y. dar nepatvirtino cashbacko parduotuves kur pirkot arba topcashback)
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 10 08, 09:22)
čia nesutinku - čia tokia suma į kurią dar pretenduojate (t.y. dar nepatvirtino cashbacko parduotuves kur pirkot arba topcashback)

nesutinu, suma kuri jau ismoketa smile.gif
pending - ta kuri dar laukiama smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, ar iš RUGVISTA esat užsakinėję kilimus? Lyg ir free sh duoda.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 10 08, 09:27)
nesutinu, suma kuri jau ismoketa smile.gif
pending - ta kuri dar laukiama smile.gif

taip taip taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2018 10 07, 23:44)
<p>Gal siunčiatės merino drabužius? Iš kur?  ax.gif​ </p>

Aš pirkau iš čia. Patinka, kad 100% vilna. Yra ir vilnos su šilku gaminių. Pirkau vasaros pabaigoj, kai buvo daug kam nuolaidos, bent jau iš vaikiškų.
Vilnos su šilku maikytės plonesnės nei vien merino.
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2018 10 07, 22:44)
<p>Gal siunčiatės merino drabužius? Iš kur?  ax.gif </p>

Vaziuojam į Panevežį ir apsiperkam Devold! Dar esu vaikam Lindex pirkus irgi gera kokybė. O Thermovave ar kaip ten vadinas kur Spartoj prekiauja tai š.
Atsakyti

Užsispyrusi, 08 Spa 2018 - 10:03, parašė: Aš pirkau [url="http://www.green-rose.lt"]iš čia[/url]. Patinka, kad 100% vilna. Yra ir vilnos su šilku gaminių. Pirkau vasaros pabaigoj, kai buvo daug kam nuolaidos, bent jau iš vaikiškų. Vilnos su šilku maikytės plonesnės nei vien merino.
Pernai turėjom ir mes iš čia, bet norisi pigiau :)
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2018 10 08, 11:24)
Vaziuojam į Panevežį ir apsiperkam Devold! Dar esu vaikam Lindex pirkus irgi gera kokybė. O Thermovave ar kaip ten vadinas kur Spartoj prekiauja tai š.

o gal kas perkat kur geras siltas timpas nesiot ant petkelniu i mokykla?
Atsakyti

o gal kas perkat kur geras siltas timpas nesiot ant petkelniu i mokykla?

is Gapo su nuolaidom siusdavaus. Dar vienas naujas turiu tamsiai melynas XL man atrodo.  Gal 12 kainavo. gal reikia kam ?

Gerai skalbiasi, ir gerai nesiojasi. Turejom visokiu spalvu. 

Va tokios

https://www.gap.eu/g...s-cozy#start=39

O sakykit dabar kai Gapas gauna grazinta siuntini, atsiuncia meila ?

Pries 3 savaites kazkur issiunciau, kazin kada tiketis ziniu is ju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 08 spalio 2018 - 10:49

Knygu klubo kodas - barbora

-15% + nemokamas pristatymas iki spalio 31d.

Labai ačiū  :yahoo: 

Atsakyti